Bírom a színészt még egy rossz filmben is jó
Ugyanígy vagyok…utolsó 2 Lanthimosz-filmben is hatalmas
Persze, hogy az voltál, az igazság fáj. A highend meg a nagy bukóról szól, én ezért nem adok például el semmit, mert annyit kéne engedni, hogy inkább megtartom polcdísznek.
ez ílyen …
Mondjuk ezért nem tudom miért lett törölve a csávó? Vagy ő törölte magát? Érdekes néha látni emberek reakcióját…ezért kerülöm inkább őket.
240 :))
Ö töröltette magát.
Hmmm…ez a hely gyengéknek nem való.
Igaz mert nanó azt nem is néztem…már rég szemezek vele mióta keringésben van azt hiszem Petitól indult.
Sajnos nem tudok elmenni ílyen hirdetések mellett szó nélkül.
A szubjektív valóság objektív megélése néha kellemetlen perceket okoz egyeseknek. De ez nem baj. Ez a valóság.
Ott a pont! Ő ezt nem értette, hogy 50k motyó hacsak nem valami egyedi cucc, nagy bukó. Hirdetni lehet csak eladni nem igen. Ráadásul úgy, hogy a vaperek 90%-a budget kategóriát használja.
Anno nem azt írta, hogy egy átitalozott este eredménye volt a Dani és Prime vétele?! Szóval egy ilyen átgondolatlan vásárlás új high-end termék esetében nagyobb összegű bukót jelent eladáskor…nagyobbat mintha egy középkategóriás termékről lenne szó. Ezt akkor is leírtuk már többen neki…nehezen, de belátta…nos, ezért nem értem a mostani reakcióját.
Robercapa vagy mi volt a neve? Kilépett?
Ez mindennel így van, a drága cuccot csak bukóval lehet eladni, mert az átlag az átlagot veszi. Ha 50k az új és 40k a használt, inkább veszek egy újat, mert ott már mindegy, hogy 40 vagy 50. Itt engedned kell 40%-ot, akkor elmegy, az viszont fáj, akkor inkább eláll a polcon. Ezt jó ha mindenki a fejébe vési mielőtt kiad 50k±t vape cuccért. Bezzeg egy klónt szinte árában el lehet adni.
Én igaz, hogy régóta vapelek, de kezdőnek tartom magamat. Sok mindent olvastam, tanultam itt mindenkitől. Mivel kb. 5 tankom és 2 modom volt életemben, nem fogok okoskodni, sem beleszólni egy olyan témába, amihez lila gőzöm sincs. Mindenkit nagyra tartok itt a Vaperinán, de az én meglátásom, hogy @Janos_Groszeibl az, akinek mindenféleképpen odafigyelek a tanácsaira. Sosem olvastam tőle bántó véleményt. Nyersen, egyenesen elmondja a véleményét. Van, aki nem bírja a kritikát.
A Haku eredeti? Ha igen, és esetleg eladó (lesz), vevő vagyok rá. Pénz ékszer nem számít…
Alis vásárlás, de ha szeretnéd eladom.
Köszi, olyan már van kettő…
Köszönöm szépen! Igyekszem senkit sem megbántani.De ezért szólok,hogy más ne járjon így ,hogy le húzzák.