Mutasd meg, mid van 4.0

Ugyanaz a menü, dicodes. :point_up:

7 kedvelés

Igen!! Én most csak azzal foglalkozom, melyik fogása jóbb, melyik áll jobban a kezemre. Levegyem a fát ,vagy sem. Más most igazán nem érdekel!!

4 kedvelés

Nálam a micro nem pihent sokat, pedig nincs nagy kezem, de valahogy nem esett kézre, a mini nálam a pont jó.

5 kedvelés

Én is arra hajlok!! Csak a fa nekem szokatlan!! Lehet leveszem, holnap!!

3 kedvelés

Hát János a Vape James Bond-ja, Aston Martin helyett…
Vagy amikor Piszkos Fred „málnaszőrt” iszik hova is tart ez a világ…
:face_exhaling: :stuck_out_tongue_winking_eye:

6 kedvelés

Tényleg jó ez a dotmod és jó mínőségnek tűnik.Szerintem trágyát hordani kíváló.Daniba meg most nincs olyan ami kéne.Ami kellett az meg van.

13 kedvelés

Addig nézegettem amíg megkívánom :sweat_smile:

8 kedvelés

Nekem az tetszett meg benne, hogy IP67 védettségű (leírás alapján)

8 kedvelés

Azért az irány tisztázandó. Ami bemegy az nem jön ki, vagy fordítva. :face_with_hand_over_mouth:

3 kedvelés

Fa body le véve, megrendelve hozzá a polírozó méhviasz!!

15 kedvelés

Jobb a fogása mint a Micro-nak?

4 kedvelés

Mindkettő jó!! A mini jobban kézre áll, de nagyobb ,nehezebb!

7 kedvelés

Most már ideje ránézned egy 21700-ra is. Csak, hogy tudd mik a különbségek! A Dani az ilyen. :grin:

7 kedvelés

Azt egyelőre 21700 nem akarok!! De most már kezd kialakulni bennem a kép, hogy ha újat veszek melyik lesz!!

7 kedvelés

Sajnos dupla 26650-es még nincs. Bár bejelentették Giga Micro néven 25 tavaszára.

6 kedvelés

Na még beteg vagy Zoli? :grin:

6 kedvelés

5 forintot nem adnék magamért, de humorom még kerül :wink:(pszichésen támogatta a Vaperina kömény mag).

/Legalább vapelni tudnék már egy kicsit :disappointed_relieved:/

9 kedvelés

Javulást…Remélem nem voltál dokinál? Én nem járok ha mentem mindig meg kérdezte mi a bajom? Ha ő se tudja ,minek menjek? :man_shrugging: :grin:

10 kedvelés

És single 26650 és mod van ?

4 kedvelés

Van…bizony

6 kedvelés