Az az alsó nagy szerintem nem kell…
De kell az alsó is de az enyém így se folyik…takarítás után nem raktam fel…
most nézegettem google képeken és mindegyiken ott volt.
de ki fogom próbálni anélkül hátha jobb lesz
Ha nem javul van egy klónom is nem folyik ha kell neked adom…
Köszi előre is! Mennyi lenne az ára?
semmi.ha tudsz Kingának küldj valamit…ennyi.
Cérnázz alá a deck külsején lévőnek, hátha úgy jobban tömít. Nekem is volt, nem folyt, csak akkor könnyezett , ha rosszul vattáztam.
Köszönöm a nagylelkűséged! Úgyis tervben van már egy csomag Kingáéknak. Vettem tőlük egy dwarv klónt de nem lettünk barátok úgyhogy azt visszaküldöm hátha egy törpe-fannak pont szüksége lesz rá.
Huhh… ez mit is jelent pontosan? Az alsó tömítés alá kellene vattát tekernem?
Küldel az adataid hova szeretnéd és küldöm…
Cérnát hátha kopott az oring és így jobban tömitene
Milyen klón volt az a dwarv?
Ahogy Jani is írja, egy kis cérnát. Először leveszed az o-gyűrűt, tekersz a bemarásba cérnát, de mindkét vége látszódjon ki. Visszateszed az o-gyűrűt a cérnára és rápróbálod a tankra a decket. Ha sok a cérna, nem megy bele a deck, ilyenkor 1 tekerentyűnyit visszatekersz, ezt addig csinálod amíg nem érzed, hogy most a helyén van minden és tart is rendesen. Ha minden klappol, akkor levágod a cérna hosszú véget tőben az o-gyűrűnél, a másik felét pedig csipesszel az o-gyűrű alá segíted. (Taifun BT csak így volt képes működni anno.)
Jujujujjjjj ez elképesztő macera Nincs akkora nagyító a világon ami egy ilyen műveletben a segítségemre lehetne.
Talán picit igen A fehér cérna szépen szokott látszódni SS tanknál és nem mosódik össze az o-gyűrű színével. Ha gondolod próbáld meg, ősrégi módszer, hasznos, ha ilyen gond van a klónokkal. Legalábbis, ha az o-gyűrű a baj…
Ezt a módszert nekem is ki kell próbálnom a dwarvomnál… hátha műkszik majd…