Nagyon szèp gesztus Tőled,hogy megleped egy ilyen moddal.Ès biztos vagyok benne,hogy imádni fogja. ![]()
Kéz csók Kinga !
Mi nagyon sokáig a genesis kazánokat hajtottuk, sokkal egyszerűbb volt építeni mint az üvegszálas (vatelines kazánokat) ízben sem voltak rosszak, de nem térnék vissza a genesis rendszerhez, pedig mai napig van eredeti szövethálós origen kazánom több is, és még azt hiszem az NGP kazánokból is akad pár darab. Ma már szinte csak a squonk megy , vagy RDTA.
Szia Atis! ![]()
Már én sem térnek vissza a Kayfun-ra, a Taifun meg el is veszett valahol az időben. Viszont a lefogatási stílust tovább vitte pár gyártó, és azok a tankok közelebb állnak hozzám. De lehet csak én vagyok így ezzel. A Genesis-el nem volt semmi bajom, csak én ahhoz képest később kezdtem, így már addigra az is réginek számított. ![]()
Köszönöm szépen szavaid!! Őszintén mondom nagyon szeretem azt amiket írsz és hozzászólsz a dolgoghoz!! Nagyra tartom a véleményed!! A Cariotnál is jót mondtál!! Teljésen igazad volt!! Nálam az első 3 . Dvarw , Cariot , Arcana és a Bishop fej fej mellett!!
Megtisztelsz Paska! Köszönöm! ![]()
Tudod azt vettem észre az RTA rendszereknél, ha sokág használja az ember , mondjuk egy 100 mili átmegy rajta, akkor vagy elkezd égetni a koksz miatt, ha rá szlopákolok akkor meg elönti a decket. Squonknál ilyen nincs, kupak le, vatta ki, leéget, új vatta be azt minden okés. Ahogyan öregszem törekszem a minimalista jó megoldásokra…
![]()
Jelentkezem Zoli!
![]()
Tojás+pisztáciával ? ![]()
Dupla pisztácia ![]()
![]()
Ebben van valami.
Én is egy idő után úgymond megunok bizonyos kazánokat. A Bishop-al és a DotMTL-el jártam hasonlóképp, már elég gyakran szörcsögtek, mindent cseréltem rajtuk, de nem igazán szűnt meg a gond, így parkolópályára kerültek. Talán majd idővel ismét előkerülnek, nem tettem messzire egyiket sem. ![]()
Megjött a második kör fransziáktól,de dc.nélkül
írtam nekik egy szépet
elnézést kértek és még tegnap feladták.
Most már reménykedem lesz aji is benne ![]()
Pontosan
ezért squonkolok még pluszban
változatosan szép az élet ![]()
Minél több holmid van annál később “kopnak el”. Jól csinálod! ![]()
Na azt még szeretném jövőre kipróbálni!!
Idén nehéz lesz ![]()
![]()
vatta legyen a gyors cseréhez ![]()
Az most már bőven van!! Csak kazán nincs!! ![]()
Hát mujiból rendesen betáraztál. ![]()
Köszönöm
régen vettem már
nem akarok hazudni mert úgyis tudjátok ![]()
Nincs kopás egyiken sem,és még nem kellett cserélni alkatrészt szerencsére.
Igyekszem változatosan használni mindenemet,sok a vetésforgó,de mindíg csillog valami a shopokban ![]()
A többiből is!! Van bőven!!
![]()