Én meg azért sem veszek élő mást!!
Szervusz János !
Azon csodálkozom, hogy azzal az eszközzel, hogy a túróba vágod a fát ? Kipróbáltam nekem sehogyan sem sikerült… Elő kellett vegyem a 026-ost meg a fejszét …
Ez a wismec meg az enyéim utódja
IPV U710-esek ha összejönnek , a dobozba öcsém karácsonyi ajándéka, mert sajna csak egy módja volt, mondtam is magamnak ne már! Az újj enyémet majd holnap, legyen elég mára csak ennyi!
Szerintem meg, ha első RTA-ként a Dwarv-ot sikerült jól beüzemelned akkor már kötődsz hozzá annyira, hogy jobbnak gondolod mint a többit. És tudod mit? Igazad van! Mert ha Neked az a jó akkor azzal vitatkozni nem is lehet. Én nem Dwarv-al kezdtem, az sokkal később jött a piacra. Nekem a Kayfun és Taifun vonal fekszik igazán, mert akkoriban csak azok voltak. De persze nyitott vagyok az új dolgokra. Úgyhogy szerintem a szentimentalitás nagyon is közre játszhat.
Hogy mivel gőzölök most azt 1 hét és 1 nap múlva megtudhadjátok, mert épp egy teszt van folyamatban.
Nagyon szèp gesztus Tőled,hogy megleped egy ilyen moddal.Ès biztos vagyok benne,hogy imádni fogja.
Kéz csók Kinga !
Mi nagyon sokáig a genesis kazánokat hajtottuk, sokkal egyszerűbb volt építeni mint az üvegszálas (vatelines kazánokat) ízben sem voltak rosszak, de nem térnék vissza a genesis rendszerhez, pedig mai napig van eredeti szövethálós origen kazánom több is, és még azt hiszem az NGP kazánokból is akad pár darab. Ma már szinte csak a squonk megy , vagy RDTA.
Szia Atis!
Már én sem térnek vissza a Kayfun-ra, a Taifun meg el is veszett valahol az időben. Viszont a lefogatási stílust tovább vitte pár gyártó, és azok a tankok közelebb állnak hozzám. De lehet csak én vagyok így ezzel. A Genesis-el nem volt semmi bajom, csak én ahhoz képest később kezdtem, így már addigra az is réginek számított.
Köszönöm szépen szavaid!! Őszintén mondom nagyon szeretem azt amiket írsz és hozzászólsz a dolgoghoz!! Nagyra tartom a véleményed!! A Cariotnál is jót mondtál!! Teljésen igazad volt!! Nálam az első 3 . Dvarw , Cariot , Arcana és a Bishop fej fej mellett!!
Megtisztelsz Paska! Köszönöm!
Tudod azt vettem észre az RTA rendszereknél, ha sokág használja az ember , mondjuk egy 100 mili átmegy rajta, akkor vagy elkezd égetni a koksz miatt, ha rá szlopákolok akkor meg elönti a decket. Squonknál ilyen nincs, kupak le, vatta ki, leéget, új vatta be azt minden okés. Ahogyan öregszem törekszem a minimalista jó megoldásokra…
Jelentkezem Zoli!
Tojás+pisztáciával ?
Dupla pisztácia
Ebben van valami. Én is egy idő után úgymond megunok bizonyos kazánokat. A Bishop-al és a DotMTL-el jártam hasonlóképp, már elég gyakran szörcsögtek, mindent cseréltem rajtuk, de nem igazán szűnt meg a gond, így parkolópályára kerültek. Talán majd idővel ismét előkerülnek, nem tettem messzire egyiket sem.
Megjött a második kör fransziáktól,de dc.nélkül írtam nekik egy szépet elnézést kértek és még tegnap feladták.
Most már reménykedem lesz aji is benne
Pontosan ezért squonkolok még pluszban változatosan szép az élet
Minél több holmid van annál később “kopnak el”. Jól csinálod!