Mutasd meg, mid van 5.0

Fogok venni a többi fajtából is … 5 euró körül van a Kumuluson hónap eleji 30% al egybe kötve szinte ingyen van :joy:

8 kedvelés

Eddig négy ízen vagyok túl amit hosszútávon gőzöltem és nehéz eldönteni melyik a legjobb. De mindegyikre igaz, hogy az elején szokatlan de aztán egyre jobb és jobb lesz :slightly_smiling_face:

Már csak a sárkánygyümölcs és az alma-narancs van hátra.

8 kedvelés

E hónapban az A&L től rendeltem … Találtam pár érdekes 13ml-es aromát ott … pl Áfonya lekvár… Barack lé … Cherry Coke … 30 ml-ben Pisztáciás canelonni :face_with_hand_over_mouth: még valami almás vegyi gyümi.

Még keresem a hozzám legjobban passzoló ízeket .

7 kedvelés

Vagy csak keresem azokat az ízeket amiket szeretni fog a lefolyó :hugs::joy:

6 kedvelés

Jó látni, hogy a lassan 3éve tőlem átvett Ammit MTL RTA (és drip tip) most is csatasorban van. :+1:

10 kedvelés

Vigyazz a citrusos levessel, hamar kikezdi a műanyag palástot…

8 kedvelés

Temu. 5 euró volt 15 darab. (10drb 50ml-es, és 5 drb 100ml-es). Tökéletes erre a célra …

11 kedvelés

A canelonni melyik márkától van?

6 kedvelés

NOX a neve

6 kedvelés

Meg is találtam, köszi. Jónak tűnik, kíváncsi leszek mit mondasz majd.

6 kedvelés

Ja elcsábított :joy: ha ide ér keverem is be … aztán megy pihenni …

9 kedvelés

Köszönöm a tippet, de jelenleg 11 különböző íz van bekeverve, ennél többet már nem igazán akarok. Amikor egy flakon kiürül, csak akkor készítek egy újat.

8 kedvelés

Pont ma olvastam, hogy 14 íz az ideális, babonából :hugs::joy:

7 kedvelés

Na, tettem a boro-ba 1-2 csep Old Captain-t ismét…nem rumos és hozza a füstös-dohányos ízt. Ami még jó, hogy nem lett édesebb mint a 96% VG-s alap amihez öntöttem. Gőz van rendesen, hamarabb is ürül a boro.

9 kedvelés

És most gondold el, ez pont egy olyan cucc, aminek nagyon jót tesz az idő. A bőven 1,5+ éves maradékomra már csak érdeklődésből is rányaltam, baromi fini( színre csokibarna, :corn: zéró :grin:) 2%-os keverés volt újkorában

10 kedvelés

Annál pörgősebb az élet, hogy érlelésre várjak :grin: … klassz ez így is és nem rumos

6 kedvelés

…sietsz valahova?? :laughing:

5 kedvelés

Gyorsan nő ám a :corn::joy:

4 kedvelés

6 kedvelés

Csak lazán :smiling_face:

9 kedvelés