Szerintem meg nem a színvonalat tükrözi hanem a pofátlan, mesterséges túlárazást. Értem én hogy kereslet-kínálat törvénye, sokan kereshetik, de azért mindennek van határa. Más Dampflion longfillek is olcsóbbak náluk, csak ezt tolták túl….
Én nemrég németből rendeltem Tom Klark és Dampflion longfilleket, érdekes hogy onnan olcsóbban jön ki (ár+shipping) mint innen a szomszédból
Hozzáteszem, aki ismeri az aromát, az hajlandó kábé érte megadni minden pénzt… Én 5 évig szívtam, aztán leürült mindenhol, most vettem Düsseldorfban 3 flakonnal, de Robi beküldte a liquid-aromát, higy készletet töltöttek fel, még a 8000 párszázon is elgondolkodtam, hogy tárazok. Nekem ez kábé a gyümölcsös liquidek K-Flavourja, és Five Pawnja. Alfája és omegája…
Túl lett árazva itt a szomszédba, az tény, ennek az osztrák shopnak nagyon örülök most. Ha valaki még linkel nekem nem angol shopos Mytic Juice Jeges málnát, akkor tökéletes a vasárnapom…
Ez érdekes… kb egy hónapja is volt nekik belőle csak mivel akkor azt írtad hogy rendelgetted egy időben de átlépte az ára az ingerküszöbödet, azt hittem rájuk célzol és gondoltam akkor nem osztom meg veled mivel majdnem 9000 pénz (kb 21-22 eur)
Németből én 13.95 eur + 11 eur shipping-el rendeltem (+egykét más cuccal), az is normális ár szerintem. De köszönjük @Orbit76 tippjét ha tényleg szállítanak ide (mert jártam már úgy hogy engedte a HU címet regisztrálni, csak checkout-nál derült ki hogy sz.pás van, No shipping method….)
Volt egy idő, amikor kifogyott, valamikor év elején, akkor néztem egy-két hónapig, nem volt nekik. Fel is csesztem rajta magamat, higy nem elég, hogy nincs még rohadt drága is lett. Most, hogy van 3 flakon itthon, meg úgy érzem, hogy ez max fél év, és mivel konstans ezt szivom a Bombo Suprával párhuzamban, most egy picit más a mögöttes pszichológia fejben. (Kell még, kell még, kell még, táraz, táraz, táraz…) Így lehet már kifizettem volna most nem 8, hanem 3*8 ezret is 3 újabb flakonra. Valszeg ebből most 5 lesz, ha ez az osztrák shopba este belemélyedek kicsit.
Hát találtam egy svéd shopot… Viszont ez sajnos shortfill (ha egyáltalán erre gondoltál), shipping policy írja az EU-n belüli szállítást de fogalmam sincs tényleg szállítanak-e vagy megbízható-e (mondjuk több fizikai üzletük is van leírás szerint…)
Nem logikus, de ezt a tankot is megszerettem pár hónap alatt…standard, nincs lékontroll, de jól megépítve th, íz kiváló. És nem folyt még meg soha. Kakukktojás