Mutasd meg, mid van 4.0

ééss…ööhm…hogy rendeltél .ru-ról? Simán idehozzák még mindig?

3 kedvelés

V.S.-es dobozokat gyűjtesz, vagy indulsz a szelektívbe? :smiley:

3 kedvelés

Régen hoztak már a vbar.it gyártja…

5 kedvelés

dobom ki megvan amit Ispynek kerestem :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

oké, megvan, köszike. Smucig vagyok még mindig :rofl:
-rájöttem…

5 kedvelés

néha kell költeni magadra is…

5 kedvelés

És kapsz szép logót az aljára. :grin:

5 kedvelés

Sajnos igen ez a rossz oldala de már nincs más próbáltam máshol az is összevan firkálva…

2 kedvelés

.ru-ban már biztos lőszert gyárt az a gépsor

5 kedvelés

Na ha jó áron van akkor rendelek azt akkor…Az itthon úgyis egyre többe van… :rofl:

4 kedvelés

vegyél clone-t :grin: …lehet van abból is :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

A talányos dicodes Tc:grin:

17 kedvelés

Próbálok videót készíteni. Process kifehéredik “nem piszkál” elalszik-megnéz-20fok-eltelik 3perc-megnéz 17fok-5perc múlva 14 fok 10 perc múlva 6 fok… Most a fakirs is 4 fokot mutat ez akkor nem gond?

2 kedvelés

Nekem nem ha nem nézem a hőmérőt nem tudom ugy se hány fok van… :grin: Szerintem Te túlbonyolitod végig fut a kalibráció rákóstolsz ha úgy itéled nem jó vársz újra csinálod addig amíg ízre nem jó aztán ne nézegesd mit írkál.Jó legyen az íz ennyi.

5 kedvelés

Igazad lesz nem nézegetem, mert akkor volt a legjobb, amikor 6 fokot jelzett. Tüzelésnél hozta a beállított határokat (215 fok 12 Watt) és több tüzelés után sem kezdett csökkeni a watt szám egészen 4,5 W-ra.

6 kedvelés

Tudja az elektronika mit kell csínálni bizd rá…

9 kedvelés

Elhiszem,hogy nem szeretted, nekem sem ízlik!! Azt hiszem kell ebbe bőven latakia!! :grin:

5 kedvelés

10 kedvelés

Na ilyen modhoz jutottam hozzá de nem igazán szeretem mert egyrészt túl hosszú nekem (kicsi SBS modokat kedvelem) másrészt tíz percenként megkérdezi, hogy régi vagy új a coil, és ez idegesít engem. Mennyiért lehetne ezt így eladni itt? Amúgy más hibája nincs.

2 kedvelés

"Túsz vagy? Sörhöz hozzáférsz? " :joy::joy::joy:

10 kedvelés