Show me your 4.0

Carrie Brownstein Television GIF

Most hétvégén csak lime..(dicodesek ezek is :slightly_smiling_face:)

5 Likes

Pont azĂ©rt tettem fel a kĂ©rdĂ©sem, mert nem ĂĄll mĂłdomban kiprĂłbĂĄlni. De Ășgy lĂĄtom, a kĂ©t Ă©v gari az, amiĂ©rt 150 eurĂłval többet kellene Ă©rte fizetnem, mint pl. egy dovpoĂ©rt
 A többi hype. A szĂ©psĂ©g meg relatĂ­v.
Tisztelt Uraim, nem vagyok meggyƑzve. :thinking:

Ugye ezzel nem azt akarod mondani hogy egy “nĂ©met” földön Salzburgban nincs egy olyan ember akinek ki tudnĂĄd prĂłbĂĄlni a danijĂĄt ?

1 Like

Hogy mondhatnĂĄm el hogy mi a kĂŒlönbsĂ©g Ă­zben mondjuk egy pico Ă©s egy dani között

ezen gondolkodom

SzerĂ©ny ismeretsĂ©gi körömben konkrĂ©tan Ă©n vapelek egyedĂŒl. TehĂĄt de.

1 Like

A magyar nyelv szépsége és våltozatossåga csodåkra képes. Hajrå! :grinning_face:

NĂ©zd​:smiling_face:Ă©n tudom mi a kĂŒlönbsĂ©g a kettƑ között mert kiprĂłbĂĄltam ITT MAGYAR földön :winking_face_with_tongue:

A legegyszerƱbb venni akkor egyet és összehasonlítani azzal amid van :smiling_face:

16 év szolgålat van a håtam mögött. Mesélj még, kérlek.

Akkor miért nem vettél még ?

Mert informĂĄciĂłra van szĂŒksĂ©gem.

16 év alatt senkinek nem volt ? :flushed_face:

2013-ban szereltem le. Akkor a Marlboro Gold volt a menƑ.

Piros multi 98-ban :joy:
De viccet félre,nekem sem volt senkinek,de råvettem magam håromszor is mert jobb ízeket érsz el vele az elektronika miatt szerintem.

Interneten vant fent oszcilloszkĂłpos mĂ©rĂ©sek dicodes ,dna, között Ă©rdemes megnĂ©zni mĂĄskĂ©pp adja le a teljesitmĂ©nyt..Mondjuk Ă©n senkit semmirƑl nem akarok meg gyƑzni.Azt hasznĂĄl mindenki amit akar.

Köszönöm, råkeresek.

1 Like

Ez egy highend termék, kapsz a pénzedért sokmindent, de ennek åra is van. A hype nem elég, hogy valamit dragån el tudj adni, egy hype miatt nem fognak apple terméket venni. A hype miatt max az extra årat fizetik meg, de ez magåban nem elég hozzå. Miben jobb? Kb mindenben.

6 Likes

Én is behódoltam. :slightly_smiling_face:
Nem volt egyszerƱ fejben eldönteni
meg a megszokĂĄs.
De bevĂĄlt az Apple, Ășgy nĂ©z ki.
Eddig nem volt Double Apple gyĂŒmis aromĂĄm.

Szia @Orbit76 :slightly_smiling_face:

Hajtok én is egy Danit, håla a Közösségnek! :hugs:
Amiket én tapasztaltam:

