Mutasd meg, mid van 4.0

Ezzel én is pont így voltam. :slight_smile: Nagyon praktikus pedig.

2 kedvelés

Sziasztok!
Szeretném a kis élményemet megosztani veletek! :grin:Tudom majdnem mindanyiötök MTL-es,de nekem nagyon nagy élmény ezt a kazánt kipróbálni :slightly_smiling_face:Ma érkezett a sourcemore-ról 3 hét után de nem bánom,hogy ennyit kellet rá várnom!Én DL-ezek és csak halgattam,hogy milyen élmény egy Stream Crave Aromamizer Plus V3 kazán hát már tudom!Sikerült elsőre tökéletesen megépiteni,és már csak az ízletes gőzorgiát kell élveznem :grin:Ja és nemmelesleg mindez az élmény 8k-ba került!!!Köszönöm,hogy megoszthattam veletek eme kis élményemet!További szép napot nektek!!!

13 kedvelés

Gratulálok nem semmi darab! (bár nem értem a DL-t) :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Köszönöm :+1:Hát sokan a nagy gőzöket szeretik,köztük én is :grin:

1 kedvelés

Smoke Signals Smoking GIF by Pierre-Julien Fieux

1 kedvelés

Hogyan lehet öröm a munka???:face_with_monocle::thinking::hugs:

• Lehetőleg válasszunk olyan eszközöket, amik ellenállnak az idő vasfogának és már bizonyítottak, valamint próbáljunk meg ügyelni arra is, hogy a színük harmoniában maradjon egész nap! :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::innocent:

:stuck_out_tongue_winking_eye:

6 kedvelés

Vennem kell egy pink imbuszkészletet… :roll_eyes:

1 kedvelés

…esetlegesen választhatunk megfelelő árnyalatban munkaruhát is szeretett driptipünkhöz.:sweat_smile:

1 kedvelés

Nem Barbie, Barbár! :grin:

Ennyi még finom lesz…

8 kedvelés

Hilti ütvefúróm nekem is van, de én sosem használtam…szerintem nem is fogom

3 kedvelés

Olyan vagy mint a szomszédaim televannak márkás gépekkel én használom ha át megyek segíteni… :smiley:

3 kedvelés

Édesapám után maradt egy komplett műhely… Én csak akkor fúrok faragok ha nagyon muszáj. Amihez már egy ilyen komoly hilti kell azt inkább szakemberre bízom. Egy ilyen lebontja a házat is, olyan erős :grin:

2 kedvelés

Csak a dolgát végzi…persze a tartó kéz nem mindegy…

4 kedvelés

Ez így igaz 25 ös nagyhiltivel acélt fogtam 60as benton falban a létra tetején. Oda bakott :grin::joy:.

3 kedvelés

én is jártam hasonlóan…majdnem be@artam

2 kedvelés

Nekem az állam katogot vagy 2 hétig :shushing_face:. De a létráról nem vert le . Ó azok a régi szép idők mikor még betonnal dolgoztam . :grin::smiling_face:

2 kedvelés

Teraszkorlátott furtam vasat fogott kipörditett a semmibe majd vissza a teraszra…haza mentem… :smiley:

4 kedvelés

Most van egy közepes bosch ütve fúróm . Valahogy ezt kölcsön adtam sógoromnak . Kb 30-45 perc múlva vissza is hozta :joy::rofl:. Úgy meghúzta a csuklójat 2x dagadt :joy:

Mutatom itt is rdta van erő és inspiráció nincs .
Csak rá veszem magam még ma meg tekerem őket .

5 kedvelés