Ezzel én is pont így voltam. Nagyon praktikus pedig.
Sziasztok!
Szeretném a kis élményemet megosztani veletek! Tudom majdnem mindanyiötök MTL-es,de nekem nagyon nagy élmény ezt a kazánt kipróbálni Ma érkezett a sourcemore-ról 3 hét után de nem bánom,hogy ennyit kellet rá várnom!Én DL-ezek és csak halgattam,hogy milyen élmény egy Stream Crave Aromamizer Plus V3 kazán hát már tudom!Sikerült elsőre tökéletesen megépiteni,és már csak az ízletes gőzorgiát kell élveznem Ja és nemmelesleg mindez az élmény 8k-ba került!!!Köszönöm,hogy megoszthattam veletek eme kis élményemet!További szép napot nektek!!!
Gratulálok nem semmi darab! (bár nem értem a DL-t)
Köszönöm Hát sokan a nagy gőzöket szeretik,köztük én is
Hogyan lehet öröm a munka???
- Lehetőleg válasszunk olyan eszközöket, amik ellenállnak az idő vasfogának és már bizonyítottak, valamint próbáljunk meg ügyelni arra is, hogy a színük harmoniában maradjon egész nap!
Vennem kell egy pink imbuszkészletet…
Nem Barbie, Barbár!
Hilti ütvefúróm nekem is van, de én sosem használtam…szerintem nem is fogom
Olyan vagy mint a szomszédaim televannak márkás gépekkel én használom ha át megyek segíteni…
Édesapám után maradt egy komplett műhely… Én csak akkor fúrok faragok ha nagyon muszáj. Amihez már egy ilyen komoly hilti kell azt inkább szakemberre bízom. Egy ilyen lebontja a házat is, olyan erős
Csak a dolgát végzi…persze a tartó kéz nem mindegy…
Ez így igaz 25 ös nagyhiltivel acélt fogtam 60as benton falban a létra tetején. Oda bakott .
én is jártam hasonlóan…majdnem be@artam
Nekem az állam katogot vagy 2 hétig . De a létráról nem vert le . Ó azok a régi szép idők mikor még betonnal dolgoztam .
Teraszkorlátott furtam vasat fogott kipörditett a semmibe majd vissza a teraszra…haza mentem…
Most van egy közepes bosch ütve fúróm . Valahogy ezt kölcsön adtam sógoromnak . Kb 30-45 perc múlva vissza is hozta . Úgy meghúzta a csuklójat 2x dagadt
Mutatom itt is rdta van erő és inspiráció nincs .
Csak rá veszem magam még ma meg tekerem őket .