Ja szép de hozza magával a dolgokat mert adnak hozzá build decket de tankot nem . Akkut még nem rég vettem de 21700 ás csak kolegának
És a tartály,a kis bigyók hozzá 30 euroért…./db jó móka lesz mtl re
Javítva Rdl re
Pontosan,de nézegesd meg az rba árakat is,nem tudtok rábeszélni
Új billentyűzet megint?
Ez a mécses, bármilyen autentikus, megy lámpaolajjal meg 18650-nel is
Tudom én az , hogy megy bálna zsírral is de 2 akku/nap vagy 4 akku/nap ? Annyi zsebem van melóban amiben csak szerszámok vannak
De a nyakad üres, hátizsákod sincsen amúgy ismerős, lerogytam a tisztatérben tegnap 13:45-kor, erre szétgurult nagy csörgéssel a zsebeimből 7 villásulcs, 1 imbuszkészlet, egy marék Vitakid, meg két alkoholos filc.
Szétugrott a gatyám kantárja
(Amikor megyek a folyosókon, minden lépésnél zörgök, mint egy dagadt bádogember. A dugi minivape a mellzsebemben van )
Egy akkus modhoz jó volt a felcsatolható telefon tok is . De ha az nézem duál mód már méretesebb és nem fér bele akkor irány a zseb de az akkuk már nem férnek . Van táskám de azt nem tudom minden hova magammal vinni a melóba . Kis zibzaros tok 2 extra tank 2 akku túlélő készlet de már az sem fér sehova
Te miért nem POD-ozol mint a normális emberek ?
Hány podkéne nekem egy napra ? 12 óra meló + amit még ébren töltök
Nemrég olvastam,mert szoktam ritkán nekem az xr dl ben 0,6 al elmegy két napot is ezért elgondolkodok ezen picit
Én is mindíg így szoktam kipakolni
Ha valaki furcsán néz, csak rámordulok: mi van, mindig így csinálom
Nálunk van egy tmk-s bácsi, az barón szerzett magának gurulós kocsit és azon viszi a szerszámos ládát
Járókeret újragondolva
Nálam volt múltkor a 46 os ott gatyastúl pakoltam le mindent elengedett a csat
Meg vagy 4 hét mire megjön a legújabb, szóval a válasz nem.
A válasz: elméletileg 2, gyakorlatilag 0.
ami nálad van az müködik nem?
Szét van szedve, festésre várva, így csupaszon elég, khmm, rusztikus.