Lehet nálam is megtört a jég!! Ma írtam egy levelet nekik,!! Ha erre a levelemre sem reagálnak a jövő hetet azzal kezdem, hogy megosztom a kettönk közötti esetet, az összes általam ismert vape facebook oldallal +még egypár mondat!! Kb 1 órával később jött egy email, hogy elnézést kérnek a futár elvesztette a csomagom, holnap feladják újból!! Hát kíváncsi leszek!!
Nem semmi.Furcsa dolgok vannak mostanság.Valami van a levegőben.
Én rendeltem egy laptopot várom várom érdeklődőm mondják jön…várom érdeklődőm törölték a rendelést.Kérdezem MIÉRT? hááát Küldjék? Nem köszi.Veszek máshol.
Nekem már több napja nem is válaszoltak, sőt a weboldalon a ved fel velünk a kapcsolatot nál már írni sem engedtek!! Külön emailt írtam!!
Fura nagyon nekem csak jó tapasztalatom volt eddig velük.Egy csomag nekem is eltünt meg egyszer össze volt törve a fém dobozban lévő üveges aroma…orvosolták a dolgokat.Mondjuk én mindig külön írok nem a honlapon…mert így itt nekem is megmarad az email. nem mintha számítana na de még is.
Én most rendeltem tőlük először!! Rá sem gondoltam!! Más olasz shop-ból már rendeltem soha nem volt gond!! De itt most még mindig nem bízom!!
Rendben lesz…az hogy a futár elhagyja elég ritka és nem ők a hibásak.
Persze, ha így van igen!!
Na ja azért az Olasz az laza nép…
Ebből sejtem kikről van szó. Nekem soha nem gondom velük!
Az!! Dolgoztam olasz cégnél!! Itthon is és kint is!! Ide nem tudom melyik emoji a megfelelő!!
A miaú
Nálam ez:
Ha tehetném ott élnék. Szerelem Olaszország, a mentalitás és az olaszok is
A csajokat én is bírom…
Van pár barátom!! Csak anyit mondhatok, dolgozni velük borzasztó!! Szórakozni nagyon jó!!
Pató Pálos mentalitás… munkában tényleg nem előnyös
És amúgy milyen rta-át akartál volna venni?
By-ka 9
Azt érdemes hajtani,hogy meg legyen.
Már az Arcana 22-est keresem!!
Rubik-ot keresd az jobb irány.