Lehet nem kicsi, de szép
Csalóka, méretre kopra, mint a dani mini, csak a magassága más, 1cm-el magasabb. Meg 2x olyan nehéz…akármit csinálok a dani marad az etalon.
Ja, egyébként még a limelight wicket is pont ekkora, vagyis annak is magassága más, az 2mm-el alacsonyabb. Neked wicket van, nem?
Ésss, ma már többet nem poszolok igérem, fakirs mod ion jr rta, ma volt az a nap, amikor a gls futár nem tudott megállni a ház előtt, mert már ott állt a dpd és az mpl.
Gratulálok neked is és a futároknak is
Csak az pihe könnyű van nekem is…
Gratulálok a cuccokhoz…
Amúgy gyanús vagy most nekem
Hogy lehet az,hogy szét se kaptad még ?
Isten ments, végre egy mod ami működik.
Acél fossziliák az erdőben (Pico 1.0 és az erdészeti munkagép maradványok az erdőben)
“A fosszíliák (a latin fossus, ‘kiásott’ szóból) vagy más néven ősmaradványok, ősleletek, az állatok, növények vagy más élő szervezetek megkövesedett vagy egyéb módon megőrződött maradványai, illetve lenyomatai.” (wiki)
Testvírek bizonyos népi kaszt aminek speciális képessége a fémek felismerése és bármeilyen nehezek azok elvitele. Egyéb megnevezése recykling matador , mágnes szemű , SZINES fém tolvajok
Ők is ásnak ha kell
Azt a picot pofáncsaphatta párszor az élet
Pic pakk pakk pico
Ezek legalább nem beszélnek vissza
Bele is raktam őket fekete zsákba bár nem pofáztak…
Ez egy igazi őslény. 2,5 éve került hozzám használtan. Sok “alsópolcos” mod megsem éri ezt a kort, elöbb romlik el a tűzgomja és csak egyszer borult el az asztalon. Ki gyárt manapság ilyet és ennyiért. Bezzeg az “(h)őskorban”…
Szoktam mondani vigasztalásképpen a bajokra:
- Akinek sikerül, megöregszik. Ez a modokra is igaz.
Próba megvolt?
Na mond ,hogy ízlik?
Igen, utána olvastam neki én is rendesen
Jól néz ki!