Mutasd meg, mid van 4.0

11 kedvelés

(Már próbáltam válaszolni, de ahol voltam, ott nem nagyon volt térerő.)

Anyós ülés, három szendvics, Elaf iStick tc60w, Dvarw fl mtl, Discovery Deva 3mg/ml, egész napra boldogság…:sun_with_face::+1:

9 kedvelés

18 kedvelés

20 kedvelés

Welkám tu havasesső :open_mouth::ear_of_corn:

8 kedvelés

Miskolc. Azt hiszem kicsit korábban indulok​:sweat_smile:

8 kedvelés

Én is izgulok mozsmán, 6:10 körül indulok haza, szárazon egy óra :roll_eyes::grin:

9 kedvelés

Így meg 35-ös átlaggal 105 perc :open_mouth::ear_of_corn::sad_but_relieved_face:

5 kedvelés

Gratulálok, Gyönyörűek!

5 kedvelés

Köszönöm!! Szeretem is őket!!

5 kedvelés

Én néha mertem 45-el is menni.:pensive_face:

3 kedvelés

Mert te bátor vagy!! :thinking: Vagy muszáj sietned!! :smiley:

2 kedvelés

Korán volt 4 sávos út sem elöttem se mögöttem sem szemben senki. Furcsálottam is,hogy negyed 6 kor kihalt volt a város. :thinking:

3 kedvelés

Hatkor mentem vissza Szolnoknak, az én sávomban kb. keréknyom se volt, hármasban 45-nél már csúsztam árok felé :roll_eyes:a szembejövő sávban a reggelre munkába menők màr kitaposták a nyomvonalat, ott voltak izmos SUV csodák, akik belevertek az 50-be. Egy élmény volt, és elég nagy hó esett, 10-12 cm állt az autón is hatkor.
Meg akart előzni egy Audis, aztán csak azt láttam, hogy félig keresztbe fordul :roll_eyes: utána kísért ügyesen Tiszavárkonyig…:rofl::ear_of_corn::person_in_manual_wheelchair:

6 kedvelés

Nálunk talán 2 cm ha esett!

2 kedvelés

Ilyenkor öngyilkosság előzni. Sőt a sávváltás is kaszkadőrmutatvány. Nem bohóckodtam, ma pedig idáig, ha jött a hó, szegény autó kapott rendesen a telephelyen. Lehet, hogy így 48 évesen kezdek felnőni? :roll_eyes:

10 kedvelés

Jah, sávváltás a feltolt torlaszokon, közben csikorgó hang​:roll_eyes:én is, asszem.

(Már, amikor egyáltalán látod az utat és esetleg a sávot…vagy néhány sávváltó összezavar, meg 4 nyom helyett bizonyos szakaszokon 3 van.)

5 kedvelés

Valaki motorral ment dolgozni :face_with_hand_over_mouth:

4 kedvelés

A p.nci se biztosíték erre a ,vájjákinkábbkiaszemem, szépségre :rofl:

6 kedvelés

Rollerest is láttam Tószegnél 7 után :roll_eyes:meg biciklist az út közepén állva tekerni, lélekszakadtan. :roll_eyes:

7 kedvelés