Szia Robi!
Igen,jól tudod,ez az a Bersi,ami Kingáé volt.Nagyon szép állapotban kaptam,és én is igyekszem megóvni az állagát.
Nem akartam, direkt nem rendeltem, hetekig, nincs impulzusvásárlás, szóval jólmegfontolt vásárlás van már csak. Ja és pont volt egy lyuk a polcon, hogy néz már ki egy lyuk, nem? De.
Kezdő készletnek pont optimális
Gratulálok a lyuk kitöltéséhez! Kreativitásod irigylésre méltó!
Nemhiába a sok évnyi iskola.
Ha a kettő közül megunnád valamelyiket, feltétlenül szólj! Van egy pont ugyanilyen alakú lyuk az egyik polcomon, már hónapok óta küzdök vele
Jól mutatnak együtt
El kell ismernem, ez impresszív. Még így is, hogy rólad van szó
Enyémen meg több van.(mármint lyuk/hézag)
Szerintem csak pisztergál Téged!
Probálkozik, igazából csak hiányzom neki és mindenáron ő akar fizetni legközelebb a sörözőben…
Aktuális
Hát, a közepe egy kicsit “kolompol”
Gratulálok, szíp sor
Éljen! Hurrá! Ezt vártam! Menjünk!
Mondjuk, legutóbb pont én nem fizettem…
Lehetne jubileumi-nak hívni. M’é ne, ez lenne a harmadik…
Remek, szerintem nem vesszük el tőled a dicsőséget. Lehetnél akár örökös fizető is
Harmadik mi?
Próbálom nem keresni a szabad felületeket
Most van bőven hova locsolni a havi aprópénzt (munkáltatóm állítása szerint ‘Fizetés’), de egy ilyennek már hónapok óta ellenállok. És egyre nehezebben
Visszavonultam, a megtakrításaimból élem az unatkozó milliomosok egyhangú életét. Rendben, ha kell, veszek az alkalomra egy egész kocsmát is, csak mennyünk máááá…!!!
(Először a chat-be mennyünk át, me’ baj lesz…)
Pont azt akarom mondnai, hogy nézzé má rá a levélke ikonra.
Engem sajna 10+ éve államilag sponsorálnak,(70k/month) nagyon nincs mit hova költeni.
Már bocs,de szégyen amit adnak.
Sosem voltam dokinál,de havi rendszerességgel vonják a tb-t.
Kíváncsi vagyok ha odakerülnék ez kézzelfoghatóan látszana-e az ellátásomban
A nyugdíj meg már nem fog kelleni nekem…
Szakmunkás utántól eddig 1 hónapot hagytam ki bejelentés nélkül !
Nekem kb.25 évet szedtek össze hivatalosan, + még ami illegál volt. A pénz,meg 2011-ben 30k-ról indult, most 70k. Ehhez már viszonyíthatsz.
Jobb szerintem bele sem gondolni.