Mutasd meg, mid van 4.0

Vagy lehet 10 év vape és én is ezt mondom!!

6 kedvelés

Tanulní én is mindig tanulok.De van némi rá látásom már.A modszer nekem is bevált egy idő után kiszortam a klónokat…

7 kedvelés

Gondolom 10 év után nekem is több lesz!! :thinking: :grinning:

6 kedvelés

Na de beszéljünk a Mokáról.Mi az első benyomás?

4 kedvelés

Szerintem a klónnal elmész rengeteg jóság mellett. Ha jól emlékszem Ispynek volt korábban egy találó gondolata „Trabantot vezetve akarunk véleményt kapni a Mercedes - ről”

4 kedvelés

Nem minden rta-ra igaz de valóban…sok rta-klón megsem közeliti az eredetit.

4 kedvelés

Vannak jól sikerült klónok. Gondolom amiket nem pénteken éjszakás műszakban koppintottak zsírkrétával meg colostokkal :roll_eyes::grin:

6 kedvelés

Meg ugye az se mindegy mit koppintanak.Egy bonyolult pontos illesztéssel dolgozó eredetit le másolni nem lehet jól…

6 kedvelés

Jól összerakott , Elég jó íz! Először a vattázással voltak gondok!! Néztem több videot , egyenlőre a Bishop féle a leg jobb nekem!!

5 kedvelés

Jó de ez kóstolgatás közben nem kerül felszínre mérlegelhető módon, netán még használt is… Skyline történet.

7 kedvelés

Igen az jó megoldás ide is…a levegőző felé ne vidd el ahogy sok videós csínálja mert folyni fog a légrésen keresztűl a vatta oda vezeti a levest.Ha úgy csinálod mint a Bishopnál akkor jó lesz.A huzal elhelyezése lábak bentről kifelé…

6 kedvelés

Skyline pontosságát nem tudják egy régi cnc gépen kopott késekkel előállítani.

6 kedvelés

Ja meg a sátorba elfújta a gyertyát a szél a gyufa meg elázott…

5 kedvelés

Én teljesen igazat adok!! Nem várom, hogy a klon ugyanazt nyújtsa mint az eredeti!! De ha nekem nem tetszik az összerakásmódja, valamiért nem áll a kezemre , nem veszem meg az eredetit!! Én így látom más máskép!! És ha hiszed ha nem nekem nem az számit, hogy sok legyen, hanem találjam meg amit keresek!! Ha megtaláltam abból veszek 3 mat és én befejeztem a vásárlást!!

7 kedvelés

Nekem se számít ,hogy sok legyen még nem is tartok soknál.

6 kedvelés

Igen ez jött be nekem is!! Két videot néztem másképp akkor meg is folyt!!

4 kedvelés

Nyolcat :grin:

3 kedvelés

Most a rengeteg és a sok definícióján elmélkedek melyik is a több??? :crazy_face: :face_with_hand_over_mouth:

6 kedvelés

Nem baj ha kicsi, ha megvan 20…

5 kedvelés

Köszi a vatta ötletet @gangsta_gergo
3as magba való de kettészedve 2.5 nekem jó.Frankón adja…

12 kedvelés