Mutasd meg, mid van 4.0

Ezeket próbálom elfogadtatni. Lehet találni kedvező árakat a világba és példaként lebegtetni, de a rendelés során mindig van gáncs és a Leo Ki Fing mindent megígér csak utalj és örülhetsz, ha némileg a Vape témába kapsz csomagot, de ő teljesített „valamit” jóhiszeműség pipa Te meg hova fordulsz jogorvoslatért egy szürke kereskedelembe folytatott tevékenység során…

2 kedvelés

Na így már felismerlek.

3 kedvelés

Ne haragudj, de nem tudlak követni :thinking::person_shrugging:

3 kedvelés

A KHW nem kedvező árakat lebegtet a világba, ha tőlük rendeltél valamit az tuti meg is érkezett. Szimplán annyi a problémám, hogy ami nekem kéne, az most csak náluk van.
Vagy nem tudom mire gondolsz :thinking:

3 kedvelés

Mert azt tapasztalom, hogy bármit próbálok eladni mindig lehengerlő bírálat a vége. Példaként emlegetnek oldalakat az ott látható kedvező árakon mit sem törődve azzal, hogy épp kifogyott vagy 25 euró a szállítás vagy egyáltalán nem szállítanak Magyarországra…

2 kedvelés

Ja, már értem. Hát ha van fekete milla drip tiped, megveszem tőled túlárazva is :person_shrugging::+1:

5 kedvelés

Ha nem tetszik az ultem https://eliquidonlineshop.com/hu/drip-tipek/92425-milla-ultem-mtl-drip-tip.html akkor,@szasza4791 megoldja :blush:

4 kedvelés

Köszi, láttam, de az nem tetszik :roll_eyes: majd legfeljebb kollégákat megkérem, hogy nyomtassanak nekem. Kiwihez csináltak egész jókat :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Jaaaaa :rofl: így könnyű :grin: mi meg várjuk a postást :joy:

6 kedvelés

Ajánlom a https://www.mailboxde.com weboldalt. Némi apróért lesz német címed és továbbküldik a cuccot hozzád. Ziemlich einfach.

6 kedvelés

Hát azért a folyamatos viccesen elmaszatolt lényeghez nem mindig sikerül jó képet vágnom.
Kivált kép olyan hozzászólások, kiknek esze ágába sincs és nem is érdekli az árult portéka csak…

4 kedvelés

Hmm :slightly_smiling_face: köszi, megnézem!

3 kedvelés

Tudod @Peva71 hozzá se szólt a posztodhoz, csak szeretne valamit venni amit nem talál.
Ezt most miért neki célzod?

5 kedvelés

Vagy https://www.logoix.com
Ugyanezt tudja.

4 kedvelés

Ezt csak úgy ideteszem.
Köszönjük szépen de azt hiszem tudjuk mit akarunk venni,és mint látod a dobozában pihen.
Nem eladó !

10 kedvelés

Huh. Erről volt már szó itt hosszabban. Ez egy közösség, ahogy az elmúlt napokban láthattad, osszetartunk ha kell. Ez vonatkozik a hirdetesekre is. Ha irreálisnak tartja valaki, jelzi. Talán mások, nem annyira tájékozottak védelmében.
Van aki ezzel egyetért, van aki szerint hagyni kéne. Ha megveszi vegye :person_shrugging: bevallom én az első csoporthoz tartozom.

11 kedvelés

Egyébként lejjebb vittem az árakat, de nem rakhatom úgy fel, hogy költözne, de ne kérjetek túl sokat…

Bocs, én ezzel lezártam. Felőlem nyugodtan hirdesd annyiért amennyiért szeretnéd! Egy szót se szóltam hozzád ezzel kapcsolatban, úgyhogy… Ennyi​:person_shrugging::slightly_smiling_face:
Ja igen, az elmaradt, hogy Béke :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Ok ? :joy:én szóltam :szú szá :hugs:

8 kedvelés

Ezeket próbáltad és tényleg megbízhatóan működnek?
Bár gondolom igen, ha feltetted :thinking::slightly_smiling_face:

2 kedvelés