Mutasd meg, mid van 4.0

Bírom a színészt még egy rossz filmben is jó

4 kedvelés

Ugyanígy vagyok…utolsó 2 Lanthimosz-filmben is hatalmas :+1:

4 kedvelés

Persze, hogy az voltál, az igazság fáj. A highend meg a nagy bukóról szól, én ezért nem adok például el semmit, mert annyit kéne engedni, hogy inkább megtartom polcdísznek.

11 kedvelés

:grin:
ez ílyen …

5 kedvelés

Mondjuk ezért nem tudom miért lett törölve a csávó? Vagy ő törölte magát? Érdekes néha látni emberek reakcióját…ezért kerülöm inkább őket. :rofl:

9 kedvelés

240 :))

4 kedvelés

Ö töröltette magát.

3 kedvelés

Hmmm…ez a hely gyengéknek nem való. :sweat_smile:

sparta GIF

12 kedvelés

Igaz mert nanó azt nem is néztem…már rég szemezek vele mióta keringésben van azt hiszem Petitól indult.

4 kedvelés

Sajnos nem tudok elmenni ílyen hirdetések mellett szó nélkül.

6 kedvelés

A szubjektív valóság objektív megélése néha kellemetlen perceket okoz egyeseknek. De ez nem baj. Ez a valóság.

9 kedvelés

Ott a pont! Ő ezt nem értette, hogy 50k motyó hacsak nem valami egyedi cucc, nagy bukó. Hirdetni lehet csak eladni nem igen. Ráadásul úgy, hogy a vaperek 90%-a budget kategóriát használja.

6 kedvelés

Anno nem azt írta, hogy egy átitalozott este eredménye volt a Dani és Prime vétele?! Szóval egy ilyen átgondolatlan vásárlás új high-end termék esetében nagyobb összegű bukót jelent eladáskor…nagyobbat mintha egy középkategóriás termékről lenne szó. Ezt akkor is leírtuk már többen neki…nehezen, de belátta…nos, ezért nem értem a mostani reakcióját.

5 kedvelés

Robercapa vagy mi volt a neve? Kilépett?

4 kedvelés

Ez mindennel így van, a drága cuccot csak bukóval lehet eladni, mert az átlag az átlagot veszi. Ha 50k az új és 40k a használt, inkább veszek egy újat, mert ott már mindegy, hogy 40 vagy 50. Itt engedned kell 40%-ot, akkor elmegy, az viszont fáj, akkor inkább eláll a polcon. Ezt jó ha mindenki a fejébe vési mielőtt kiad 50k±t vape cuccért. Bezzeg egy klónt szinte árában el lehet adni.

12 kedvelés

Én igaz, hogy régóta vapelek, de kezdőnek tartom magamat. Sok mindent olvastam, tanultam itt mindenkitől. Mivel kb. 5 tankom és 2 modom volt életemben, nem fogok okoskodni, sem beleszólni egy olyan témába, amihez lila gőzöm sincs. Mindenkit nagyra tartok itt a Vaperinán, de az én meglátásom, hogy @Janos_Groszeibl az, akinek mindenféleképpen odafigyelek a tanácsaira. Sosem olvastam tőle bántó véleményt. Nyersen, egyenesen elmondja a véleményét. Van, aki nem bírja a kritikát.

7 kedvelés

A Haku eredeti? Ha igen, és esetleg eladó (lesz), vevő vagyok rá. Pénz ékszer nem számít…

5 kedvelés

Alis vásárlás, de ha szeretnéd eladom. :wink:

3 kedvelés

Köszi, olyan már van kettő… :innocent:

5 kedvelés

Köszönöm szépen! Igyekszem senkit sem megbántani.De ezért szólok,hogy más ne járjon így ,hogy le húzzák.

9 kedvelés