Mutasd meg, mid van 4.0

Igen mert már csak ott keménykedhetünk meg az akácfa…

5 kedvelés

Csak szégyenkezek, mikor a szú kibújik a keményfából, hogy mit is gondolhat rólam…

6 kedvelés

A mai “fogás”.:wink:Mert m-enni kell::yum::hugs::grin:

12 kedvelés

Ezmiez?

4 kedvelés

11 kedvelés

(Már próbáltam válaszolni, de ahol voltam, ott nem nagyon volt térerő.)

Anyós ülés, három szendvics, Elaf iStick tc60w, Dvarw fl mtl, Discovery Deva 3mg/ml, egész napra boldogság…:sun_with_face::+1:

9 kedvelés

18 kedvelés

20 kedvelés

Welkám tu havasesső :open_mouth::corn:

8 kedvelés

Miskolc. Azt hiszem kicsit korábban indulok​:sweat_smile:

8 kedvelés

Én is izgulok mozsmán, 6:10 körül indulok haza, szárazon egy óra :roll_eyes::grin:

9 kedvelés

Így meg 35-ös átlaggal 105 perc :open_mouth::corn::disappointed_relieved:

5 kedvelés

Gratulálok, Gyönyörűek!

5 kedvelés

Köszönöm!! Szeretem is őket!!

5 kedvelés

Én néha mertem 45-el is menni.:pensive:

3 kedvelés

Mert te bátor vagy!! :thinking: Vagy muszáj sietned!! :smiley:

2 kedvelés

Korán volt 4 sávos út sem elöttem se mögöttem sem szemben senki. Furcsálottam is,hogy negyed 6 kor kihalt volt a város. :thinking:

3 kedvelés

Hatkor mentem vissza Szolnoknak, az én sávomban kb. keréknyom se volt, hármasban 45-nél már csúsztam árok felé :roll_eyes:a szembejövő sávban a reggelre munkába menők màr kitaposták a nyomvonalat, ott voltak izmos SUV csodák, akik belevertek az 50-be. Egy élmény volt, és elég nagy hó esett, 10-12 cm állt az autón is hatkor.
Meg akart előzni egy Audis, aztán csak azt láttam, hogy félig keresztbe fordul :roll_eyes: utána kísért ügyesen Tiszavárkonyig…:rofl::corn::person_in_manual_wheelchair:

6 kedvelés

Nálunk talán 2 cm ha esett!

2 kedvelés

Ilyenkor öngyilkosság előzni. Sőt a sávváltás is kaszkadőrmutatvány. Nem bohóckodtam, ma pedig idáig, ha jött a hó, szegény autó kapott rendesen a telephelyen. Lehet, hogy így 48 évesen kezdek felnőni? :roll_eyes:

10 kedvelés