Mutasd meg, mid van 4.0

Ja szép de hozza magával a dolgokat mert adnak hozzá build decket de tankot nem :sweat:. Akkut még nem rég vettem de 21700 ás csak kolegának :sweat_smile:

2 kedvelés

És a tartály,a kis bigyók hozzá 30 euroért…./db jó móka lesz mtl re :smiling_face:

Javítva Rdl re

De ha tankot vesz az ember amibe ugye nem a deck megy ami inkább rba akkor :grin:

Pontosan,de nézegesd meg az rba árakat is,nem tudtok rábeszélni :grin:

Új billentyűzet megint? :roll_eyes::grin:

Ez a mécses, bármilyen autentikus, megy lámpaolajjal meg 18650-nel is​:+1::grin:

Tudom én az , hogy megy bálna zsírral is de 2 akku/nap vagy 4 akku/nap ? Annyi zsebem van melóban amiben csak szerszámok vannak :rofl:

De a nyakad üres, hátizsákod sincsen :grin: amúgy ismerős, lerogytam a tisztatérben tegnap 13:45-kor, erre szétgurult nagy csörgéssel a zsebeimből 7 villásulcs, 1 imbuszkészlet, egy marék Vitakid, meg két alkoholos filc.
Szétugrott a gatyám kantárja :roll_eyes:
(Amikor megyek a folyosókon, minden lépésnél zörgök, mint egy dagadt bádogember. A dugi minivape a mellzsebemben van :grin:)

Egy akkus modhoz jó volt a felcsatolható telefon tok is . De ha az nézem duál mód már méretesebb és nem fér bele akkor irány a zseb de az akkuk már nem férnek . Van táskám de azt nem tudom minden hova magammal vinni a melóba :sweat:. Kis zibzaros tok 2 extra tank 2 akku túlélő készlet de már az sem fér sehova :sweat_smile:

Te miért nem POD-ozol mint a normális emberek ? :joy::joy::joy::joy::joy:

Hány podkéne nekem egy napra ? 12 óra meló + amit még ébren töltök :grin:

1 kedvelés

Nemrég olvastam,mert szoktam ritkán :grin:nekem az xr dl ben 0,6 al elmegy két napot is ezért elgondolkodok ezen picit :rofl:

Én is mindíg így szoktam kipakolni :rofl:
Ha valaki furcsán néz, csak rámordulok: mi van, mindig így csinálom​:joy::joy::joy:

Nálunk van egy tmk-s bácsi, az barón szerzett magának gurulós kocsit és azon viszi a szerszámos ládát :laughing:
Járókeret újragondolva :100:

Nálam volt múltkor a 46 os ott gatyastúl pakoltam le mindent :rofl: elengedett a csat :sweat_smile::rofl:

Meg vagy 4 hét mire megjön a legújabb, szóval a válasz nem.

A válasz: elméletileg 2, gyakorlatilag 0.

ami nálad van az müködik nem?

Szét van szedve, festésre várva, így csupaszon elég, khmm, rusztikus. :sweat_smile: