Mutasd meg, mid van 4.0

látsz ezen valamit?

Az az alsó nagy szerintem nem kell…

https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.svoemesto.de%2Fen%2Fkayfun-5-ersatzteile-a1-510-contact-screw.html&psig=AOvVaw3JyoAhFBvvy0arszFrLsxj&ust=1691306004258000&source=images&cd=vfe&opi=89978449&ved=0CBEQjRxqFwoTCODUy__7xIADFQAAAAAdAAAAABAE

De kell az alsó is de az enyém így se folyik…takarítás után nem raktam fel… :no_good_man: :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

most nézegettem google képeken és mindegyiken ott volt.
de ki fogom próbálni anélkül hátha jobb lesz

Ha nem javul van egy klónom is nem folyik ha kell neked adom…

2 kedvelés

Köszi előre is! Mennyi lenne az ára?

semmi.ha tudsz Kingának küldj valamit…ennyi.

2 kedvelés

Cérnázz alá a deck külsején lévőnek, hátha úgy jobban tömít. :slightly_smiling_face: Nekem is volt, nem folyt, csak akkor könnyezett , ha rosszul vattáztam.

2 kedvelés

Köszönöm a nagylelkűséged! Úgyis tervben van már egy csomag Kingáéknak. Vettem tőlük egy dwarv klónt de nem lettünk barátok úgyhogy azt visszaküldöm hátha egy törpe-fannak pont szüksége lesz rá.

1 kedvelés

Huhh… ez mit is jelent pontosan? Az alsó tömítés alá kellene vattát tekernem?

Küldel az adataid hova szeretnéd és küldöm…

2 kedvelés

Cérnát hátha kopott az oring és így jobban tömitene

Milyen klón volt az a dwarv?

Ahogy Jani is írja, egy kis cérnát. :slightly_smiling_face: Először leveszed az o-gyűrűt, tekersz a bemarásba cérnát, de mindkét vége látszódjon ki. Visszateszed az o-gyűrűt a cérnára és rápróbálod a tankra a decket. Ha sok a cérna, nem megy bele a deck, ilyenkor 1 tekerentyűnyit visszatekersz, ezt addig csinálod amíg nem érzed, hogy most a helyén van minden és tart is rendesen. :slightly_smiling_face: Ha minden klappol, akkor levágod a cérna hosszú véget tőben az o-gyűrűnél, a másik felét pedig csipesszel az o-gyűrű alá segíted. :slightly_smiling_face: (Taifun BT csak így volt képes működni anno.)

7 kedvelés

ilyen

1 kedvelés

Jujujujjjjj ez elképesztő macera :smiley: Nincs akkora nagyító a világon ami egy ilyen műveletben a segítségemre lehetne.

Talán picit igen :thinking: A fehér cérna szépen szokott látszódni SS tanknál és nem mosódik össze az o-gyűrű színével. :slightly_smiling_face: Ha gondolod próbáld meg, ősrégi módszer, hasznos, ha ilyen gond van a klónokkal. :slightly_smiling_face: Legalábbis, ha az o-gyűrű a baj…

5 kedvelés

Ezt a módszert nekem is ki kell próbálnom a dwarvomnál… hátha műkszik majd…

3 kedvelés