Nem eladtad?
Van körömcsiszoló gépem, majd megpróbálom. Ez eszembe se jutott
Először mikor beletettem, byka volt a modon, persze mikor kiszerettem volna venni, csak byka teteje jött le
Bevizezi, visszateszi a modra, és 40 dekás kalapáccsal körbeütögetni párszázszor?
.
.
.
.
.
.
.
(Isten őrizz )
Vagy mint a surranót,befog a szára,bármilyen spray belefúj,meg gyújt,utána ráidomult a surci a lábamra olyan puha lett
Az ílyen nekem is…testápolóval jó vastagon kívűl bekened pár órára majd letörlöd és felrakod a modra…mondjuk én modal együtt csináltam..
Mitől lesz jobb a Zéva tokja, ha meggyújtjuk a te lábadat surranóstól?
Sajna ezek a cipész okosságok meg brittrk ide nem jó vonal
A vékonyításban lehet valami…
Valamilyen filmben láttam ilyen erős savat is…de nem tudtam leolvasni, mi van a dobozára írva, mer kiesett a zűrhajóból ráadásul nem ám az ajtón, hanem a padlóla le…
De akkor még nekünk nem volt körömcsiszolónk
De előtte ajánlott volt a műanyag talpbetétet kivenni mert én hülye
Miért? Azóta van?
Én most is kézi körömreszelőt használok jó, nagyritkán 400-as papírt…
Ahogy Zolika írja Milla bele a tuti. Jó a belső szűkítése a szívó részén kiöblösödik és megfelelő a hossza is.
Igen kisflex,lamelláskorong
az is tud olyat
@Peva71 Éva, utolsó háziasszonyos ötletem a dologhoz, de ez sem biztos végleges…
Na ilyenem nincs maradok a vekonyitasnal
Magyarázat: ha ezzel kezelt rántotthússal kínálod azt a személyt, aki elvállalja hogy géppel leszedi neked bőrThisMűves szinten, akkor az eredmény garantáltan 60-60.
Nem rossz elképzelés, belülről vékonyítani, majd átitatni vízzel és a lyuk széleit kicsit befelé kényszerítve száradni hagyni.
Majd géppel en leszedem a felesleget
Sikert hozzá de Safety First
Szerintem fajgyűlölő vagy.