Mutasd meg, mid van 5.0

Igazi úr vagy, nagyon köszönöm, élek a lehetőséggel!

Mod-okat érintve: a Pulse V3 talán az eddigi leginkább preferált/kielégítő squonk mod-om. A V2-nek nyűgös volt a töltese a V3-hoz képest, az LV Centaurus-nak szintén, de az ergonómiája és az LV chipset kárpótolt, cserébe utolért engem is a palack típushibája :frowning:
A felhozatal a “megéri” sávban nagyon gyér számomra, a V3 az idő múlásával kezd “elérni” több téren, a Wotofo csak 1x18650, mechák közül Dovpo SQ-ja élhető a zseniális töltése miatt, de szinte lehetetlen beszerezni, a többi mecha nyűgös.
Életálló darab lehetne egy TFX, de azért megfontolandó hogy akár egy DNa chip-es megér-e annyit, tekintve hogy a liquid töltési kényelme a “legpuritánabb” szint.
VaperzCloud dual 18650-étől sajnos nem várok csodát a feltételezhetően 2-szeres Topside árához viszonyítva, a Snowcap YiHi-s változatának a 3Dprinted teste abszolút nem vonz :frowning:
Így nagyonis érdekesnek hangzik a Topside V4-es, mivel az előd is tett az asztalra rendesen, és vélhetően ez a revízió csak jobb lett.
Természetesen minden más alternatíva érdekel, lehetőleg 1x21700 vagy 2x18650, mivel DL felhasználásra szánnám!
Előny a fém test, könnyű és megbízható töltés.

RDA-t érintve: a Valhalla Micro a síromig kísér, imádom őket, szimplán csak vonz a Single RDA, amelyből a Blaze Solo enyhén csalódás volt, más Single coil-oshoz pedig nem volt szerencsém.

A sok review által pedig a Nitrous RDA-val és a Relaod Pro S-sel szemeztem, ezek jelenleg elérhetőek is a piacon, melyek közül sok tekintetben inkább a Reload felé húz a szívem, de természetesen Single coil RDA-k közül is vevő vagyok minden ajánlásra, ami a tág DL fogalmát kimeríti :wink:

Köszönöm a segítséget előre is!

8 kedvelés