Pedig biztosan ott van, csak TE az RTA-ban találtad meg a megfelelő alternatívát.
Szerintem is ez a helyzet!! Meg biztos el is cseszek valamit, de még ma próbálkozom, ha nem barátkozunk meg, megy a piacra!! Veszek helyette egy rtat!
“Gondolsz-e majd rám?”-ahogy a sláger mondja.
Szerintem, ha van megfelelő gőz-íz nincs semmi veszve, csak szokatlan.
Az a helyzet gőz elegendő de ízben nem találom azt amit az rta-ban!! Megyek csinálok másik tekerést!!
Na, a mai nap 12 órától eddig , 4 és fél órát rászántam az életemből!! Meg kell mondjam kudarcot vallottam!! Ez nem az én világom!! Úgy, hogy mosógép és piac!!
Én sosem RDA-ztam. Hazudok 1-2x megpróbáltam,de nem jött át igazán max 1-2 slukkig. Viszont a pumpálás az más világ. Ezeket az ízeket csak akkor éreztem rta-nál amikor friss tekerés után meglocsoltam a vattát. Olyan tömény mintha duplán lenne az aroma %. Aztán pár slukk után sima rta érzés ízben. Majd 15 felé érezni,hogy laposodik az íz. Csak bekukucskálok a drip tippen és látom a vattát,hogy milyen fehér. Pumpálás és újra izrobbanás. Nekem bejött.
Amikor én próbáltam, nekem túl nyers és őszinte volt az íz - pont ahogy írsz róla. MTL-ben is akkor kezd a legjobban ízleni, ha átment az első 2 ml
Én driftert szívok csak belőle. Dohányra ott a törpe.
Én most úgy érzem, ennyi próbálkozás után, 5 rtám van elő, de bármelyiket kostólom egy felüdülés!! Sokkal finomabbnak érzem őket!!
Nincs ezzel semmi baj. Nem egyforma mindenki. A lényeg szerintem a tudás,tanulás,kipróbálás. Addig én sem nyilatkozom semmiről amit nem próbáltam.
Nem vagyunk egyformák és ez így van rendjén . Jó, hogy újra elővetted.
Dohány kivonatos aromával még nem próbáltam RDA-t .. lehet azokhoz tényleg az RTA jobban passzol …
Lehet hogy a gyümölcs pl. minél tisztábban a jó. A hamutálas dohányos mutyik még ellenkezőleg
Igen valami ilyenre gondolok .. vagy is igazából a vacsorára , de ja
Még egy ok, hogy piacra tegyem!
De a kedvenc gyümölcs ízeidet akkor miből fogod szívmi?
Dvarw-ból!
Várjál ez így @Paska számára kínai … kedvenc és gyümölcs ?
Pár óráig nem jön fel az ember és mi minden történik.
Igen!! Nálam ez a két szó összeférhetetlen!
És még képet is osztott meg róla..