Mutasd meg, mid van 4.0

Befér. Végül is, miért ne :thinking:
Ez egy nagyon drága felhasználóhiba volt valakinek.
Részemről örül,vigyorog…

De fogta az afct és felülről rakta be a lyukba?

Nem. Az afc a bajonettes 4.5- ös cső aljába volt dugva

Az 130.20 ojró……haverom mondta annyi :grin:akármilyen balfsz felhasználó is volt aki…….

Hát ez az…nekem csak a fele :smiling_face:

És a mélyen tisztelt görög gyártó ráadásul küld egy e-mailt hogy izzítsd be a szettet :smiling_face:
Csak hát gondolom olvasni nuku :joy::joy::joy:

Azt én se szoktam, csak összezavar. Ezekkel a betűkkel meg számokkal mindig csak a baj van :stuck_out_tongue_winking_eye:

Lyuk, lyuk…csak a körítés más. :sweat_smile:

Jah, csak utána meg évtizedeket kell lehúzni azzal a körítéssel, ha elb#$@_od. Vagy most mire gondoltál?? :sweat_smile:

Hogy mire gondoltam…az vesszen el a múlt homályában. :rofl:

Az a baj a felhasználókkal,tisztelet a kivételnek !
Megveszem mert menő vagyok,de kanyi fingom nincs hogy mit-hogy kell.
De egyből hű de fasza íze legyen ám ! mert ha az nincs neki akkor az már egyből szar,holott……a puding próbája esete forog fennt itt is :stuck_out_tongue_winking_eye:

Hát én ezt a hibát most nem fogok igyekezni utólagosan korrigálni a kolléga irányába. Ez most szépen itt marad nálam :+1:

Csendben marad,és szépen örül az “ajándék” nyihahának :joy:

Megyek is, behúzom a gyerek egyik nem használt fogkeféjét, megmosom a hátát neki. Ma még meg kell tekerni. Mi van, ha tényleg sz@r :flushed::question:
Jobb az ilyesmit gyorsan kideríteni :grin:

Még nincs kész ? Azonnal :grin:négyes levegő,beledug felül az 1.2 :stuck_out_tongue_winking_eye:5 karika ka1,kapitányos próba :stuck_out_tongue_winking_eye::smiling_face:

A feléért átveszem, annak, amit adtál érte. És még rendes voltam, hogy átveszem ezt a sz@rt. :rofl:

60k, erre emlékszem csak, meg a fájdalomra. :rofl:

Sőt Aer-el együtt nem is merek beszélni róla :joy:

Ne viccelj velem, szarral nem gurigázunk.
A1, 29ga 0.7x0.1 ribbon. 4menet, 1.2 levegő, 1Ω, 12W…

Ok, inkább 14W :grin:
Old Captain szépen zenél. Pipadohány, valami megfoghatatlan pici kellemes mellékízzel. Nem rum,nem csokis, de jó.
Szerintem megmarad :crazy_face:

5 kedvelés

Most ki jött RTA-ák közűl az egyik legjobb szerintem.
Gratulálok!! :smiley:

6 kedvelés