Nekem azért voltak olyan vásárlásaim amikor 5-ből 5 mellé nyúlás volt. 4-5 ezerrel számolva azért az egy lehúzott, gyűrődésmentes 20 ezres volt.
Ha benézem mert mért ne azt rá sózom a kollégára . Igaz kikupaltam aromák szerint . Ő is rá ált a normális keverésre minőségi aromákból .
Valakinek nem kell egy Big mounth bouny imitáció ? ![]()
Két napja győzködöm magam,hogy vegyek 100 ejuóért tankot ![]()
![]()
![]()
![]()
az már nekem simán megy de 199-ért nem bírom rá venni magam inkább 4db 170-et vettem.. ![]()
Khm….tudom miről beszélsz
bekeversz 100 ml-t vársz egy hónapot,megkóstolod,üvegestől dobod ki ![]()
![]()
![]()
Az egy kattintás csak ![]()
![]()
![]()
Na le ülsz a gép elé . Meg nyitod az oldalt . Be rakod a kosárba . Kitöltesz mindent . Amikor a fizetésre kerül a sor elkezdése hezitalni . Kezdj el számolni 10 től vissza felé . Úgy is a számolásra fogsz figyelni .
3 2 1 Enter ![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ez nagyon ott van ![]()
Az üveget NEEE! A longfill mellényúlásokból élek, innen vannak az üres flaskák a bejáratott ízekhez![]()
Az üvegeim nem dobtam ki, ha chubby-ban volt az mehetett ![]()
Ja igen. Alap, nikotin, a türelem. Ezeket nem is számoltam.
Bele kell rakni egy szatyiba és tovább küldeni valakinek, mindenki kiveszi belőle ami neki megfelel, bele rakja az övét és így megy szépen tovább ![]()
Jaj az áramot ki ne felejtsd , internet díj , igaz töredék .
CO2 kibocsátás . ![]()
még a posta költséget is smucigok az emberek fizetni…(pl.30 euró)
Te sem gondolod komolyan . Elötte írsz mindről egy tesztet. Addig kostolgatod amíg el nem fogy ![]()
![]()
Az a baj velem, hogy mindennel így vagyok.Még egy farmerrel is.![]()
Akkor le is buktam az ötletemmel
![]()
Aha van Skót felmenőd ? ![]()
Nem tudok róla .Sváb vér van bennem Bár vörös hajam van.Úgyhogy lehet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vagy azok az írek?![]()
![]()
![]()
Farmerral ellentétben itt tényleg minőség van és oda figyelés . Ha levetítjük egy db elő állítási költségét melyik a drágább ?
Hidd el meg éri az a tank.
Szuggerál vkit, (ritka) vmit: magatartásával, szavaival – esetleg gyógyítás végett – fokozatosan átviszi akaratát vkire
![]()
![]()

Azok az írek a cideresek , koboldok , ![]()