Mutasd meg, mid van 4.0

Az mtl csapatom.:blush:

11 kedvelés

Sziasztok!

Másoknak intő például, hogyan jár aki sokat olvasgat itt :slight_smile:

Egy picit még akklimatizálódnak, aztán indul a tesztelés.

9 kedvelés

Gratulálok!

6 kedvelés

Dell notebookot vesznek? Mondjuk én is gondolkodtam, hogy ha majd lecserélem, a következő az lesz. Csak nem vontam párhuzamot az akaratom és az itt olvasgatás között :sweat_smile:

Pedig ACER él az ember​:point_up:

Nem sikerült elrettenteni…ez lassan teljesen megszokott​:smile: Ropogtasd egészséggel!

3 kedvelés

Fogd fel úgy, hogy annyit spóroltál amennyit költöttél rá mert 5-6 év alatt olcsóbbakra is kiszórtál volna ennyit, de ezek bőven tovább fogják bírni onnantól is.
Engem egyelőre jobban vonz a mindig éppen aktuális újdonság varázsa mint az állandó minőség…de még ez változhat. :rofl:

4 kedvelés

Jaj már, azt csak lusta voltam arrébb rakni. Elvileg dolgozom rajta vagy mi. :grin:

1 kedvelés

Köszönöm. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Köszönöm, meglesz. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Hozzám is megèrkezett ez a kis csoda rta.:slightly_smiling_face:
Íz,gőz,th rendben,nagyon szimpi,márcsak a súlya miatt is,mintha a modon nem is lenne semmi.

Külön köszönet a 3 Swag-os kollègának,ha jól emlèkszem Ő írt róla először itt a Vaperinán.
Illetve,mindenkinek köszönöm,akik megosztották az oldalon a tapasztalataikat erről a tankocskáról.

13 kedvelés

Remélem sok örömed lesz benne! Használd sokáig megelégedéssel!

Élmény és egyszerűség, ez a kettő ami engem a Cthulhu-val összehozott. Ebben tankban sem csalódtam, ami miatt kímélem az abból fakad, hogy csupa üveg körbe, ugyan úgy féltem mint a Hasturt, Hastur Mini-t. Persze ez adja az eleganciájukat is, az üveges tankok számomra a legszebbek. Persze a szépségesség szubjektív vélemény.
Ami objektív, hogy egyszerű, könnyen építhető, nem drága kütyük, jó anyagokból, mindig(!) innovatív megoldásokkal:

• Kis pénz, de nagy foci. :wink: A véleményem szerint a Valor tank is ennek a bizonyítéka. :octopus: :+1:
6 kedvelés

Hogyan vágjátok a vattát a valorban? Nekem olyan fura ez a deck megoldás, hogy felül a vatta a vályúkban, így elég bizonytalan voltam hol is kéne vágni a végeket.

3 kedvelés

Én próbálom úgy elvágni, hogy pont hozzáérjen az aljához ahol a folyadék nyílás van, ha kell többször behajtom-visszavágom, Nincs gyömöszölve, megpróbálom lazán, hogy érjen csak oda, a kanyarban kis vállal is lehet játszani.

5 kedvelés

Èn első körben,a deck utolsó menetèvel nagyjából egyvonalban vágtam el a vatta vègeket.Kicsit felborzoltam,ès óvatossan behajtogattam,az etető nyílásokba.
Gondoltam a ritkításra,de szerintem szüksègtelen.
Bpmods 2.5 vatta, de mèg a cotton clouds-ra kíváncsi vagyok.

5 kedvelés

Ammit ma elszívhatsz…ez legalább a Will’o wispből is th-t generál :grin: ez egy gyengébb eresztése lett Azhads -éknak.

Hja, így írjuk helyesen:

Szóval tinglitangli dohány…de nem az Ammitban.

6 kedvelés

A torokgyilkos :rofl: …életem leg-th-sabb tankja, de jóhelyre került :wink:

2 kedvelés

Az MTL-ezés szubbasszusa :grin: megmenti a gyengéket.
(És ledózerolja az erőseket).
Második hétfőn tökéletes gyóccer.

2 kedvelés

Detto így próbáltam én is. Eddig teljesen jó.

4 kedvelés

Nem egy bonyolult rta ezért jó…(Ispy mindig sokat rak bele)

4 kedvelés