Mutasd meg, mid van 4.0

Én meg azért sem veszek élő mást!! :grin: :rofl:

5 kedvelés

Szervusz János !

Azon csodálkozom, hogy azzal az eszközzel, hogy a túróba vágod a fát ? Kipróbáltam nekem sehogyan sem sikerült… :thinking: Elő kellett vegyem a 026-ost meg a fejszét … :grin: :grin: :grin:

7 kedvelés

Ez a wismec meg az enyéim utódja :grin:

6 kedvelés

IPV U710-esek ha összejönnek :heart_eyes:, a dobozba öcsém karácsonyi ajándéka, mert sajna csak egy módja volt, mondtam is magamnak ne már! :wave: Az újj enyémet majd holnap, legyen elég mára csak ennyi! :sweat_smile:

12 kedvelés

A leg finomabbak!! Nekem!!

10 kedvelés

Szerintem meg, ha első RTA-ként a Dwarv-ot sikerült jól beüzemelned akkor már kötődsz hozzá annyira, hogy jobbnak gondolod mint a többit. És tudod mit? Igazad van! Mert ha Neked az a jó akkor azzal vitatkozni nem is lehet. Én nem Dwarv-al kezdtem, az sokkal később jött a piacra. Nekem a Kayfun és Taifun vonal fekszik igazán, mert akkoriban csak azok voltak. De persze nyitott vagyok az új dolgokra. Úgyhogy szerintem a szentimentalitás nagyon is közre játszhat. :slightly_smiling_face:

Hogy mivel gőzölök most azt 1 hét és 1 nap múlva megtudhadjátok, mert épp egy teszt van folyamatban. :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Nagyon szèp gesztus Tőled,hogy megleped egy ilyen moddal.Ès biztos vagyok benne,hogy imádni fogja. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Kéz csók Kinga !

Mi nagyon sokáig a genesis kazánokat hajtottuk, sokkal egyszerűbb volt építeni mint az üvegszálas (vatelines kazánokat) ízben sem voltak rosszak, de nem térnék vissza a genesis rendszerhez, pedig mai napig van eredeti szövethálós origen kazánom több is, és még azt hiszem az NGP kazánokból is akad pár darab. Ma már szinte csak a squonk megy , vagy RDTA.

8 kedvelés

Szia Atis! :hugs:

Már én sem térnek vissza a Kayfun-ra, a Taifun meg el is veszett valahol az időben. Viszont a lefogatási stílust tovább vitte pár gyártó, és azok a tankok közelebb állnak hozzám. De lehet csak én vagyok így ezzel. A Genesis-el nem volt semmi bajom, csak én ahhoz képest később kezdtem, így már addigra az is réginek számított. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Köszönöm szépen szavaid!! Őszintén mondom nagyon szeretem azt amiket írsz és hozzászólsz a dolgoghoz!! Nagyra tartom a véleményed!! A Cariotnál is jót mondtál!! Teljésen igazad volt!! Nálam az első 3 . Dvarw , Cariot , Arcana és a Bishop fej fej mellett!!

7 kedvelés

10 kedvelés

Megtisztelsz Paska! Köszönöm! :hugs:

4 kedvelés

Tudod azt vettem észre az RTA rendszereknél, ha sokág használja az ember , mondjuk egy 100 mili átmegy rajta, akkor vagy elkezd égetni a koksz miatt, ha rá szlopákolok akkor meg elönti a decket. Squonknál ilyen nincs, kupak le, vatta ki, leéget, új vatta be azt minden okés. Ahogyan öregszem törekszem a minimalista jó megoldásokra… :grin: :hugs:

9 kedvelés

Jelentkezem Zoli! :v: :laughing:

6 kedvelés

Tojás+pisztáciával ? :smiling_face:

4 kedvelés

Dupla pisztácia :slightly_smiling_face::+1:

6 kedvelés

Ebben van valami. :slightly_smiling_face: Én is egy idő után úgymond megunok bizonyos kazánokat. A Bishop-al és a DotMTL-el jártam hasonlóképp, már elég gyakran szörcsögtek, mindent cseréltem rajtuk, de nem igazán szűnt meg a gond, így parkolópályára kerültek. Talán majd idővel ismét előkerülnek, nem tettem messzire egyiket sem. :hugs:

7 kedvelés

Megjött a második kör fransziáktól,de dc.nélkül :flushed:írtam nekik egy szépet :smiling_face:elnézést kértek és még tegnap feladták.
Most már reménykedem lesz aji is benne :grin:

7 kedvelés

Pontosan :smiling_face:ezért squonkolok még pluszban :joy:változatosan szép az élet :smiling_face:

7 kedvelés

Minél több holmid van annál később “kopnak el”. Jól csinálod! :hugs:

6 kedvelés