• Az elƑfƱtĂ©st kedv szerint variĂĄlhatĂł.
    Ez azt jelenti, hogy be tudod ĂĄllĂ­tani, hogy hĂĄny watt legyen, illetve, hogy milyen idƑközönkĂ©nt fƱtsön fel slukk közben. Ezzel egy olyan Ă©lmĂ©nyben van rĂ©szem ami folyamatosan Ă­zes slukkokat Ă©s bƑ gƑzöket biztosĂ­t. Ez okozza az Ă­zbeni kĂŒlönbsĂ©get. Ez kĂŒlönösen akkor jelentƑs a többi modommal szemben mikor mĂĄr kokszos a tekercs. Ekkor kicsit feljebb ĂĄllĂ­tom az elƑfƱtĂ©s watt Ă©rtĂ©ket, Ă©s mintha nem is lenne annyira kokszos. Ezzel szemben a többi modon ekkorra mĂĄr olyan szinten egybe mosĂłdik egy komplex Ă­z, hogy nem Ă©lvezetes mĂĄr, vagy Ă©pp Ă­ztelennek Ă©rzem.
  • A minƑsĂ©gi elektronika miatt egyenletes az izzĂĄs.
    Ezt akkor figyeltem meg mikor leoxidĂĄltam a tekerĂ©st. EgyrĂ©szt sokkal fĂŒrgĂ©bb, mĂĄsrĂ©szt nem fƱt fel a vĂ©gtelensĂ©gig, hanem hasznĂĄlat közben olyan Ă©rzĂ©sem van, mintha figyelnĂ© powerben is a hƑfokot. BĂĄr ebben nem vagyok biztos, de olyan Ă©rzĂ©st kelt, mintha

• Nem merĂ­ti ĂĄllĂĄsĂĄban az akkut.
    Volt olyan, hogy nem igazĂĄn voltam itthon, kB csak aludni jĂĄrtam haza, Ă©s mivel a Danit nem viszem hosszabb Ăștra magammal, mivel fĂ©ltem, azĂ©rt 1 hĂ©t utĂĄn rĂĄnĂ©ztem, Ă©s semmit nem merĂŒlt az akku. SƑt, a kĂ©szĂŒlĂ©k alvĂł ĂĄllapotba kerĂŒl egy idƑ utĂĄn. Ami szerintem nagyon hasznos dolog.
  • AnyaghasznĂĄlat
    Nem csak maga a hĂĄz minƑsĂ©gi Ă©s szinte elpusztĂ­thatatlan, hanem a gombok sem kotyognak. SzĂĄmomra ez fontos szempont, mivel tele voltam olyan modokkal amiken, ha megnyomtam a gombot vagy jobbra-balra jĂĄrt az ujjam alatt, vagy akĂĄr le is csĂșszott egy Ăłvatlan pillanatban az ujjam rĂłla. Iszonyat idegesĂ­tƑ volt szĂĄmomra, ezĂ©rt örĂŒltem, mikor szembesĂŒltem azzal, hogy ennĂ©l a termĂ©knĂ©l a gombokon sem spĂłroltak. Az akkufedĂ©l menetezĂ©se is kivĂĄlĂł.
  • MenĂŒ
    Az egy dolog, hogy bele kell jönni, tanulni kell, de kb mindent az igĂ©nyeidre tudsz szabni. Pl, hogy meddig merĂ­tse az akkut, vagy mekkora legyen a fĂ©nyerƑ, mikor kapcsoljon ki a kijelzƑ, hĂĄny gombnyomĂĄssal lĂ©pj a menĂŒbe, egyszĂłval tĂ©nyleg mindent! MĂ©g azt is, hogy a 80 wattos mod 80 wattot adjon e le maximum, vagy kevesebbet. ElƑször soknak tƱnt, de kĂ©sƑbb rĂĄjöttem, hogy jĂłk ezek, sƑt, hasznosak. Meg ugyebĂĄr ezeket nem igazĂĄn lehet mĂĄs mĂĄrkĂĄban megtalĂĄlni.

A szĂ©psĂ©ge szubjektĂ­v, de nekem ez a formavilĂĄg nagyon bejött. FĂ©m lĂ©tĂ©re nem csĂșszĂłs Ă©s nem jellemzƑ az sem, hogy gyƱjtenĂ© az ujjlenyomatokat, ami szerintem szintĂ©n piros pontot Ă©rdemel. A billentyƱzĂĄr gyors, a rĂĄmpaidƑ kevĂ©s. Egyetlen negatĂ­vumot tudnĂ©k csupĂĄn Ă­rni, bĂĄr lehet, hogyha nem lettem volna ennyire rest, akkor mĂĄr tudnĂĄm a megoldĂĄst
 Ha nincs rajta tank, chek atomizer-t Ă­r Ă©s nem lehet a menĂŒben turkĂĄlni. De azt hiszem ez szokhatĂł.

RĂ©szemrƑl azt hiszem ennyi lenne. :slightly_smiling_face:

11 Likes