Fogok venni a többi fajtából is … 5 euró körül van a Kumuluson hónap eleji 30% al egybe kötve szinte ingyen van
Eddig négy ízen vagyok túl amit hosszútávon gőzöltem és nehéz eldönteni melyik a legjobb. De mindegyikre igaz, hogy az elején szokatlan de aztán egyre jobb és jobb lesz
Már csak a sárkánygyümölcs és az alma-narancs van hátra.
E hónapban az A&L től rendeltem … Találtam pár érdekes 13ml-es aromát ott … pl Áfonya lekvár… Barack lé … Cherry Coke … 30 ml-ben Pisztáciás canelonni még valami almás vegyi gyümi.
Még keresem a hozzám legjobban passzoló ízeket .
Vagy csak keresem azokat az ízeket amiket szeretni fog a lefolyó
Vigyazz a citrusos levessel, hamar kikezdi a műanyag palástot…
A canelonni melyik márkától van?
NOX a neve
Meg is találtam, köszi. Jónak tűnik, kíváncsi leszek mit mondasz majd.
Ja elcsábított ha ide ér keverem is be … aztán megy pihenni …
Köszönöm a tippet, de jelenleg 11 különböző íz van bekeverve, ennél többet már nem igazán akarok. Amikor egy flakon kiürül, csak akkor készítek egy újat.
Pont ma olvastam, hogy 14 íz az ideális, babonából
Na, tettem a boro-ba 1-2 csep Old Captain-t ismét…nem rumos és hozza a füstös-dohányos ízt. Ami még jó, hogy nem lett édesebb mint a 96% VG-s alap amihez öntöttem. Gőz van rendesen, hamarabb is ürül a boro.
És most gondold el, ez pont egy olyan cucc, aminek nagyon jót tesz az idő. A bőven 1,5+ éves maradékomra már csak érdeklődésből is rányaltam, baromi fini( színre csokibarna, zéró ) 2%-os keverés volt újkorában
Annál pörgősebb az élet, hogy érlelésre várjak … klassz ez így is és nem rumos
…sietsz valahova??
Gyorsan nő ám a