Bourbon vanília (asszem) jégkrém, olyan én méretem de idén még nem vettem. 2 liter vagy egynyóc, ez kb. 2 evésnyi
Nálunk csak 1. Egy doboz 4-be vágva és 10-15 perc múlva már lesik a fagyasztót van-e még.
Szokik lenni a Penny-ben is.
Szó se róla, takarékos és beosztó vagy
Ezért nem vettem még idén
Tegnapelőtt 3 banánból meg egy fél citromból+8 dl tejből csináltam házifagyit. Megettem vacsorára
A finom szopkodás, porciózgatas nem nekem való. Inkább nem eszek hetekig, aztán ha rávetem magam, 911-re eszem a belem.
Nekem a legjobb,nem kell megosztanom senkivel,hiszen csak az enyém
Nem könnyű saját magaddal sem összeveszni, hány kg jégkrém/nap jusson mindig magamnak adok igazat…
Én tegnap felajánlottam a családomnak, hogy menjünk fagyizni. Értelmezhetetlen passzivitással reagáltak. Gyakorlatilag csak én akartam fagyit enni. Még most sem értem
…nem lehet, hogy csak éppen nem voltak otthon???
Határozottan emlékszem, hogy élő karaktereknek tettem fel a kérdést
Ha nem Grönlandról írsz, én sem értem. Hacsak nem kánikulai nihil
Alaszkából, de ez most mellékes
Azt meg nem hiszem, hogy nem akartak veled mutatkozni ok, Olaszliszka, legyen úgy.
Hívj engem fagyizni. Átutalással ugyan, de működhet
Ahhoz volna eszed, mi?
Csak rajtad akartam segíteni ott Alaszkába’
Élni tudni kell!!
Látásjavító pohárban a kv…hmm
Na, ennyi reggelivel tepertem ma 5km-t 19perc alatt…futva
Látást fingom sincs hogy javítja, de a futásra hat
Itt jegyzem meg, hogy 16év bagó után a 13év vape ennyire káros a tüdőre
Ha végig bagóztam volna akkor így 56évesen már 500m futás után kidőltem volna (fele tempón is) mint a rohadt nád
Én hajnalban toltam egy 20-ast 50 perc alatt emelkedőkkel tűzdelve. Ja én bicajjal
Én gyalogoltam az Aldiba, de 18 kg görögdinnyével meg 7 kg egyéb xarral tértem haza