Befér. Végül is, miért ne
Ez egy nagyon drága felhasználóhiba volt valakinek.
Részemről örül,vigyorog…
Nem. Az afc a bajonettes 4.5- ös cső aljába volt dugva
Az 130.20 ojró……haverom mondta annyi akármilyen balfsz felhasználó is volt aki…….
Hát ez az…nekem csak a fele
És a mélyen tisztelt görög gyártó ráadásul küld egy e-mailt hogy izzítsd be a szettet
Csak hát gondolom olvasni nuku
Azt én se szoktam, csak összezavar. Ezekkel a betűkkel meg számokkal mindig csak a baj van
Lyuk, lyuk…csak a körítés más.
Jah, csak utána meg évtizedeket kell lehúzni azzal a körítéssel, ha elb#$@_od. Vagy most mire gondoltál??
Hogy mire gondoltam…az vesszen el a múlt homályában.
Az a baj a felhasználókkal,tisztelet a kivételnek !
Megveszem mert menő vagyok,de kanyi fingom nincs hogy mit-hogy kell.
De egyből hű de fasza íze legyen ám ! mert ha az nincs neki akkor az már egyből szar,holott……a puding próbája esete forog fennt itt is
Hát én ezt a hibát most nem fogok igyekezni utólagosan korrigálni a kolléga irányába. Ez most szépen itt marad nálam
Csendben marad,és szépen örül az “ajándék” nyihahának
Megyek is, behúzom a gyerek egyik nem használt fogkeféjét, megmosom a hátát neki. Ma még meg kell tekerni. Mi van, ha tényleg sz@r
Jobb az ilyesmit gyorsan kideríteni
Még nincs kész ? Azonnal négyes levegő,beledug felül az 1.2 5 karika ka1,kapitányos próba jó
A feléért átveszem, annak, amit adtál érte. És még rendes voltam, hogy átveszem ezt a sz@rt.
60k, erre emlékszem csak, meg a fájdalomra.
Sőt Aer-el együtt nem is merek beszélni róla
Ne viccelj velem, szarral nem gurigázunk.
A1, 29ga 0.7x0.1 ribbon. 4menet, 1.2 levegő, 1Ω, 12W…
Ok, inkább 14W
Old Captain szépen zenél. Pipadohány, valami megfoghatatlan pici kellemes mellékízzel. Nem rum,nem csokis, de jó.
Szerintem megmarad
Most ki jött RTA-ák közűl az egyik legjobb szerintem.
Gratulálok!!