Mutasd meg, mid van 4.0

Expromizer v4 - 7 db :stuck_out_tongue:

Ja ütve fúró időkapcsolós blútuthos relével :sweat_smile:

Az már nem semmi…

Kefe nélkül.

(Nem szegszhirdetés)

Én még a dvarwot is használom, szóval nem nálam, de a tripod és a diplomat is rájuk ver szerintem. Eddig 2 ízzel teszteltem 8 tankot, és hát ja, de egyébként mindet szeretem, azért vannak még meg.

6 kedvelés

Nekem sajnos beragadt Bestofnak. Pedig kóstolok ezt-azt :wink:

1 kedvelés

Akkor univerzális a dolgok csak nem értem min jön vissza az áram a komunatoron ha nincs kefe :thinking: vagy nenfolyak bele :rofl:

Én se tudok attól a 2 törpétől megválni, bár sokat nem pörögnek. Kóstolni pl. remek, vagy alkalmi céklás CBD jellegű szörnyvizekhez.

2 kedvelés

El ismerem határ eset mind kettő…

Örülök,hogy te megtaláltad ami jó…

3 kedvelés

A 2 millis verziók kiválóak desszertre is. Biztos van jobb, meg majd lesz nekem is. De soha rosszabbat senkinek. :wink:

1 kedvelés

Nem akar a vapesystem kiadni valami frankó rtat?

1 kedvelés

mostanában biztos nem…

Szeritem veszek egy iont meg egy troyát aztán soha többet nem veszek semmit sem.

Three Little Pigs Wow GIF by Laff

1 kedvelés

Tüzelő is meglesz 2043-ig :joy:

Jó választás mind kettő szerintem az ION v2-ből ki indulva ami volt…Nekem más a tervem de még gondolkodom rajta hátha elfogy… :smiley:

Őszintén szólva én tartok tőle hogy az eu-s TPD rendeletek nagyon visszafogják majd a vape hardverek kereskedelmét is.
Ezért a fejlesztések is alább hagynak majd. De lehet elég nagy piac marad az ázsiai amerikai meg UK csak mi nem tudunk majd belőle profitálni…

Még a millenium tetszik, de elég drága.

Én el se kezdem felsorolni hogy mi tetszik :joy::joy::joy:

Hasonló a diplomathoz,igaz klónom volt de inkább nem kellene bármennyire is nagy a hype​:smiling_face:

1 kedvelés