Én se nagyon dobok ki, elajandekozom
Ugye @ispy?!
Én is inkább elszívom.
Előkerült egy 2020 ban vett modom amit 3 hónapig használtam és a beépített aksi sajnos azóta megadta magát de egy rossz elektronikás podból bele forasztottam hogy újra életre keltsem annó nagyon szerettem minden van ebbe még tc is meglepődtem a kis okos menűn amit bele préseltek
Sok smucig van itt…
Nekem azért voltak olyan vásárlásaim amikor 5-ből 5 mellé nyúlás volt. 4-5 ezerrel számolva azért az egy lehúzott, gyűrődésmentes 20 ezres volt.
Ha benézem mert mért ne azt rá sózom a kollégára . Igaz kikupaltam aromák szerint . Ő is rá ált a normális keverésre minőségi aromákból .
Valakinek nem kell egy Big mounth bouny imitáció ?
Két napja győzködöm magam,hogy vegyek 100 ejuóért tankot
az már nekem simán megy de 199-ért nem bírom rá venni magam inkább 4db 170-et vettem…
Khm….tudom miről beszélsz bekeversz 100 ml-t vársz egy hónapot,megkóstolod,üvegestől dobod ki
Az egy kattintás csak
Na le ülsz a gép elé . Meg nyitod az oldalt . Be rakod a kosárba . Kitöltesz mindent . Amikor a fizetésre kerül a sor elkezdése hezitalni . Kezdj el számolni 10 től vissza felé . Úgy is a számolásra fogsz figyelni .
3 2 1 Enter
Ez nagyon ott van
Az üveget NEEE! A longfill mellényúlásokból élek, innen vannak az üres flaskák a bejáratott ízekhez
Az üvegeim nem dobtam ki, ha chubby-ban volt az mehetett
Ja igen. Alap, nikotin, a türelem. Ezeket nem is számoltam.
Bele kell rakni egy szatyiba és tovább küldeni valakinek, mindenki kiveszi belőle ami neki megfelel, bele rakja az övét és így megy szépen tovább
Jaj az áramot ki ne felejtsd , internet díj , igaz töredék .
CO2 kibocsátás .
még a posta költséget is smucigok az emberek fizetni…(pl.30 euró)
Te sem gondolod komolyan . Elötte írsz mindről egy tesztet. Addig kostolgatod amíg el nem fogy
Az a baj velem, hogy mindennel így vagyok.Még egy farmerrel is.
Akkor le is buktam az ötletemmel