Mutasd meg, mid van 4.0

Átérzem a problémát :joy:sokszor futok bele :joy:

4 kedvelés

Én 60ml chubbyra használom. Azóta áldom a napot, hogy innen berendeltem egyet​:sweat_smile: Bátran ajánlom!

Ám én is saját kupakkal nyitottam de ezzel sokkal előkelőbb a nyitás​:slightly_smiling_face:

6 kedvelés

És talán nem 5méterre fog repülni a lepukkanó kiöntője mindig :rofl:

6 kedvelés

Hányszor átéltem​:joy:

Nagyon szégyeltem magam amikor először használtam. Nem akartam elhinni, hogy mennyire tökéletes célszerszám erre a feladatra de közben szégyenérzet fogott el, hogy ennyi év után áldoztam rá pénzt​:neutral_face::sweat_smile:

7 kedvelés

Én nem vagyok előkelő. Kupakot használok :rofl:

6 kedvelés

Szóval az 1,56€ minden centjét megéri :grin:
Akkor nyugodtan megyek végre aludni :grin:

2 kedvelés

Hüvelyk új kiskanál kombó . Habár most kaptam a @mike féle csomagban egyet . Ki kéne próbálni :sweat_smile:

3 kedvelés

Kiskanalat nem mindig hordok magamnál. A kupak meg kéznél is van :thinking::thinking::thinking:

3 kedvelés

Van kv-és szedtem melóba . :grin: Megyek valahova egy 100ml flakon nincs miért nyitogatni . Betölt , elpárol .
Dl nem kérdez :sweat_smile:

3 kedvelés

16 kedvelés

KLAFA! :saluting_face:

3 kedvelés

ATAMÁNIA :smile:
Meg tekertem a v2-őt.
Semmi extra. Könnyen építhető ugyan úgy mint a v3.
Ízben sem találtam különbséget ugyan olyan bomba. :slightly_smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:
A Feltöltés mondjuk lehetne jobb is például mint a by ka-nál vagy az ataman titaniumál de számomra nem zavaró.
A liqid szabályozás viszont nagyon szimpatikus legalább bátrabban hordozhatom magammal.
A v3 nál mindíg ott volt a félsz hogy eláztatom a modomat a táskában ezért csak jóformán itthoni használatban vannak.
A harmadik v2 aranytartalék. Pihen a dobozában. Hogy miért kellett ennyi?
Azért mert ami jó abból sohasem elég csak eggy. :smile:

22 kedvelés

És Neked is Jani!
Remélem holnap nem melózol! :wink: :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Hétvége a családé ritkán esik meg,hogy dolgozom csak itthon a fiammal gumilapokat telepitettünk a kertbe bővítettük a játszó részt…lóg a belem… :grin:

12 kedvelés

Új hét, új hangszerek :grinning:

21 kedvelés

Hol a két kanál? :sweat_smile:

5 kedvelés

Még nem teljes a szett :sweat_smile:

4 kedvelés

Ez ütős 7 lesz!? :rofl:

7 kedvelés

Főleg,ha a hangszerek mérete növekszik! :rofl:

3 kedvelés

Én meg egy kis rock’n roll maradékot holnapról, hozok kis lábaskámban… :grin:

(Ezeknek a hangját az AMT magas adja vissza legszebben :hugs:)

5 kedvelés