Nagy kedvenc nálam!
Úgy látom a tank alatt valószínűleg nem kopott
Nem. Az egy bőr alátét, h védje a kazán alját.
Minden kazánom alatt ilyen van.
Amúgy a mod kopott eléggé. Használva van napi szinten… már 2 éve…
Chariot - adja elsőre, az árához képest szerintem példás minőség maga a tank, minden flottul jön-megy rajta
Skyline R klón - hmmm, vannak érdekes dolgai, például az afc nem marad a helyén, hanem kipottyan, ha nem figyel az ember, 0 szorulása van konkrétan, de ízben hozza amit kell, meg összeségében jó kis tank. Mondjuk a nyitás-zárás nem lesz a kedvenc megoldásom, hajlamos rárohadni a modra
Valor - még mindig nem tökéletes a vattázása, igaz ez még csak a 2. volt, valahogy nem tudom eltalálni rendesen, szóval egyelőre csalodás, de minőségével ennyiért semmi gond, de a topcap nagyon könnyen lejön, arra figyelni kell
Update: a valor topcap sokat javul, ha kap egy kis liqidet a topcap alatti rész, pont annyit szorul, hogy ne induljon meg könnyen a menet.
Még is csak klónról van szó!Amúgy az se mindegy milyen klón.Az SXK-ban lötyög az Afc,és kicsit nehézkes néha a nyitás.Az YFTK-ban meg szorul az Afc,viszont a nyitás-zárás pöpec.Gondolom az eredetin,nincs ilyen probléma.
Jó hát ez a tank nem ér 240 eurt akármennyire szép és jó, szóval nem fogom kideríteni az eredeti mit tud.
Az már igaz!Még 240 Euro se ér 240 Eurót
Így van, minden nap csak egyre többet ér.
Azért most kicsit bekopott a vatta, küldi neki a skyline rendesen az ízt és a tht is.
Éva,Éva @Peva71
Egy órjás szalagyon ki merre lát .
János!Ez nagyon szèp gratulálok!
még nem vettem( csak majd…)