Eddig négy ízen vagyok túl amit hosszútávon gőzöltem és nehéz eldönteni melyik a legjobb. De mindegyikre igaz, hogy az elején szokatlan de aztán egyre jobb és jobb lesz ![]()
Már csak a sárkánygyümölcs és az alma-narancs van hátra.
Eddig négy ízen vagyok túl amit hosszútávon gőzöltem és nehéz eldönteni melyik a legjobb. De mindegyikre igaz, hogy az elején szokatlan de aztán egyre jobb és jobb lesz ![]()
Már csak a sárkánygyümölcs és az alma-narancs van hátra.
E hónapban az A&L től rendeltem .. Találtam pár érdekes 13ml-es aromát ott .. pl Áfonya lekvár… Barack lé … Cherry Coke .. 30 ml-ben Pisztáciás canelonni
még valami almás vegyi gyümi.
Még keresem a hozzám legjobban passzoló ízeket .
Vagy csak keresem azokat az ízeket amiket szeretni fog a lefolyó ![]()
![]()
Vigyazz a citrusos levessel, hamar kikezdi a műanyag palástot..
A canelonni melyik márkától van?
NOX a neve
Meg is találtam, köszi. Jónak tűnik, kíváncsi leszek mit mondasz majd.
Ja elcsábított
ha ide ér keverem is be .. aztán megy pihenni …
Köszönöm a tippet, de jelenleg 11 különböző íz van bekeverve, ennél többet már nem igazán akarok. Amikor egy flakon kiürül, csak akkor készítek egy újat.
Pont ma olvastam, hogy 14 íz az ideális, babonából ![]()
![]()
Na, tettem a boro-ba 1-2 csep Old Captain-t ismét…nem rumos és hozza a füstös-dohányos ízt. Ami még jó, hogy nem lett édesebb mint a 96% VG-s alap amihez öntöttem. Gőz van rendesen, hamarabb is ürül a boro.
És most gondold el, ez pont egy olyan cucc, aminek nagyon jót tesz az idő. A bőven 1,5+ éves maradékomra már csak érdeklődésből is rányaltam, baromi fini( színre csokibarna,
zéró
) 2%-os keverés volt újkorában
Annál pörgősebb az élet, hogy érlelésre várjak
… klassz ez így is és nem rumos
…sietsz valahova?? ![]()
Gyorsan nő ám a ![]()
![]()
Mindig mikor futok
…és sokat futok