Mutasd meg, mid van 4.0

Nem vagyok válogatós.Mert öreg apám azt mondta válogatós f kutyába a helye… :grin:

8 kedvelés

És még kitudja hányan voltak ilyen szerencsések… Többek közt én is :slightly_smiling_face::rofl:

8 kedvelés

Na tessék!! :grin: :rofl: :rofl:

2 kedvelés

Nem megyek én fel a hegyre tapizni,ha akar valamit majd lejön :joy:vagy valami hasonló :grin:
Ritkán járok pesten :joy::joy::joy:

6 kedvelés

Na ezt én se tudom…Rád emlékszem… :wink:

7 kedvelés

Én se mentem, házhoz jött :rofl:

7 kedvelés

Megyek én öregem…

5 kedvelés

Jó hogy közel voltál,jót beszélgettünk,csak azt sajnálom hogy a családodtól vettem el az időt.

8 kedvelés

Nem gond velük sűrűbben találkozom… :grin: bár mostanában sok a munka… :man_shrugging:

6 kedvelés

Én is az voltam, sőt mi össze voltunk zárva 26 órát :wink::grin::star_struck:

(Traumatizáltam a Jánost)

9 kedvelés

Kiwi tulajoktól érdeklődnék, hogy ízben ki mennyire elégedett (más podokkal is összehasonlítva)?
Én nem igazán vagyok elájulva így 3 hét használat után. A száraz slukk jelzése (2x kék led) gyakorlatilag csak feltöltés (!) után jelez… Ízben pedig olyan semmilyen. Eddig Supra Reserve és a képen látható cuccal teszteltem. A Supra full ízetlen más podokhoz képest, ez az almás cucc talán 2-3ml-ig nem volt rossz, azóta elég ízetlen (meglepne ha podba szánt gyümis cucc ennyi idő alatt tönkretenné a porlasztót)
Egyelőre csalódás, a Voopoo Doric Galaxy köröket ver rá, főleg 0,7-as fejjel.

4 kedvelés

Fa vágó ídő

16 kedvelés

Van ott még mit hasítani!! :grin:

7 kedvelés

Kozeles Latakia, vagy Latakiás Kozel?

14 kedvelés

Mindegy a közelség a lényeg…

7 kedvelés

12 kedvelés

Nekem van ilyen, nem lenne rossz, csak a minimális sör íze ami van az kb a hugymeleg szénsavmentes Rocky Cellar-ra emlékeztet… :smiley:

5 kedvelés

Munkára fogtam az új versenyzőt! :blush:

18 kedvelés

Én is akarom ! :sob::sob::sob::sob:

7 kedvelés

Már Dél-Koreában van a tiéd is?

6 kedvelés