Mutasd meg, mid van 4.0

A jóisten mentsen meg még egy pénznyelőtől :rofl:
Még szerencse, hogy a műanyag tank nálam piroslámpás!
Mondjuk ugye mióta nem bagózom, nem járok kocsmába, és nem költök qrvákra se, kell valami nekem is :thinking:
De kétségtelenül akad egy-két szép darab!

még jó hogy engem nem fognak meg ezek. a bb​:grin::blush:nem is tetszenek nekem mondjuk​:grin:inkább egy dani meg valamilyen byka​:sweat_smile:byka amúgy sincs nekem még​:blush:

https://youtu.be/9R3YBwatBSg Ezt lesd meg! Ez már lehet, hogy nem nehéz de legalább picike!

Igazad van, pl. ilyen RBA(k) nem is valók mindenkinek :slight_smile:
Csak aki értékeli!!!

Tisztelettel

1 kedvelés

M2 klónom van bírom..

1 kedvelés

Küldöm Nektek a napsütésesest::sun_with_face::wink::grin:

A tegnapi “csak egy felhő, az is klón”: :cloud:

Na mi a pálya??? :1st_place_medal::2nd_place_medal::3rd_place_medal:

Épületes…:building_construction:

18 kedvelés

En hadirantottakent ismerem :slight_smile:

Kell nekem egy olyan is ? :thinking::joy:

Aludj rá egyet…párat :blush::joy:

Azon kaptam magam hogy nézegetem :joy:
De tényleg aludnom kell párat :joy:

12 kedvelés

Újabb rta gratulálok!

Igen. Mindig azt mondom nem kell mar. Aztan veszek valamit. Igaz nekem nincs 10-20 darab. Mindig megy is valami a haztol csak a taifun gtr orok darab. Most van Caiman v5 ketto, torpe 22, taifun gtr es most jott az arcana 22.

Nekem sincs 10-20 db​:slightly_smiling_face: nem ez számít.

Igy van. Nekem egy dolog szamit igazan. Nem analogot szivok. Annak csak orulok, hogy meg engedhetem magamnak a minosegi termekeket.

2 kedvelés

Arcana 22. Gyors tapasztalat egy fel tank utan. Levego nekem az 1,4- en jo, tokre kinyitva. Tekeres vattazas nagyon egyszeru. Gyumolcsos levest probaltam. Tokeletes izzek tokeletesek. Eddig meggyozott.

4 kedvelés

13 kedvelés

Elkísértek :blush:

Meg ő is :heart:

14 kedvelés

Azt hiszem ismét sikerült egy kicsit jól alkudozni a boltban. Évek óta hánykolódott náluk ez a kis Mecha 18650 bronz csoda. Mágneses, hihetetlenül lágyan csúszik a kapcsoló. Tisztítás előtt és után. Most megint vadászhatok egy rdára!

9 kedvelés

Az asszonykám Taurenjével sem rossz, de talán valami bronzszerűvel erősebb lenne.

11 kedvelés