Így meg 35-ös átlaggal 105 perc ![]()
![]()
![]()
Gratulálok, Gyönyörűek!
Köszönöm!! Szeretem is őket!!
Én néha mertem 45-el is menni.![]()
Mert te bátor vagy!!
Vagy muszáj sietned!! ![]()
Korán volt 4 sávos út sem elöttem se mögöttem sem szemben senki. Furcsálottam is,hogy negyed 6 kor kihalt volt a város. ![]()
Hatkor mentem vissza Szolnoknak, az én sávomban kb. keréknyom se volt, hármasban 45-nél már csúsztam árok felé
a szembejövő sávban a reggelre munkába menők màr kitaposták a nyomvonalat, ott voltak izmos SUV csodák, akik belevertek az 50-be. Egy élmény volt, és elég nagy hó esett, 10-12 cm állt az autón is hatkor.
Meg akart előzni egy Audis, aztán csak azt láttam, hogy félig keresztbe fordul
utána kísért ügyesen Tiszavárkonyig…![]()
![]()
![]()
Nálunk talán 2 cm ha esett!
Ilyenkor öngyilkosság előzni. Sőt a sávváltás is kaszkadőrmutatvány. Nem bohóckodtam, ma pedig idáig, ha jött a hó, szegény autó kapott rendesen a telephelyen. Lehet, hogy így 48 évesen kezdek felnőni? ![]()
Jah, sávváltás a feltolt torlaszokon, közben csikorgó hang
én is, asszem.
(Már, amikor egyáltalán látod az utat és esetleg a sávot…vagy néhány sávváltó összezavar, meg 4 nyom helyett bizonyos szakaszokon 3 van.)
Valaki motorral ment dolgozni ![]()
A p.nci se biztosíték erre a ,vájjákinkábbkiaszemem, szépségre ![]()
Rollerest is láttam Tószegnél 7 után
meg biciklist az út közepén állva tekerni, lélekszakadtan. ![]()
Megoldódott a három nyom rejtélye…
Vagy arra motorozott Orange County-ból Teutul papa háromkerekű Choppers-el…

Szerettem régen, pedig hülye vagyok a motorokhoz ![]()

![Egy narancssárga és egy sötétzöld vape mod laptopon, hangszóró mellett. [tags: vape mod, laptop, speaker] (Feliratozva AI-val)](https://assets.vaperina.cc/optimized/3X/4/7/4714e70fd610d28c987f9417043b8f852482c131_2_375x500.jpeg)