Annak fényében, hogy korábban sose volt ilyen hiba a Vandy Vape modoknál valóban zavaró. Főleg úgy, hogy ezek igáslovak és sokáig üzemelnek
Mondjuk én sosem értettem miért jó csekkolni a slukkszámot pl nehogymar a mod mondja meg nekem mennyi az eleg
Én se…sosem csekkolom.
(Se a vattát )
Én sem!! Hátha szörnyülködnék!!
Az akkut is csak megszokásból teszem bele
Pedig jóbb lenne, ha az nélkül használnád!! Takarékos!!
Szia!! Neked is viszont!!
Repkednek a squonkok!
Bár repkedne több is!
Az utóbbi hetekben felettébb izgatja a fantáziámat egy Topside+Reload Pro S kombó, esetleg véleményetek róla? Akármelyik egyénről?
Addig is belövöm ide a testvérét a másiknak, a 3. most pihen pár MTL RDA alatt
Kérdezz bátran. Az általad említett szettből három is van.
Reload -rol még nincs tapasztalatom … Márciusi családi nyaralás után tervezek venni egyet … Most benyomtam a sportolók gombot ,de a Topside már meg van alá… Arról tudok már véleményt írni
Nyavajás Valentin nap
Igazi úr vagy, nagyon köszönöm, élek a lehetőséggel!
Mod-okat érintve: a Pulse V3 talán az eddigi leginkább preferált/kielégítő squonk mod-om. A V2-nek nyűgös volt a töltese a V3-hoz képest, az LV Centaurus-nak szintén, de az ergonómiája és az LV chipset kárpótolt, cserébe utolért engem is a palack típushibája
A felhozatal a “megéri” sávban nagyon gyér számomra, a V3 az idő múlásával kezd “elérni” több téren, a Wotofo csak 1x18650, mechák közül Dovpo SQ-ja élhető a zseniális töltése miatt, de szinte lehetetlen beszerezni, a többi mecha nyűgös.
Életálló darab lehetne egy TFX, de azért megfontolandó hogy akár egy DNa chip-es megér-e annyit, tekintve hogy a liquid töltési kényelme a “legpuritánabb” szint.
VaperzCloud dual 18650-étől sajnos nem várok csodát a feltételezhetően 2-szeres Topside árához viszonyítva, a Snowcap YiHi-s változatának a 3Dprinted teste abszolút nem vonz
Így nagyonis érdekesnek hangzik a Topside V4-es, mivel az előd is tett az asztalra rendesen, és vélhetően ez a revízió csak jobb lett.
Természetesen minden más alternatíva érdekel, lehetőleg 1x21700 vagy 2x18650, mivel DL felhasználásra szánnám!
Előny a fém test, könnyű és megbízható töltés.
RDA-t érintve: a Valhalla Micro a síromig kísér, imádom őket, szimplán csak vonz a Single RDA, amelyből a Blaze Solo enyhén csalódás volt, más Single coil-oshoz pedig nem volt szerencsém.
A sok review által pedig a Nitrous RDA-val és a Relaod Pro S-sel szemeztem, ezek jelenleg elérhetőek is a piacon, melyek közül sok tekintetben inkább a Reload felé húz a szívem, de természetesen Single coil RDA-k közül is vevő vagyok minden ajánlásra, ami a tág DL fogalmát kimeríti
Köszönöm a segítséget előre is!
Szívesen veszek minden véleményt/ajánlást/kritikát vagy beszámolót, köszönöm!
A Pulse-hez hasonlítva a Dovpo egy más szint …
Alapvetően ugye fém ház… ezért a minőségi érzet teljesen más dimenzió…
Hát … Képen tuskóbbnak látszik mint ami valójában ,de na … Van dimenzió és van tömeg
A palack sokkal jobban kezelhető, tölthető és végig amíg van benne anyag egyenletesen pumpálható . Szerintem pont eltalálták ott a készülék hátulján a pozíciót … pont kézre esik … talán csak a fullra töltés amit meg kell szokni ,mert a felső 1/4-ed részt már nem látod … dehát 10 ml ,ha nincs fullra töltve … Egye bacca
Szivárgás mentes .
Egyszóval a palack 10/10 imádom .
Menü és a készülék egyszerű mint egy faék… Nincs semmi benne túl gondolva … bonyolítva .
Talán számomra a legnagyobb negatívum az akumlátor csere … ez az alsó ajtós megoldás nem a legelőnyösebb…
Összességében szerintem jelenleg a legjobb elérhető Squonkker a piacon DL felhasználására…
Köszönöm!