Mutasd meg, mid van 4.0

Nekem még nincs duál modom de holnap érkezik és van 3 single ezzel most le is állok egy ideig :grin::hear_no_evil:

2 kedvelés

Azt te csak hiszed :rofl::rofl::rofl:

Az a baj ha meglátom a sok szép modot meg tankokat amik néha 50% kedvezményekkel is vannak akkor eléggé elcsábítanak​:joy:

Ez történt a tegnap este is majdnem felpofoztam magam de ami kell az kell így is úgyis :grin:

“Jogos” önvédelem :grin:

Kár, hogy nem használ. Egyébként is, minek dulakodni saját magaddal, ha úgyis megveszed :grin:

Ez egy fél dani ára, szóval ne picsogj itt. :grin:

Ha vennék egy banit azt nem merném elvinni melóba de a jelenlegi modokat nem féltem

1 kedvelés

A NAV-osoknak még xarabb, hogy nem vihetnek be ELFbárt… :disappointed_relieved:

Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy amíg nem vettél egy danit, nem ismered az igazi fájdalmat. :sweat_smile:

Egyszer majd neki futok annak is de most még csak kisérletezem a tankokkal és a módokkal is :wink:

2 kedvelés

Alig 7 hete hogy vaper lettem és már most van 6 tankom 3 modom itthon plusz ami még holnap jön egy kit és egy zeus dual :grin:

Az Adokveszek meg a készletoptimalizálás kb. fél év után kezdődik :wink::grin:(illetve most venned kellene még 162 fajta aromát IS)

Igen az következne de már probáltam eddig kb 10-15 félét és még nem találtam meg azt ami igazán elnyerte volna a (kedvencem) szót​:grin:

Ebbe én pont nem szólok bele :joy:

Megérkezett az Ultra az ADG-től…

12 kedvelés

Gratulálok :fist_right::fist_left:szép !
Edge és bishop is van benne :smiling_face:közel a levegő a tekeréshez,már-már :thinking:nem lehet rossz :smiling_face:

4 kedvelés

Szép-szép… google mindjárt megmondja az árát, akkor sikítok is :rofl:

Egyenlőre teszt van de nem rossz…

4 kedvelés

Olcsóbb mint a Byka…:slightly_smiling_face:

2 kedvelés