Mutasd meg, mid van 4.0

V10 mennyit ehet 100-on ? :sweat_smile:

audi interior GIF by Yiannimize

3 kedvelés

Na, csak nem egy AIO-t vársz te is? :rofl:

Hol van ennyiért? :open_mouth::grin:

Biztosan nem. :sweat_smile:

Nehogy leizzadjál közben. :joy: :grimacing:

Csak V8ról tudok nyilatkozni… :rofl:

1 kedvelés

Cthulhu indahouse. :hugs::octopus::classical_building:

10 kedvelés

:joy::joy::joy:

3 kedvelés

Nekem van mindkettő…

1 kedvelés

Ma sikerült kipróbálni a készülék porlasztós részét. Azt hittem nagyobb cirkuszt fogok átélni :sweat_smile: Még jó, hogy nem rendeltem hozzá extra porlasztókat.

1 kedvelés

Nekem bejött!Ma rendeltem SM-ről 0.4-est hozzá :slightly_smiling_face:Szerintem nagyon jó ízeket hoz a 0.4-el :smirk:Legalább is nekem tetszik :grin:Persze ez szubjektív!

4 kedvelés

De legalább az a kettő kitesz egyet?:grin:

DR Solo szintet nem hozza? Mert akkor ki se próbálom a pod részt, az XR Max nálam kb ugyanazt tudja mint a nyúl, talán még jobb is…

Moka jól szerepelt ma a mínuszokban is. Frankó cucc!

8 kedvelés

erre jártam és ezt láttam csak úgy mondom:

4 kedvelés

Hát sajnos nem :sweat_smile: A GTX, PNP párost én is szeretem de nekem közelebb állnak már az RDA-k kellően szaturált gőze. A 0.15-ös porlasztóval próbáltam ki mert kíváncsi voltam belefutok-e az ismert hibába. És bizony van a DNA 100C-nek egy egyedi hibája ami nem minden felhasználót érint de akit érint annak nagyon bosszantó :grin: Lánc DL felhasználás esetén egy három perc intenzív
használat után (ez körülbelül fél tank elszívása ) 60-70W-on túlmelegedésre hivatkozik és letilt a chip 40W-ra. Addig amíg le nem hűl a rendszer nem lehet 40W fölé menni. Persze alacsonyabb Watton nagyobb ellenállású porlasztóval nincs gond de nem szeretek kompromisszumot kötni. Maga a tartály kicsit zavaró, hogy alig látható mennyi liquid van benne de ezzel együtt is lehetne élni. Úgy gondoltam jó lesz majd leváltani a Gaur-18-at amikor külföldre utazom a Uforce-L tankkal de ezzel a “hibával” mennie kell.

Viszont aki MTL/RDL felhasználó annak szerintem tökéletes választás vagy olyan felhasználónak aki lassabban slukkol :rofl:

3 kedvelés

Egy van ami beleférne itthon :joy:de ……annyira nem az én világom :smiling_face:

2 kedvelés

nem is értem miért nem 24-es…

Kihegyezték a 16-ra,és a fev-re :man_shrugging:

pont nem jó…megint csak a dani marad… :grin:

2 kedvelés