Mutasd meg, mid van 4.0

Felcipeltük a vitrinem még egy üveg kell bele és mehet a pakolás…110x110x30 alig várom,hogy kicsi legyen…:sweat_smile:

15 kedvelés

Egyszer megnézném a készleted egyben, bár nem hiszem, hogy beleférne egy képbe. :sweat_smile:

8 kedvelés

Bepakoltam majd meg mutatom nincs már sok volt amikor kicsit több volt most rta-van bőven… :grin:

7 kedvelés

Panoráma fotó kell :joy:

7 kedvelés

az kell már évek óta nagy az arcom… :grin:

8 kedvelés

És ez így van jól,abból én sem tudok leadni :man_shrugging::stuck_out_tongue_winking_eye:

8 kedvelés

Együttérzek veled​:fist_right::fist_left: Nálunk kéthavonta vannak auditok​:thinking::thinking::thinking:Van,hogy sűrűbben​:disappointed_relieved::disappointed_relieved:

2 kedvelés

Gondolom,nálunk is nagy az izgalom.Meg fejetlenség,mint a hóhéroknál​:rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Nagyon slendrián a helykihasználás. :sweat_smile:

4 kedvelés

Egyébként szép flotta!

6 kedvelés

igaz de ha nagyon össze rakom kiborul amikor veszek ki valamit .Végül is már nem sok minden van 2 dani ,kayfunok pár darab Dramok pár darab meg amiket használok…

4 kedvelés

Nem semmi :blush::heart_eyes: nagyon szép gyűjtemény! :+1:
A tankok fölé, meg egy polcot simán betudsz rakni és a maradék is befér​:blush:

5 kedvelés

Köszönöm!Igen ez a terv de elfogyott a deszkám ennyi volt.

4 kedvelés

Fantasztikus.:handshake:Ha jól emlékszem,akkor 14 éve gyüjtögeted?:saluting_face:

4 kedvelés

Hát ez valami gyönyörűség!!!Ez a szekrény tartalom!!!Gratulálok!!! :+1: :ok_hand:

3 kedvelés

Szorosabban tessék pakolni az RTA-kat,mod-okat. :saluting_face: :grimacing:

5 kedvelés

A mai műszak velük.
Jó ez a tripod 2. Blendfeel Balkán blend a tankban.

19 kedvelés

Hazáig kitart :grin:( 7 km :joy:)

17 kedvelés

Már nekem is van két szettem​:rofl::rofl::rofl:

20 kedvelés

Folytatódik az elfekvő levesek fogyasztása, igazából ez bszott jó cucc, nem is értem miért nem szívtam eddig…

19 kedvelés