Mutasd meg, mid van 4.0

Túl minőségi bőrből van :slightly_smiling_face: nagyon vastag, kényelmetlen használni ha rajta van. Fáj tőle az ujjam annyira erősen kell nyomni

6 kedvelés

Egy kicsit belűlről meg kell csiszolni,vékonyítani…

6 kedvelés

Mekdáneldsz,krémtúrós málnás :wink:nagyon ritkán járok,de azt tudnám enni kétpofára :joy:

6 kedvelés

Erőltesd egy kicsit az enyém is két-három hét után idomodott köré a nyomógomboknak.

5 kedvelés

Nem eladtad?

4 kedvelés

Van körömcsiszoló gépem, majd megpróbálom. Ez eszembe se jutott :slightly_smiling_face:
Először mikor beletettem, byka volt a modon, persze mikor kiszerettem volna venni, csak byka teteje jött le :thinking::rofl:

8 kedvelés

Bevizezi, visszateszi a modra, és 40 dekás kalapáccsal körbeütögetni párszázszor? :thinking:
.
.
.
.
.
.
.
(Isten őrizz :joy:)

7 kedvelés

Az a Micro 21700-as volt. A sima 18650-esen van amiről beszélek.

4 kedvelés

Vagy mint a surranót,befog a szára,bármilyen spray belefúj,meg gyújt,utána ráidomult a surci a lábamra olyan puha lett :joy::joy::joy:

7 kedvelés

Az ílyen nekem is…testápolóval jó vastagon kívűl bekened pár órára majd letörlöd és felrakod a modra…mondjuk én modal együtt csináltam…

5 kedvelés

Mitől lesz jobb a Zéva tokja, ha meggyújtjuk a te lábadat surranóstól? :thinking::roll_eyes::rofl:

Sajna ezek a cipész okosságok meg brittrk ide nem jó vonal​:joy:

A vékonyításban lehet valami…

5 kedvelés

Valamilyen filmben láttam ilyen erős savat is…de nem tudtam leolvasni, mi van a dobozára írva, mer kiesett a zűrhajóból :pleading_face:ráadásul nem ám az ajtón, hanem a padlóla le…

4 kedvelés

De akkor még nekünk nem volt körömcsiszolónk :joy::joy::joy::joy::joy:
De előtte ajánlott volt a műanyag talpbetétet kivenni :crazy_face:mert én hülye :joy:

7 kedvelés

Miért? Azóta van? :thinking::rofl::rofl:

8 kedvelés

Én most is kézi körömreszelőt használok :scream::grin: jó, nagyritkán 400-as papírt…

5 kedvelés

Ahogy Zolika írja Milla bele a tuti. Jó a belső szűkítése a szívó részén kiöblösödik és megfelelő a hossza is.

6 kedvelés

Igen :smiling_face:kisflex,lamelláskorong :joy:az is tud olyat :joy:

5 kedvelés

@Peva71 Éva, utolsó háziasszonyos ötletem a dologhoz, de ez sem biztos végleges…:thinking:

8 kedvelés

Na ilyenem nincs :slightly_smiling_face: maradok a vekonyitasnal :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Magyarázat: ha ezzel kezelt rántotthússal kínálod azt a személyt, aki elvállalja hogy géppel leszedi neked bőrThisMűves szinten, akkor az eredmény garantáltan 60-60. :hugs::joy::wink:

5 kedvelés