Show me your 4.0

Sok vg? :grin:

1 Like

A nagy kékség:

A sebhelyesarcĂș:

Vissza a jövƑbe:

:upside_down_face::wink::smiling_face_with_sunglasses:

14 Likes

Az Ășj modocska.
Ez biztos nem fog kopni :grin:

7 Likes

Cuboid Mini, rajta Dvarw MTL klĂłn, 0,89ohm ss316 vatta nem tudom milyen, valami cipƑfƱzƑs :slight_smile:

10 Likes

Ezek szerint a cuboid mini is ĂĄr/Ă©rtĂ©k bajnok mod
mennyi idƑs, kb 7Ă©ves?

2 Likes

Igen, jĂłl bĂ­rja, pedig mindennapi hasznĂĄlatban van, mondjuk, vĂĄltĂĄsban dolgozik egy VTC minivel, egyik töltön, mĂĄsik gƑzöl :stuck_out_tongue: Annak mĂĄr nincs meg az akksifedele :smiley: MĂĄr Ășton van egy Vaporesso Target 100 alirĂłl, Ƒ lesz a main MOD-om, Ƒk meg maradnak a hƱ pĂłtok, amik kihĂșznak a kakibĂłl, mint eddig, mikor elromlott a drĂĄgĂĄbb jobb Ășjabb MOD :stuck_out_tongue:
EzelƑtt volt egy AEGIS 100w, vĂ­zĂĄllĂł meg miegymĂĄs, mĂ©gis az akksi kupak menete adta meg magĂĄt, hiĂĄba prĂłbĂĄltam Ăłvatosan bĂĄnni vele, annyira finom az a menet, hogy megszakadt vĂ©gĂŒl, Ă­gy maradt a kĂ©t kisöreg agyonhasznĂĄlt pici MOD :slight_smile:

3 Likes

Azért åruld el kérlek håny éves :slightly_smiling_face:

Azt hiszem, mår 7. éve megvan. :slightly_smiling_face:

1 Like

12 Likes

Ilyen MOD-ot hol lehet venni és mennyiért? Nagyon tetszik! :slightly_smiling_face: Ez egy Dani, nem?

KĂŒlföldia, kb 85k. Olasz, nĂ©met, szlovĂĄk, cseh shopokban. Pontosabban, dani mini.

SĂłstĂłfĂŒrdƑ

9 Likes

Szia Jånos :hugs: Milyen csodaszép :star_struck:

2 Likes

Szia Ivett!
ÖrĂŒlök, hogy itt vagy.Köszi!

Istvan jol mondta. 229€. Dani mini

ha tudtam volna sóstón vagy ki mentem volna​:blush::wink:mit csinálsz itt Nyíregyen

2 Likes

Pihenek még itt vagyok.

Akkor nem maradok ki én sem ! Hovå kell menni ? :grin:

1 Like

Gyertek sĂłstĂł..itt vagytok hĂ­vjatok.

Kb 40 perc belefér ? :smiling_face:

2 Likes