Mutasd meg, mid van 4.0

Drift Drifting GIF by ImportWorx

Nagy kedvenc nálam!

3 kedvelés

Jó reggelt… szép napot :grinning:

11 kedvelés

Úgy látom a tank alatt valószínűleg nem kopott :sweat_smile:

Nem. Az egy bőr alátét, h védje a kazán alját.

4 kedvelés

Minden kazánom alatt ilyen van.
Amúgy a mod kopott eléggé. Használva van napi szinten… már 2 éve…

4 kedvelés

Chariot - adja elsőre, az árához képest szerintem példás minőség maga a tank, minden flottul jön-megy rajta

Skyline R klón - hmmm, vannak érdekes dolgai, például az afc nem marad a helyén, hanem kipottyan, ha nem figyel az ember, 0 szorulása van konkrétan, de ízben hozza amit kell, meg összeségében jó kis tank. Mondjuk a nyitás-zárás nem lesz a kedvenc megoldásom, hajlamos rárohadni a modra

Valor - még mindig nem tökéletes a vattázása, igaz ez még csak a 2. volt, valahogy nem tudom eltalálni rendesen, szóval egyelőre csalodás, de minőségével ennyiért semmi gond, de a topcap nagyon könnyen lejön, arra figyelni kell

22 kedvelés

Update: a valor topcap sokat javul, ha kap egy kis liqidet a topcap alatti rész, pont annyit szorul, hogy ne induljon meg könnyen a menet.

7 kedvelés

Még is csak klónról van szó!Amúgy az se mindegy milyen klón.Az SXK-ban lötyög az Afc,és kicsit nehézkes néha a nyitás.Az YFTK-ban meg szorul az Afc,viszont a nyitás-zárás pöpec.Gondolom az eredetin,nincs ilyen probléma.

7 kedvelés

Jó hát ez a tank nem ér 240 eurt akármennyire szép és jó, szóval nem fogom kideríteni az eredeti mit tud. :grin:

7 kedvelés

Az már igaz!Még 240 Euro se ér 240 Eurót :grin:

3 kedvelés

Így van, minden nap csak egyre többet ér. :rofl:

2 kedvelés

Azért most kicsit bekopott a vatta, küldi neki a skyline rendesen az ízt és a tht is.

6 kedvelés

El készült a lime sbs

7 kedvelés
4 kedvelés

Éva,Éva :grin: @Peva71 :grin:

:wink:

10 kedvelés

Egy órjás szalagyon ki merre lát .

Dance Running GIF

2 kedvelés

János!Ez nagyon szèp :heart_eyes: gratulálok!

3 kedvelés

még nem vettem( csak majd…)

4 kedvelés