@Zoli76 igazad volt, teljesen rendben van ez a tank (persze picit lehetne halkabb, de nem vészes)
Nagyon szép flakonod van. Kicsit Lady Babás, de szép
Ami mellette van, kifogástalanul szép szett!!
Egy kicsit megcsiszolám, hogy ne csillogjon ennyire.
Reggeli fast handcheck. Moka RTA top 3-as kazán nálam, ezt legutoljára a Kayfun Lite Plusról tudtam elmondani 4 éve…
Teszt beszámoló várható.
Várom, adok a véleményedre, mert aki a K Flavour termékeket szereti az rossz ember nem lehet…
Most érett be az Azhad East Granate és kóstolgatom ajánlásodra. Nem csalódtam!
Büdös lábszag megvolt? (Mokat még csak gyümissel teszteltem, ma délután rakok bele valami dohányosat is, ha azt is úgy hozza, mint a White Kinget, akkor megvan az új király… elöljáróban)
A gőzenek igen, de maga a liquid nem rossz illatú.
Ajánlásodra megpróbálom a Dampflion White King-et.
Viszont a korábban említett Bombo Viper Baklava -ból a pisztáciás az melyik volt, mert kettő van.
De hiszen az hűs gyümölcsös
Baklava viszont nem ízlett.
Ilyet sajnos még nem kóstóltam, csak említettem, hogy Phil Busardo nyilatkozott róla, hogy neki a legjobb pisztácia volt. Valszeg a simára gondolt, mert nem nagy tobacco fan.
White Kinghez ha találsz forrást, ami nem német az engem is érdekelne, mert én csak németbe személyesen tudtam venni.
Az ár némileg tükrözi a színvonalat és a kuriózum szintjét…
Jó látni, hogy feltöltötték a készletet.
Azanyámot. Én 14,5-ért vettem kinn dajcslandba.
Hát ha hozzá adod a szállítás költségét ( nem néztem mennyi ) gondolom kb ugyan annyi lesz
Holnap elmegyek személyesen a vape storeba itt Klagenfurtban, megnézem ott mennyi… Ha lehet kapni…