De az a szomszéd faluba volt…
Feleségem “szerelme”, a driptip miatt raktam ide. Gőztér mester munkája. Élőben nem üt el ennyire a szín a többi pinkes dologtól.
Dubaji a balszélső?
Mittoménpisztáciás,az biztos
Ezeket is csak kinézetre vettem,de finom volt
Volt? Már el is tűntek?
Meg is kívántam
(Bár melegen már nem szeretem… ).
Egs. Amúgy azért kérdezem, mert most a csapból is ez folyik/olvasom, és amúgy látom a nagy tömeg csordaszellemet is, ahogy hülyítik egymást
Ennyi nem feladat
Dehogya fele még megvan
Beteg vagy?
Olvastamfűrészporos izé jó drágán mérve
Eszembe se jutott megkérdezni,mert bementem és…kérek szépennel kezdtem
Vagyis a lényegre koncentráltam,azt se láttam van-e bent eladó
Hát, csoki, főtt tészta,.pisztácia, 20-80.000/kg…és még 24k aranypor sincs rajta. Ilyen zöld lehet:
Ha túlélem ezt a tüdőgyulát, én is átmegyek és veszek egy…nem, három krémest 2 ischlert amikor már érzek ízt.
Ha félmeztelen lett volna, se veszed észre, mi?
(Akkor se, ha nő? )
Átfolyt a liquid a modba?
Kivételesen ellent kell mondanom. Amikor lányomnál voltam, szembejött velünk. Alapjáraton nem vagyok oda a csokiért, nagyon ritkán eszem. De gondoltam, egyszer élünk. Egy kis tábla pisztáciást vettem és meg kell mondjam, nagyon jó! Igazi pisztácia krém, jó sok, volt benne valami roppanós és azt hiszem bármikor megtudnám enni. Persze elkérték az árát, mert 8 kis macaron és egy kis tábla csoki 28 font volt
21500/kg a szaloncukor a debreceni karivásárban 5000/ liter a forraltbor,ami a koccintósból van mert ott áll a sátor mellett raklapszámra.
Milyen szerencse hogy nem iszok
Az szép kis összeg .
Na de tudjuk itthon nem az a dubaj ami külföldön itt jóárasítva kispórolva…
Ha innék, se innék (éss, tudod ez külön durva, ott van az arcukban az igazság, mégis veszik?? ) annyiért rájuk rohad, veszek 4 nagy Milkát szaloncuki helyett, aztán csók.