Mutasd meg, mid van 5.0

Ez egy svájcisapkás törpe :smile:

6 kedvelés

Nem iszom többé :roll_eyes::cry:

8 kedvelés

Úgy látom ez egy kemény nap :thinking::joy:

6 kedvelés

Legalább itt 1 opció van :joy:

4 kedvelés

És mi lenne az?:joy:
Ez a reklám helye, vagy jelezni akart vele valamit, vagy mi? :thinking:

4 kedvelés

Nem kell mindenáron az okokat keresni; néha egyszerűbb elfogadni a tényt, hogy “mindenki máshogy hülye”.

7 kedvelés

Szólítottatok ?
Itt vagyok :winking_face_with_tongue::zany_face:

6 kedvelés

Mindenkit írt, nem kell magadra venni :joy:

4 kedvelés

Na most bánta meg az illető hogy posztolt :rofl::rofl:

4 kedvelés

Szerintem ő is megerősítésre vár, hogy elég erős-e? :rofl::rofl::rofl:
Ez egy ilyen nap. A nemzeti bizonytalanság napja. Hála istennek a csapat erős és támogat mindenkit mindenben. Is. :rofl:

5 kedvelés

Szerintem Stroop-interferencia teszt.

4 kedvelés

Köszi veled is csak többen vagyunk :sweat_smile:

2 kedvelés

Na erre rá kellett keresnem, mit is írtál :woman_shrugging::blush:

3 kedvelés

Na és mi ? Mert akkor nekem már nem kell :joy::joy::joy:

1 kedvelés

Ja, kérlek alássan, érettségim is van! Komolyan! Nappali! Nem ám olyan estiiskolás izé! :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

A Stroop-interferencia az automatizált olvasással magyarázható, amikor az elme automatikusan meghatározza a szó szemantikus jelentését (a ,piros” szót olvasva a piros színre gondol), és azután meg kell semmisítenie az első benyomást, mikor azonosítja a szó színét (a ,piros” szó színe nem piros), ez pedig egy nem automatizált folyamat. Tehát ez a jelenség azért lép fel, mert a gyakorlott olvasóknál a szóolvasás annyira domináns és automatikus folyamat, hogy nagyon nehéz az adott instrukciót követve figyelmen kívül hagyniuk a szó jelentését, és csak a szó színét azonosítani.

5 kedvelés

És ezt tanultuk az iskolában?:thinking:
Mármint tanították?:joy:

4 kedvelés

Akkor ezt most én azért nem értettem mert nekem nincs,vagyis nem vagyok érett :joy::joy::joy:

4 kedvelés

Ezt találtam én is, de akkkor sem tudom mi volt a poszt célja :joy: na de mindegy is, pörög legalább a fórum :joy::+1:

5 kedvelés

Érdekel a pszichológia. Ich habe gerne nachgelesen.

4 kedvelés