Túl minőségi bőrből van nagyon vastag, kényelmetlen használni ha rajta van. Fáj tőle az ujjam annyira erősen kell nyomni
Egy kicsit belűlről meg kell csiszolni,vékonyítani…
Mekdáneldsz,krémtúrós málnás nagyon ritkán járok,de azt tudnám enni kétpofára
Erőltesd egy kicsit az enyém is két-három hét után idomodott köré a nyomógomboknak.
Nem eladtad?
Van körömcsiszoló gépem, majd megpróbálom. Ez eszembe se jutott
Először mikor beletettem, byka volt a modon, persze mikor kiszerettem volna venni, csak byka teteje jött le
Bevizezi, visszateszi a modra, és 40 dekás kalapáccsal körbeütögetni párszázszor?
.
.
.
.
.
.
.
(Isten őrizz )
Vagy mint a surranót,befog a szára,bármilyen spray belefúj,meg gyújt,utána ráidomult a surci a lábamra olyan puha lett
Az ílyen nekem is…testápolóval jó vastagon kívűl bekened pár órára majd letörlöd és felrakod a modra…mondjuk én modal együtt csináltam…
Mitől lesz jobb a Zéva tokja, ha meggyújtjuk a te lábadat surranóstól?
Sajna ezek a cipész okosságok meg brittrk ide nem jó vonal
A vékonyításban lehet valami…
Valamilyen filmben láttam ilyen erős savat is…de nem tudtam leolvasni, mi van a dobozára írva, mer kiesett a zűrhajóból ráadásul nem ám az ajtón, hanem a padlóla le…
De akkor még nekünk nem volt körömcsiszolónk
De előtte ajánlott volt a műanyag talpbetétet kivenni mert én hülye
Miért? Azóta van?
Én most is kézi körömreszelőt használok jó, nagyritkán 400-as papírt…
Ahogy Zolika írja Milla bele a tuti. Jó a belső szűkítése a szívó részén kiöblösödik és megfelelő a hossza is.
Igen kisflex,lamelláskorong az is tud olyat
@Peva71 Éva, utolsó háziasszonyos ötletem a dologhoz, de ez sem biztos végleges…
Na ilyenem nincs maradok a vekonyitasnal
Magyarázat: ha ezzel kezelt rántotthússal kínálod azt a személyt, aki elvállalja hogy géppel leszedi neked bőrThisMűves szinten, akkor az eredmény garantáltan 60-60.