Pont azĂ©rt tettem fel a kĂ©rdĂ©sem, mert nem ĂĄll mĂłdomban kiprĂłbĂĄlni. De Ășgy lĂĄtom, a kĂ©t Ă©v gari az, amiĂ©rt 150 eurĂłval többet kellene Ă©rte fizetnem, mint pl. egy dovpoĂ©rt⊠A többi hype. A szĂ©psĂ©g meg relatĂv.
Tisztelt Uraim, nem vagyok meggyĆzve. ![]()
Ugye ezzel nem azt akarod mondani hogy egy ânĂ©metâ földön Salzburgban nincs egy olyan ember akinek ki tudnĂĄd prĂłbĂĄlni a danijĂĄt ?
Hogy mondhatnĂĄm el hogy mi a kĂŒlönbsĂ©g Ăzben mondjuk egy pico Ă©s egy dani közöttâŠâŠezen gondolkodom
SzerĂ©ny ismeretsĂ©gi körömben konkrĂ©tan Ă©n vapelek egyedĂŒl. TehĂĄt de.
A magyar nyelv szépsége és våltozatossåga csodåkra képes. Hajrå! ![]()
NĂ©zdâ
Ă©n tudom mi a kĂŒlönbsĂ©g a kettĆ között mert kiprĂłbĂĄltam ITT MAGYAR földön ![]()
A legegyszerƱbb venni akkor egyet Ă©s összehasonlĂtani azzal amid van ![]()
16 év szolgålat van a håtam mögött. Mesélj még, kérlek.
Akkor miért nem vettél még ?
Mert informĂĄciĂłra van szĂŒksĂ©gem.
16 év alatt senkinek nem volt ? ![]()
2013-ban szereltem le. Akkor a Marlboro Gold volt a menĆ.
Piros multi 98-ban ![]()
De viccet fĂ©lre,nekem sem volt senkinek,de rĂĄvettem magam hĂĄromszor is mert jobb Ăzeket Ă©rsz el vele az elektronika miatt szerintem.
Interneten vant fent oszcilloszkĂłpos mĂ©rĂ©sek dicodes ,dna, között Ă©rdemes megnĂ©zni mĂĄskĂ©pp adja le a teljesitmĂ©nyt..Mondjuk Ă©n senkit semmirĆl nem akarok meg gyĆzni.Azt hasznĂĄl mindenki amit akar.
Köszönöm, råkeresek.
Ez egy highend termék, kapsz a pénzedért sokmindent, de ennek åra is van. A hype nem elég, hogy valamit dragån el tudj adni, egy hype miatt nem fognak apple terméket venni. A hype miatt max az extra årat fizetik meg, de ez magåban nem elég hozzå. Miben jobb? Kb mindenben.
Ăn is behĂłdoltam. ![]()
Nem volt egyszerƱ fejben eldönteniâŠmeg a megszokĂĄs.
De bevĂĄlt az Apple, Ășgy nĂ©z ki.
Eddig nem volt Double Apple gyĂŒmis aromĂĄm.
Szia @Orbit76 ![]()
Hajtok én is egy Danit, håla a Közösségnek! ![]()
Amiket én tapasztaltam:
- Az elĆfƱtĂ©st kedv szerint variĂĄlhatĂł.
Ez azt jelenti, hogy be tudod ĂĄllĂtani, hogy hĂĄny watt legyen, illetve, hogy milyen idĆközönkĂ©nt fƱtsön fel slukk közben. Ezzel egy olyan Ă©lmĂ©nyben van rĂ©szem ami folyamatosan Ăzes slukkokat Ă©s bĆ gĆzöket biztosĂt. Ez okozza az Ăzbeni kĂŒlönbsĂ©get. Ez kĂŒlönösen akkor jelentĆs a többi modommal szemben mikor mĂĄr kokszos a tekercs. Ekkor kicsit feljebb ĂĄllĂtom az elĆfƱtĂ©s watt Ă©rtĂ©ket, Ă©s mintha nem is lenne annyira kokszos. Ezzel szemben a többi modon ekkorra mĂĄr olyan szinten egybe mosĂłdik egy komplex Ăz, hogy nem Ă©lvezetes mĂĄr, vagy Ă©pp Ăztelennek Ă©rzem. - A minĆsĂ©gi elektronika miatt egyenletes az izzĂĄs.
