De a micro mint mértékegység…nagyon kicsi.
A mini is a méretre vonatkozik, szerintem a. Micro is.
De mindegy is. Ők annak hívják
Németek…furák…
Biztos valami igen nagyon dolgoztak azelőtt!! Hozzá képest micro!!
Gyógyszer ipari gépek vezérlő programjait írják így lehet.
Akkor milyen lehet egy orosz micro?
Két kezes!
21700hoz kepest micro, 18500hoz kepest macro
A legkisebb óriás, 21700 kategória
Szerintem azért, mert a micro volt az első olyan dani, aminek elől van a kijelzője. Aztán kitalálták, hogy a minire és a 21700-ra is raknak előre, de nem hívhatják mininek vagy 21700-nak, mert az már van, akkor mi legyen a neve? Itt egy kicsit elvesztették a fonalat és innentől kezdve a micro már nem a méret, hanem az elülső kijelzős dani. Kicsit suta megoldás, lehetett volna dani pro, dani max, dani 2.0, deluxe, béla.
Bélára szavazok
Igen, valami ilyesmi lehet amit írtál.
Talán azért, mert 21700-as akksi megy bele, ennek ellenére csak egy picurkát nagyobb a 18650-es Micro-tól. Ehhez képest a robusztus 21700-as Dani… na ugye, vagy nem de igen…
Látszik a mai ablakcsere a modomon ezért ma ezt szorgalmaztam vinni magammal nem törik,bírja a strapát.
Èppen ezekről írtam a másik topikban.
elnézést csak kiszaladt a számon
Na, azt hiszem meg van a megoldás rubik dryhit re.
Szétszedtem, teljesen átpucoltam, majd kb 10 slukk után megint nem volt jó.
Kevertem 60pg.tobbletes liquidet és már a második töltés megy át rajta és így szuper!
A hideget, illetve a hidegben sűrűbb liquidet nem kedveli ezek szerint
Én 50/50-et használok ha jól sikerül a vatta mennyiség eltalálása akkor a legjobb(már csak minden 20-ik ég be)
A 10 slukk után rosszat nem vattaztam újra, ezért gondolom, hogy a PG többlet segített
Vagy a vatta már jól össze esett…de igen figyelni kell ha újra húzza az ember kényes de nekem bejön.
Lehet igazad van és addigra a vatta összeesett
Én is kedvelem, ezért is próbálkoztam vele
Igen megéri…