Sziasztok!
Másoknak intő például, hogyan jár aki sokat olvasgat itt
Egy picit még akklimatizálódnak, aztán indul a tesztelés.
Gratulálok!
Dell notebookot vesznek? Mondjuk én is gondolkodtam, hogy ha majd lecserélem, a következő az lesz. Csak nem vontam párhuzamot az akaratom és az itt olvasgatás között
Pedig ACER él az ember
Nem sikerült elrettenteni…ez lassan teljesen megszokott Ropogtasd egészséggel!
Fogd fel úgy, hogy annyit spóroltál amennyit költöttél rá mert 5-6 év alatt olcsóbbakra is kiszórtál volna ennyit, de ezek bőven tovább fogják bírni onnantól is.
Engem egyelőre jobban vonz a mindig éppen aktuális újdonság varázsa mint az állandó minőség…de még ez változhat.
Jaj már, azt csak lusta voltam arrébb rakni. Elvileg dolgozom rajta vagy mi.
Köszönöm.
Köszönöm, meglesz.
Hozzám is megèrkezett ez a kis csoda rta.
Íz,gőz,th rendben,nagyon szimpi,márcsak a súlya miatt is,mintha a modon nem is lenne semmi.
Külön köszönet a 3 Swag-os kollègának,ha jól emlèkszem Ő írt róla először itt a Vaperinán.
Illetve,mindenkinek köszönöm,akik megosztották az oldalon a tapasztalataikat erről a tankocskáról.
Remélem sok örömed lesz benne! Használd sokáig megelégedéssel!
Élmény és egyszerűség, ez a kettő ami engem a Cthulhu-val összehozott. Ebben tankban sem csalódtam, ami miatt kímélem az abból fakad, hogy csupa üveg körbe, ugyan úgy féltem mint a Hasturt, Hastur Mini-t. Persze ez adja az eleganciájukat is, az üveges tankok számomra a legszebbek. Persze a szépségesség szubjektív vélemény.
Ami objektív, hogy egyszerű, könnyen építhető, nem drága kütyük, jó anyagokból, mindig(!) innovatív megoldásokkal:
- Kis pénz, de nagy foci. A véleményem szerint a Valor tank is ennek a bizonyítéka.
Hogyan vágjátok a vattát a valorban? Nekem olyan fura ez a deck megoldás, hogy felül a vatta a vályúkban, így elég bizonytalan voltam hol is kéne vágni a végeket.
Én próbálom úgy elvágni, hogy pont hozzáérjen az aljához ahol a folyadék nyílás van, ha kell többször behajtom-visszavágom, Nincs gyömöszölve, megpróbálom lazán, hogy érjen csak oda, a kanyarban kis vállal is lehet játszani.
Èn első körben,a deck utolsó menetèvel nagyjából egyvonalban vágtam el a vatta vègeket.Kicsit felborzoltam,ès óvatossan behajtogattam,az etető nyílásokba.
Gondoltam a ritkításra,de szerintem szüksègtelen.
Bpmods 2.5 vatta, de mèg a cotton clouds-ra kíváncsi vagyok.
Ammit ma elszívhatsz…ez legalább a Will’o wispből is th-t generál ez egy gyengébb eresztése lett Azhads -éknak.
Hja, így írjuk helyesen:
Szóval tinglitangli dohány…de nem az Ammitban.
A torokgyilkos …életem leg-th-sabb tankja, de jóhelyre került
Az MTL-ezés szubbasszusa megmenti a gyengéket.
(És ledózerolja az erőseket).
Második hétfőn tökéletes gyóccer.
Detto így próbáltam én is. Eddig teljesen jó.
Nem egy bonyolult rta ezért jó…(Ispy mindig sokat rak bele)