Mutasd meg, mid van 4.0

Tegnap én is ezt mondogattam miközben lenyomodott az enter :thinking::rofl:

8 kedvelés

14 kedvelés

Hogy muzsikál a Millennium?

5 kedvelés

Vettem belőle még egyet…gondolom ez elmond mindent. :grin:

6 kedvelés

Könnyen szerelhető, elsőre minden mükszik?

4 kedvelés

Nekem nem okozott gondott a beüzemelése és van itt egy barátunk aki ugyan így 2db-ot vett neki se volt vele gondja.Az igazsághoz hozzá tartozik az ő második darabjával van valami gyártási hiba ami orvoslás alatt van.

7 kedvelés

Keresek most egy olyan kazánt, ami bírja a zsebbe hordást összepisilés nélkül és nem ragaszkodik a függőleges tároláshoz. Mi a tapasztalatod e-téren?

6 kedvelés

Byka bármi…
Byka bármelyik darabja a legjobb munkábajáros rta…maszív mint az orosz tél.

7 kedvelés

Ha kell a th, akkor nálam még mindig az SE a befutó. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

V10-is hasonló adotságú és a V7-is.

7 kedvelés

Az egyik Lite Plus-om gyakran megtréfál.
Bár most egy MTL.Fused Clapton-nal egyelőre szobatiszta és csendes.
Lehet, hogy a tekerés ennyire besegítene a vattának tárolni a folyadékot?

5 kedvelés

Szerintem inkább nem győzi utána szívni a levest nem való kayfunba clapton sima 0.25huzal való bele és megfelelő vatta soha nem volt gondom kayfunal.

6 kedvelés

Nálam jó, bár csak 14 Wattig használom, és csak 4 menet. Így elfér…

6 kedvelés

50/50 arány, 4 féle vatta, ss316 és Ni80 huzal eddig és 12W. Tovább is van mondjad még…

4 kedvelés

Minden jó, íz, halk, gőz ok. csak a levegő furaton kifolyik a liquid és vezetés közben benyalva és az orvoslás problémás…

3 kedvelés

Nekem mindegy ki mit használ de ha megnézitek a huzal lefogató csavarokat nem való bele clapton.Az,hogy sok videós azt rak bele attól még nem az való bele szerintem de mível egyszerűbb vattázni ezt használják…ízre egy szar lesz.

6 kedvelés

Én ezt úgy orvosoltam, hogy csakis liquid control-os tankot igyekszem használni…előnyben a felső levegőzés.
A Dvarwom is folyt már meg.

4 kedvelés

ez is egy megoldás…

3 kedvelés

Én se ajánlgatásból mondtam, használtam szálhuzalokkal is, jó. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Én se azért mondom,hogy úgy kell csínálni mint én…de álltalában emberi mulasztás vagy lustaság vagy nem kellő gyakorlásból választják a nem hozzá illő tekerést.Igy egyszerűbb vastag huzal nem huzza el a vatta bele húzáskor aztán kész.

4 kedvelés