ééss…ööhm…hogy rendeltél .ru-ról? Simán idehozzák még mindig?
V.S.-es dobozokat gyűjtesz, vagy indulsz a szelektívbe?
Régen hoztak már a vbar.it gyártja…
dobom ki megvan amit Ispynek kerestem
oké, megvan, köszike. Smucig vagyok még mindig
-rájöttem…
néha kell költeni magadra is…
És kapsz szép logót az aljára.
Sajnos igen ez a rossz oldala de már nincs más próbáltam máshol az is összevan firkálva…
.ru-ban már biztos lőszert gyárt az a gépsor
Na ha jó áron van akkor rendelek azt akkor…Az itthon úgyis egyre többe van…
vegyél clone-t …lehet van abból is
A talányos dicodes Tc
Próbálok videót készíteni. Process kifehéredik “nem piszkál” elalszik-megnéz-20fok-eltelik 3perc-megnéz 17fok-5perc múlva 14 fok 10 perc múlva 6 fok… Most a fakirs is 4 fokot mutat ez akkor nem gond?
Nekem nem ha nem nézem a hőmérőt nem tudom ugy se hány fok van… Szerintem Te túlbonyolitod végig fut a kalibráció rákóstolsz ha úgy itéled nem jó vársz újra csinálod addig amíg ízre nem jó aztán ne nézegesd mit írkál.Jó legyen az íz ennyi.
Igazad lesz nem nézegetem, mert akkor volt a legjobb, amikor 6 fokot jelzett. Tüzelésnél hozta a beállított határokat (215 fok 12 Watt) és több tüzelés után sem kezdett csökkeni a watt szám egészen 4,5 W-ra.
Tudja az elektronika mit kell csínálni bizd rá…
Elhiszem,hogy nem szeretted, nekem sem ízlik!! Azt hiszem kell ebbe bőven latakia!!
Na ilyen modhoz jutottam hozzá de nem igazán szeretem mert egyrészt túl hosszú nekem (kicsi SBS modokat kedvelem) másrészt tíz percenként megkérdezi, hogy régi vagy új a coil, és ez idegesít engem. Mennyiért lehetne ezt így eladni itt? Amúgy más hibája nincs.
"Túsz vagy? Sörhöz hozzáférsz? "