Show me your 4.0

Olyan szar nem lehet 70-80 euroert.

Hajdu , Szabolcs, Borsod

Székesfehérvår, Mór, de érdekes dolog ez, mert van olyan falu Mórtól nem messze, ahol mår nem így hívjåk, hanem tócsninak. Millió neve van :slight_smile:

TĂłcsni – WikipĂ©dia (wikipedia.org)

6 Likes

Tócsninak hívom én is én Bicskei vagyok..

1 Like

A kulonbseg az az , hogy a tocsni az egyben van sutve sutoben a lepcsanka meg olajon es tuzon. Talan.

Nekem a gyĂŒmölcsös, hƱsek vannak benne.:blush:

NĂĄlunk igy van sĂŒtve ahogy ZolinĂĄl Ă©s tĂłcsninak hĂ­vjuk..:slightly_smiling_face:

3 Likes

NĂĄlunk is Ășgy volt sĂŒtve mindig, Ă©s mindkĂ©t nĂ©ven futott :blush:

Sajåt gondolatom hozzå a tejföl fokhagymås vagy kapros vagy isis.

1 Like

Kaprost nem prĂłbĂĄltam, de jĂł lehet :+1::blush:

4 Likes

Igen azzal megy ez is,hamar kipupĂĄkolom :joy:nem folyik sehol,HadhĂĄz -BöszörmĂ©ny Ăștvonal Ă©s kifogyott :joy:

1 Like

Azt elismerem, hogy a iquid utåntöltést gyakran igényli, de egyébként szerintem szuper :blush:

1 Like

Mi felĂ©nk is berĂ©t. Pesti ismerƑs mondta mindig tĂłcsninak. :slightly_smiling_face:

8 Likes

Ez van a herƑce-csöröge “vonalon” is. :slightly_smiling_face:

1 Like

Épp forgĂĄcsfĂĄnkon gondolkodom. MĂĄs nĂ©ven csörögefĂĄnk. MamĂĄm nagy kedvence volt. :blush:

3 Likes

Azt nem tudok csinålni,de szeretem,ebben is mindíg a google baråtom segít ,a krumpli reszelésig mindíg tudom :grin:

1 Like

Az ISIS-en elfondolkodtam egy kicsit​:thinking::joy:

Mackó, tócsni, lapcsánka, lepcsánka
 Imádom.
Most fel is gerjedtem @Zolika , csinĂĄlni kell nemsokĂĄ egy adagot, mert több Ă©ve mĂĄr
:slightly_smiling_face:

Tejfölös fokhagymås izé, az tökéletes, @Janos_Groszeibl

Annak is csak egy baja van: hamar fogy :roll_eyes:

Ezért kell sokat csinålni. :slightly_smiling_face::woman_shrugging:

1 Like

Ha csöröge,akkor krumpli nem kell bele.Legalåbbis nålunk. :slightly_smiling_face: :thinking:

3 Likes