Én még a dvarwot is használom, szóval nem nálam, de a tripod és a diplomat is rájuk ver szerintem. Eddig 2 ízzel teszteltem 8 tankot, és hát ja, de egyébként mindet szeretem, azért vannak még meg.
Nekem sajnos beragadt Bestofnak. Pedig kóstolok ezt-azt
Akkor univerzális a dolgok csak nem értem min jön vissza az áram a komunatoron ha nincs kefe vagy nenfolyak bele
Én se tudok attól a 2 törpétől megválni, bár sokat nem pörögnek. Kóstolni pl. remek, vagy alkalmi céklás CBD jellegű szörnyvizekhez.
El ismerem határ eset mind kettő…
Örülök,hogy te megtaláltad ami jó…
A 2 millis verziók kiválóak desszertre is. Biztos van jobb, meg majd lesz nekem is. De soha rosszabbat senkinek.
Nem akar a vapesystem kiadni valami frankó rtat?
mostanában biztos nem…
Szeritem veszek egy iont meg egy troyát aztán soha többet nem veszek semmit sem.
Tüzelő is meglesz 2043-ig
Jó választás mind kettő szerintem az ION v2-ből ki indulva ami volt…Nekem más a tervem de még gondolkodom rajta hátha elfogy…
Őszintén szólva én tartok tőle hogy az eu-s TPD rendeletek nagyon visszafogják majd a vape hardverek kereskedelmét is.
Ezért a fejlesztések is alább hagynak majd. De lehet elég nagy piac marad az ázsiai amerikai meg UK csak mi nem tudunk majd belőle profitálni…
Még a millenium tetszik, de elég drága.
Én el se kezdem felsorolni hogy mi tetszik
Hasonló a diplomathoz,igaz klónom volt de inkább nem kellene bármennyire is nagy a hype
Zolika jóvoltából volt alkalmam kipróbálni, nekem annyira nem jött be, de azt már nem tudom miért
Múltkor találtam japóknál egy artchanic artit,.eredeti fekete, de nem szállítanak hozzánk. Viszont találtam egy forwarding céget, akik a japóktól mindent szállítanak worldwide bárnit. Szóval, a lényeg, ha kell a Marsról is megoldom.
Szerencsére az artit azóta nem találom…
Mert egy üvegtorony?
Lehet azért is de szerintem valami szerelési bonyodalom volt