Expromizer v4 - 7 db
Ja ütve fúró időkapcsolós blútuthos relével
Az már nem semmi…
Kefe nélkül.
(Nem szegszhirdetés)
Én még a dvarwot is használom, szóval nem nálam, de a tripod és a diplomat is rájuk ver szerintem. Eddig 2 ízzel teszteltem 8 tankot, és hát ja, de egyébként mindet szeretem, azért vannak még meg.
Nekem sajnos beragadt Bestofnak. Pedig kóstolok ezt-azt
Akkor univerzális a dolgok csak nem értem min jön vissza az áram a komunatoron ha nincs kefe vagy nenfolyak bele
Én se tudok attól a 2 törpétől megválni, bár sokat nem pörögnek. Kóstolni pl. remek, vagy alkalmi céklás CBD jellegű szörnyvizekhez.
El ismerem határ eset mind kettő…
Örülök,hogy te megtaláltad ami jó…
A 2 millis verziók kiválóak desszertre is. Biztos van jobb, meg majd lesz nekem is. De soha rosszabbat senkinek.
Nem akar a vapesystem kiadni valami frankó rtat?
mostanában biztos nem…
Szeritem veszek egy iont meg egy troyát aztán soha többet nem veszek semmit sem.
Tüzelő is meglesz 2043-ig
Jó választás mind kettő szerintem az ION v2-ből ki indulva ami volt…Nekem más a tervem de még gondolkodom rajta hátha elfogy…
Őszintén szólva én tartok tőle hogy az eu-s TPD rendeletek nagyon visszafogják majd a vape hardverek kereskedelmét is.
Ezért a fejlesztések is alább hagynak majd. De lehet elég nagy piac marad az ázsiai amerikai meg UK csak mi nem tudunk majd belőle profitálni…
Még a millenium tetszik, de elég drága.
Én el se kezdem felsorolni hogy mi tetszik
Hasonló a diplomathoz,igaz klónom volt de inkább nem kellene bármennyire is nagy a hype