Akkor milyen lehet egy orosz micro?
Két kezes!
21700hoz kepest micro, 18500hoz kepest macro
A legkisebb óriás, 21700 kategória
Szerintem azért, mert a micro volt az első olyan dani, aminek elől van a kijelzője. Aztán kitalálták, hogy a minire és a 21700-ra is raknak előre, de nem hívhatják mininek vagy 21700-nak, mert az már van, akkor mi legyen a neve? Itt egy kicsit elvesztették a fonalat és innentől kezdve a micro már nem a méret, hanem az elülső kijelzős dani. Kicsit suta megoldás, lehetett volna dani pro, dani max, dani 2.0, deluxe, béla.
Bélára szavazok
Igen, valami ilyesmi lehet amit írtál.
Talán azért, mert 21700-as akksi megy bele, ennek ellenére csak egy picurkát nagyobb a 18650-es Micro-tól. Ehhez képest a robusztus 21700-as Dani… na ugye, vagy nem de igen…
Látszik a mai ablakcsere a modomon ezért ma ezt szorgalmaztam vinni magammal nem törik,bírja a strapát.
Èppen ezekről írtam a másik topikban.
elnézést
csak kiszaladt a számon
Na, azt hiszem meg van a megoldás rubik dryhit re.
Szétszedtem, teljesen átpucoltam, majd kb 10 slukk után megint nem volt jó.
Kevertem 60pg.tobbletes liquidet és már a második töltés megy át rajta és így szuper!
A hideget, illetve a hidegben sűrűbb liquidet nem kedveli ezek szerint
Én 50/50-et használok ha jól sikerül a vatta mennyiség eltalálása akkor a legjobb(már csak minden 20-ik ég be)
A 10 slukk után rosszat nem vattaztam újra, ezért gondolom, hogy a PG többlet segített
Vagy a vatta már jól össze esett…de igen figyelni kell ha újra húzza az ember kényes de nekem bejön.
Lehet igazad van és addigra a vatta összeesett
Én is kedvelem, ezért is próbálkoztam vele
Igen megéri..
Ohh…már csak a múlté a nyarat elfeledő, keresztbe rakott rövidnadrágos kompozíció…
Szép kazán!!