Tegnap én is ezt mondogattam miközben lenyomodott az enter
Hogy muzsikál a Millennium?
Vettem belőle még egyet…gondolom ez elmond mindent.
Könnyen szerelhető, elsőre minden mükszik?
Nekem nem okozott gondott a beüzemelése és van itt egy barátunk aki ugyan így 2db-ot vett neki se volt vele gondja.Az igazsághoz hozzá tartozik az ő második darabjával van valami gyártási hiba ami orvoslás alatt van.
Keresek most egy olyan kazánt, ami bírja a zsebbe hordást összepisilés nélkül és nem ragaszkodik a függőleges tároláshoz. Mi a tapasztalatod e-téren?
Byka bármi…
Byka bármelyik darabja a legjobb munkábajáros rta…maszív mint az orosz tél.
Ha kell a th, akkor nálam még mindig az SE a befutó.
V10-is hasonló adotságú és a V7-is.
Az egyik Lite Plus-om gyakran megtréfál.
Bár most egy MTL.Fused Clapton-nal egyelőre szobatiszta és csendes.
Lehet, hogy a tekerés ennyire besegítene a vattának tárolni a folyadékot?
Szerintem inkább nem győzi utána szívni a levest nem való kayfunba clapton sima 0.25huzal való bele és megfelelő vatta soha nem volt gondom kayfunal.
Nálam jó, bár csak 14 Wattig használom, és csak 4 menet. Így elfér…
50/50 arány, 4 féle vatta, ss316 és Ni80 huzal eddig és 12W. Tovább is van mondjad még…
Minden jó, íz, halk, gőz ok. csak a levegő furaton kifolyik a liquid és vezetés közben benyalva és az orvoslás problémás…
Nekem mindegy ki mit használ de ha megnézitek a huzal lefogató csavarokat nem való bele clapton.Az,hogy sok videós azt rak bele attól még nem az való bele szerintem de mível egyszerűbb vattázni ezt használják…ízre egy szar lesz.
Én ezt úgy orvosoltam, hogy csakis liquid control-os tankot igyekszem használni…előnyben a felső levegőzés.
A Dvarwom is folyt már meg.
ez is egy megoldás…
Én se ajánlgatásból mondtam, használtam szálhuzalokkal is, jó.
Én se azért mondom,hogy úgy kell csínálni mint én…de álltalában emberi mulasztás vagy lustaság vagy nem kellő gyakorlásból választják a nem hozzá illő tekerést.Igy egyszerűbb vastag huzal nem huzza el a vatta bele húzáskor aztán kész.