Szia! Ha az Arcana és Lite vonal bejövős akkor (Dvarw, Prime, Diplomat) rta-k hozzák hasonlóan.
Diplomat jó vétel ennyiért…dvarw vagy bejön vagy nem, necces, de ha az akkor cl.
Nálam most ő került elő:
Ezt látva mindig úgy érzem kell megint egy dvarw
10 percet bír simán
(Á, nem bántom, 2 nekem is van)
És kitetováltak nem veszélytelen
annyi elég belőle.(Köszi)
Minek ugrálsz.
Volt egy kis halaszthatatlan dolgom így széttetoválva,kopaszon,laza nyári viseletben
Gratulálok! Hogy tetszik?
Ja elugrottal és össze is koszoltad a karod .
KöszönömEdig tetszik.
Tényleg @Janos_Groszeibl
A Chariot hogy vált be hosszú távon?
Megjelenés óta vágyódom és most filózok, hogy Chariot vagy esetleg BP Labs.
Igen, igen, de tegnap még a Labs-ra voltam ráindulva, de ma meg már inkább a Chariot
Én is gondolkodtam, hogy veszek egy labsot, de a bp anyaghasználatát ismerve nem lesz egy erős darab annyiért, amennyibe kerülne, így én inkább szkippeltem. Már ha olyan anyagsporólos, mint a pioneer. Még a sure is tetszett, de aztán nem vettem meg egyiket sem.
Én ott engedtem el, amikor vaping bogannak kettétört a lefogató csavar a reviewban…
@Zolika -nál járt a labs, ha jól emlékszem és nem volt tőle hasra esve, vagy a sure? Mindegy, valamelyik, szóval járt már a keze között pár tank, így ez is egy minusz volt nálam.
Mondjuk a chariot deckje kb akkora, mint a prime-é, szóval igazi pain in the ass…egyébként ha vársz úgy 2 hónapot, szívesen elmesélem milyen.
Mármint a pain in the ass milyen?
Vegyél egy chariotot és megtudod.
Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas…