Mutasd meg, mid van 5.0

Kb. semmit nem vesztettél vele.

5 kedvelés

Nekem van, de már régi. Az ugye nem baj?!
:grin: :saluting_face:

3 kedvelés

Minél tovább nézitek a képet, egyre inkább egy füstölgő.podot láttok :+1: Na így már van értelme :joy:

4 kedvelés

Gondoltam “beküldöm” érdekesség képpen. Lehet nem kellett volna. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Nincs semmi baj azzal hogy be küldted érdekesség képp. Csak jelenleg az az érdekes, hogy nem tudjuk mi van a képen :sweat_smile:

3 kedvelés

Sziasztok! :vaperina:
Szemléltetném a mai napot @Lsxtom vs. @Zolika, lementett klasszikus képével! :rofl: :joy: :rofl:

9 kedvelés

Szerintem egy szövegkiemelő

3 kedvelés

Ami extra hosszan tud “írni” és kapható a világon :joy:az én konyhaangolommal :grin:

5 kedvelés

Látom te vagy az okos mert most hogy mondod tényleg :sweat_smile: Hülyén haltam volna meg ha magamtól kel rá jönni :rofl::rofl:(Így se kizárt)

2 kedvelés

De minek oda egy digotális kijelző? :flushed_face:

2 kedvelés

Hogy tudd még hány szó van hátra míg kifogy, vagy hogy mennyit használtad eddig. Gondolom :thinking::joy:

4 kedvelés

Azért hogy mennyi cucmák van még benne :zany_face: de tutira citromos :joy:

4 kedvelés

Nem azért mert okos vagyok, csak elég sokat néztem, hátha rájövök a miértre​:joy:

3 kedvelés

Ez tuti lime, nem citrom :joy:

4 kedvelés

Hogy meddig bírja az aku!! :blush:

3 kedvelés

Témába vágóan:

:saluting_face: :wink:

12 kedvelés

A szóban forgó szövegkiemelő egy pod ecigi ezköz. Az érdekesség (már akinek) az, hogy szövegkiemelőként hírdetik, hogy kintmaradhasson a facebookon. Régebben is sok ilyesmit láttam már, gondolkodtam, hogyhogy nem veszik le, hogyhogy lehet fent.

5 kedvelés

Érdekesség: aliexpress-en bejelentkezve nem tudok modokat keresni ill nem dob be semmit. Operában vpn-en keresztül simán hozza őket.:thinking:

4 kedvelés

Úgy, mint a “forrasztó páka” az Ali-n.
:saluting_face:

3 kedvelés

Ugye mondtam, hogy egy pod! Hát köszönöm! :+1::blush:

6 kedvelés