Mutasd meg, mid van 4.0

Lehet nem kicsi, de szép :blush::+1:

1 kedvelés

Csalóka, méretre kopra, mint a dani mini, csak a magassága más, 1cm-el magasabb. Meg 2x olyan nehéz…akármit csinálok a dani marad az etalon.

2 kedvelés

Ja, egyébként még a limelight wicket is pont ekkora, vagyis annak is magassága más, az 2mm-el alacsonyabb. Neked wicket van, nem?

Ésss, ma már többet nem poszolok igérem, fakirs mod ion jr rta, ma volt az a nap, amikor a gls futár nem tudott megállni a ház előtt, mert már ott állt a dpd és az mpl. :joy:

4 kedvelés

Gratulálok neked is és a futároknak is :joy::grin:

Csak az pihe könnyű van nekem is…

Gratulálok a cuccokhoz…

Amúgy :thinking:gyanús vagy most nekem :thinking:
Hogy lehet az,hogy szét se kaptad még ? :thinking::joy:

Isten ments, végre egy mod ami működik. :joy:

Acél fossziliák az erdőben (Pico 1.0 és az erdészeti munkagép maradványok az erdőben) :lizard: :t_rex: :hourglass_flowing_sand:

“A fosszíliák (a latin fossus, ‘kiásott’ szóból) vagy más néven ősmaradványok, ősleletek, az állatok, növények vagy más élő szervezetek megkövesedett vagy egyéb módon megőrződött maradványai, illetve lenyomatai.” (wiki)

5 kedvelés

Testvírek bizonyos népi kaszt aminek speciális képessége a fémek felismerése és bármeilyen nehezek azok elvitele. Egyéb megnevezése recykling matador , mágnes szemű , SZINES fém tolvajok :rofl:
Ők is ásnak ha kell :rofl:

Azt a picot pofáncsaphatta párszor az élet :thinking:
:+1:

1 kedvelés

Pic pakk pakk pico :grin:

Ezek legalább nem beszélnek vissza :crazy_face::stuck_out_tongue_winking_eye::rofl:

Bele is raktam őket fekete zsákba bár nem pofáztak… :joy:

Ez egy igazi őslény. 2,5 éve került hozzám használtan. Sok “alsópolcos” mod megsem éri ezt a kort, elöbb romlik el a tűzgomja és csak egyszer borult el az asztalon. Ki gyárt manapság ilyet és ennyiért. Bezzeg az “(h)őskorban”…

Szoktam mondani vigasztalásképpen a bajokra:

• Akinek sikerül, megöregszik. Ez a modokra is igaz.
7 kedvelés

Próba megvolt?

3 kedvelés

Működit ez a nem rdta rta.

4 kedvelés

Na mond ,hogy ízlik?

Igen, utána olvastam neki én is rendesen :blush:
Jól néz ki!

2 kedvelés