Nincs mit!Aztán az is lehet,hogy neked meg tök más lesz a véleményed.
Remélem nem kell eladnom…
Én spec utálom a felépítését.
az olyan mint a régi az van 3db klónom jó…
Agyfszt kapok a lékontroll állítástól és hogy könnyen rárohad akár a standre. De minden másban jó, így megbocsájtom neki, na meg a half glass palást, amiatt vettem meg, full üveggel nem kéne. De lehet ez csak a klónok átka…
Valószínű mert a régi klónok is ilyenek.De azokat próbáltam eredetiben is az jó…most már veszett fejsze nyele lóvé ugrott…
Csütörtökön érkezett, ma sikerült beüzemelni. Egyelőre hatalmas a szerelem Az első tekerés vattázás jól sikerült. Csak miután megérkezett néztem róla videókat és amilyen kínlódásokat láttam a youtube on eléggé félve álltam neki.
Gratulálok szép torony…szeretem a Vg rta-kat!
Köszönöm Jani! Jóval bonyolultabb mint egy kayfun vagy a byka V9, de közel sem annyira mint a tripod
Nagyon jó cuccok nem tartom bonyolultnak jók az biztos dl-ben meg talán a legjobbak…
Annyiban bonyolult (nekem), hogy sok alkatrészből áll és elsőre megszívatott mert fordítva kell tekercselni a huzalt a többiekhez képest. De mindig megdöbbent hogy micsoda ötletek vannak a lékontroll meg a levegőkontroll kapcsán. Hogy akinek ez így összeáll a fejében az micsoda zseni
Ő ez a cronos ?
v6 a Kronos más
Meg lestem a külömbségeket . V6 nak jobb a deck kalakítas lég irány . Viszont a cronos könnyeb felfogatasú és sok varialható ha szabad mondani afc-je van . Látom a merevítést is .
Nekem a kronos a favoritom mindegy melyik kiadás…
Sajnos néztem már de az extrém v2 valahogy vonzóbb
Na ilyen kéne nekem, tudnám nézegetni magam
Egy szép eszközön egy szép arc lenne
Hát még ha lenne rajta fésű