Az a japán átlag az advent nemzetközi.
Van aki úgy szereti ha partiban van,nem itélkezünk.
Milyen szépen megfogalmaztad az “ízvakot”
Azt hittem a színvakot!!
happy finish a lényeg…
Egyik kedvenc tárgyam az a Rózsaszín Romboló (vagy kék? )
Így van, aki eljön, eljön…
Alcatraz zuhanyzóban is ez volt ki írva a falra…
Ki itt belépsz, hagyj fel minden keménnyel…
Aki eljön eljön aki nincs itt az se marad ki…
Rejtő Jenő után szabadon: Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan! Az úri közönség 5 órakor verekszik.
Vagy leég a tűzoltóság
És nem hajolunk le a szappanért…
Jobbulást neki.
Egy kérdés: a Kiwike is olyan folyós party mint a geekvape wenax s3? Vagy ez stabil mint a forint?
Nekem soha nem folyik! Az azért hozzá tartozik az igazsághoz, hogy én mindig papír filterrel használom. Az felszivja a kondenzt ami keletkezik… Mikor a másik drip tippel használtam nem is volt olyan jó az íz nekem és egy kis kondenzt észrevettem, mintha az alján engedte volna ki valahol. Működésben nem befolyásolta, nem is számottevő mennyiségről volt szó, de észrevehető.
Papírral használva, abszolút semmi
Ja és köszi, kezd jobban lenni
Szerintem a Doric stabilabb mint a Kiwi. Kiwi kicsinyke kondenzt produkál bár nem vészes. Doricnal még nem tapasztaltam.
Ha valaki a papír filtert szereti, nulla kondenz van
Gondolom, egy idő után elázik és rotty? (Még nem láttam olyat). Amúgy a kondenz gőzölésnél mindig jelen lesz, hiszen mindig van hűvösebb felület, ahol kicsapódjon.
(Az Expromizer gyári csutora féligfém driptipjei ilyen kicsapódás-bajnokok) . Megoldás a Ming és társai, mind nagyobb, és nincs fém része.
Ez jól hangzik. A minimális kondenz nem is baj. De pl a wenax s3 alul folyt a porinál , és a levegőztetőn is … úgy kb 10 slukk után ott mindegy volt h papír vagy nem a szipka… rakat fos… és 50/50 meg volt 60/40 is benne…
Akarok egy iqos feelinget de még is analógabb hatás. Ez meg kb ugyan az a feeling szívásra mindenre és kompakt. Esti filmnézés mellé tök menne.