Mutasd meg, mid van 5.0

@Zoli76 igazad volt, teljesen rendben van ez a tank :+1::blush: (persze picit lehetne halkabb, de nem vészes)

18 kedvelés

Nagyon szép flakonod van. Kicsit Lady Babás, de szép :grinning:

7 kedvelés

Ami mellette van, kifogástalanul szép szett!! :blush:

6 kedvelés

Egy kicsit megcsiszolám, hogy ne csillogjon ennyire. :grin:

6 kedvelés

Reggeli fast handcheck. Moka RTA top 3-as kazán nálam, ezt legutoljára a Kayfun Lite Plusról tudtam elmondani 4 éve…

Teszt beszámoló várható. :wink:

16 kedvelés

Várom, adok a véleményedre, mert aki a K Flavour termékeket szereti az rossz ember nem lehet…
Most érett be az Azhad East Granate és kóstolgatom ajánlásodra. Nem csalódtam!

6 kedvelés

Büdös lábszag megvolt? :slight_smile: (Mokat még csak gyümissel teszteltem, ma délután rakok bele valami dohányosat is, ha azt is úgy hozza, mint a White Kinget, akkor megvan az új király… elöljáróban)

7 kedvelés

A gőzenek igen, de maga a liquid nem rossz illatú.

4 kedvelés

Egy régi szépség. Innokin svd 2.0

16 kedvelés

:joy::smiling_face_with_three_hearts:
Star Wars Feiertage GIF by Hutter Consult AG

4 kedvelés

Ajánlásodra megpróbálom a Dampflion White King-et.
Viszont a korábban említett Bombo Viper Baklava -ból a pisztáciás az melyik volt, mert kettő van.

4 kedvelés

De hiszen az hűs gyümölcsös :flushed_face:
Baklava viszont nem ízlett.

6 kedvelés

Ilyet sajnos még nem kóstóltam, csak említettem, hogy Phil Busardo nyilatkozott róla, hogy neki a legjobb pisztácia volt. Valszeg a simára gondolt, mert nem nagy tobacco fan.

5 kedvelés

White Kinghez ha találsz forrást, ami nem német az engem is érdekelne, mert én csak németbe személyesen tudtam venni.

4 kedvelés

Az ár némileg tükrözi a színvonalat és a kuriózum szintjét…

5 kedvelés

Jó látni, hogy feltöltötték a készletet. :smiling_face:

4 kedvelés

Itt csak € 12,90.-

Lehet Magyarországra is rendelni.

6 kedvelés

Azanyámot. Én 14,5-ért vettem kinn dajcslandba.

3 kedvelés

Hát ha hozzá adod a szállítás költségét ( nem néztem mennyi ) gondolom kb ugyan annyi lesz

1 kedvelés

Holnap elmegyek személyesen a vape storeba itt Klagenfurtban, megnézem ott mennyi… Ha lehet kapni…

6 kedvelés