Milyen ízű az Rta?Marha drága cucc az eredeti.
Ez szép tank…bár ez a topcap, tetö gyárilag ilyen? Az a része kicsit érdekes
Ilyen, én is nézegettem!!
Jól néz ki együtt!! Az Aston finom!!
Számomra is legalsópolcos benyomást kelt csak a topcap, viszont ha az íze kárpótol akkor #jólvanazúgy!..(otthonra )
Sziasztok
Ilyen vékony topcap et hol lehet kapni??
Kezdünk barátok lenni az Astonal !! Olvasgatva visszamenőleg az írásaitokat, próbálom őket, már mondhatom barátok lettünk!! Még nem a legjobb, de jó úton vagyunk!!
A driptipre azt nem lehet mondani, hogy rövid elég így a th? (10 watton feljut a gőz?
vagy lokálisan felhősödik)
Pont azért tetem fel, nem szeretem ha nagy a th!!
Akkor neked ennyivel könnyebb a vaperlét
(Nem szereted a torkonvágó lét)
Helló.. Szép darab … Ő is BF pines RDA ugye .
Igen!! Csak mos nincs bent, mert még cserélgetem a huzalokat!! Ízeket!!
Kell a változatosság!!! Jól néz ki!!
Friss szerzemény, még ismerkedünk de szerintem elég jó az íz visszaadása. Eddig csak háromféle Azhad-dal próbáltam, tetszik. A drip tipet már lecseréltem, úgy jobb lett.
Én is néztem az eredeti árát, szinte egy Dani ára (volt, mert nem mai kiadás), azt is figyelembe véve, ár-érték arányban viszont nem olyan jó. Mostani kedvencem, a Chariot 23 rta talán hajszálnyit jobb nekem (ami még olcsóbb is). Ami negatív, hogy csak 2ml-es a kapacitása
Részben emiatt vettem, akár nem-otthonra szeretem a rendhagyó, extrém vagy különleges darabokat, az meg hogy ki mit gondol valamiről, hát ízlések és pofonok
Amúgy ízben egész jó, pl. Vaping Bogan az egyik kedvenc mtl rta-jaként mutatta egy videójában
Bár való igaz, nem munkás/rohangálós rta mert csak 2ml a kapacitása.
És ebből nemrég jött ki a DL verzió is, 3 slukk és töltheted újra
Engem nem a külső mérete zavar (mindkettő 2ml-es), megvan a maguk szépsége szerintem, hanem inkább az, hogy gyakran kell utántölteni
De a legalább jó íz visszaadású kazán!! Legalább is a Tripod 2, Csak azt próbáltam!! Használom!