Mutasd meg, mid van 4.0

Én se nagyon dobok ki, elajandekozom​:joy:
Ugye @ispy?!:blush::joy:

9 kedvelés

Én is inkább elszívom.:rofl::rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Előkerült egy 2020 ban vett modom amit 3 hónapig használtam és a beépített aksi sajnos azóta megadta magát de egy rossz elektronikás podból bele forasztottam hogy újra életre keltsem​:grin: annó nagyon szerettem minden van ebbe még tc is :thinking: meglepődtem a kis okos menűn amit bele préseltek​:astonished:

10 kedvelés

Sok smucig van itt… :joy:

9 kedvelés

Nekem azért voltak olyan vásárlásaim amikor 5-ből 5 mellé nyúlás volt. 4-5 ezerrel számolva azért az egy lehúzott, gyűrődésmentes 20 ezres volt.

9 kedvelés

Ha benézem mert mért ne azt rá sózom a kollégára . Igaz kikupaltam aromák szerint . Ő is rá ált a normális keverésre minőségi aromákból .
Valakinek nem kell egy Big mounth bouny imitáció ? :face_with_peeking_eye:

6 kedvelés

Két napja győzködöm magam,hogy vegyek 100 ejuóért tankot :rofl::rofl::rofl::rofl:

10 kedvelés

az már nekem simán megy de 199-ért nem bírom rá venni magam inkább 4db 170-et vettem… :grin:

10 kedvelés

Khm….tudom miről beszélsz :joy:bekeversz 100 ml-t vársz egy hónapot,megkóstolod,üvegestől dobod ki :joy::joy::joy:

8 kedvelés

Az egy kattintás csak :joy::joy::joy:

5 kedvelés

Na le ülsz a gép elé . Meg nyitod az oldalt . Be rakod a kosárba . Kitöltesz mindent . Amikor a fizetésre kerül a sor elkezdése hezitalni . Kezdj el számolni 10 től vissza felé . Úgy is a számolásra fogsz figyelni .
3 2 1 Enter :rofl:

Take Off Fire GIF by European Space Agency - ESA

6 kedvelés

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Ez nagyon ott van :+1:

3 kedvelés

Az üveget NEEE! A longfill mellényúlásokból élek, innen vannak az üres flaskák a bejáratott ízekhez​:rofl:

7 kedvelés

Az üvegeim nem dobtam ki, ha chubby-ban volt az mehetett :smile:
Ja igen. Alap, nikotin, a türelem. Ezeket nem is számoltam.

7 kedvelés

Bele kell rakni egy szatyiba és tovább küldeni valakinek, mindenki kiveszi belőle ami neki megfelel, bele rakja az övét és így megy szépen tovább :grin:

5 kedvelés

Jaj az áramot ki ne felejtsd , internet díj , igaz töredék .
CO2 kibocsátás . :sweat_smile:

4 kedvelés

még a posta költséget is smucigok az emberek fizetni…(pl.30 euró)

7 kedvelés

Te sem gondolod komolyan . Elötte írsz mindről egy tesztet. Addig kostolgatod amíg el nem fogy :grin::shushing_face:

5 kedvelés

Az a baj velem, hogy mindennel így vagyok.Még egy farmerrel is.:thinking:

3 kedvelés

Akkor le is buktam az ötletemmel :rofl: :joy:

6 kedvelés