Ezt akkor figyeltem meg mikor leoxidĂĄltam a tekerĂ©st. EgyrĂ©szt sokkal fĂŒrgĂ©bb, mĂĄsrĂ©szt nem fƱt fel a vĂ©gtelensĂ©gig, hanem hasznĂĄlat közben olyan Ă©rzĂ©sem van, mintha figyelnĂ© powerben is a hĆfokot. BĂĄr ebben nem vagyok biztos, de olyan Ă©rzĂ©st kelt, mintha⊠- Nem merĂti ĂĄllĂĄsĂĄban az akkut.
Volt olyan, hogy nem igazĂĄn voltam itthon, kB csak aludni jĂĄrtam haza, Ă©s mivel a Danit nem viszem hosszabb Ăștra magammal, mivel fĂ©ltem, azĂ©rt 1 hĂ©t utĂĄn rĂĄnĂ©ztem, Ă©s semmit nem merĂŒlt az akku. SĆt, a kĂ©szĂŒlĂ©k alvĂł ĂĄllapotba kerĂŒl egy idĆ utĂĄn. Ami szerintem nagyon hasznos dolog. - AnyaghasznĂĄlat
Nem csak maga a hĂĄz minĆsĂ©gi Ă©s szinte elpusztĂthatatlan, hanem a gombok sem kotyognak. SzĂĄmomra ez fontos szempont, mivel tele voltam olyan modokkal amiken, ha megnyomtam a gombot vagy jobbra-balra jĂĄrt az ujjam alatt, vagy akĂĄr le is csĂșszott egy Ăłvatlan pillanatban az ujjam rĂłla. Iszonyat idegesĂtĆ volt szĂĄmomra, ezĂ©rt örĂŒltem, mikor szembesĂŒltem azzal, hogy ennĂ©l a termĂ©knĂ©l a gombokon sem spĂłroltak. Az akkufedĂ©l menetezĂ©se is kivĂĄlĂł. - MenĂŒ
Az egy dolog, hogy bele kell jönni, tanulni kell, de kb mindent az igĂ©nyeidre tudsz szabni. Pl, hogy meddig merĂtse az akkut, vagy mekkora legyen a fĂ©nyerĆ, mikor kapcsoljon ki a kijelzĆ, hĂĄny gombnyomĂĄssal lĂ©pj a menĂŒbe, egyszĂłval tĂ©nyleg mindent! MĂ©g azt is, hogy a 80 wattos mod 80 wattot adjon e le maximum, vagy kevesebbet. ElĆször soknak tƱnt, de kĂ©sĆbb rĂĄjöttem, hogy jĂłk ezek, sĆt, hasznosak. Meg ugyebĂĄr ezeket nem igazĂĄn lehet mĂĄs mĂĄrkĂĄban megtalĂĄlni.
A szĂ©psĂ©ge szubjektĂv, de nekem ez a formavilĂĄg nagyon bejött. FĂ©m lĂ©tĂ©re nem csĂșszĂłs Ă©s nem jellemzĆ az sem, hogy gyƱjtenĂ© az ujjlenyomatokat, ami szerintem szintĂ©n piros pontot Ă©rdemel. A billentyƱzĂĄr gyors, a rĂĄmpaidĆ kevĂ©s. Egyetlen negatĂvumot tudnĂ©k csupĂĄn Ărni, bĂĄr lehet, hogyha nem lettem volna ennyire rest, akkor mĂĄr tudnĂĄm a megoldĂĄst⊠Ha nincs rajta tank, chek atomizer-t Ăr Ă©s nem lehet a menĂŒben turkĂĄlni. De azt hiszem ez szokhatĂł.
RĂ©szemrĆl azt hiszem ennyi lenne. ![]()