Mutasd meg, mid van 4.0

Lehet,de ez mégiscsak jobb nekem,nem vagyok egy pénz pazarló :joy::joy:

3 kedvelés

Vagyis :thinking: voltam :joy:

Ha beválik, akkor nem pazarlás. Ennyi :woman_shrugging::blush:

3 kedvelés

Az a baj velem mindet tudom szeretni valamiért :smiling_face:
Tegnap kipróbálta egy srác a v9+d kombómat,ez milyen jó ! Finomabb mint ami neki van :man_shrugging: ennyit tesz egy jó mod egy jó kazán és aroma :smiling_face:

6 kedvelés

Nálam is a v9-d kombó az egyik, másik meg a stratum tripod2 kombó. Két kis picur :blush:

6 kedvelés

Episode 7 GIF by Star Wars

Nagy köszönet @ogre vaper társamnak a nehezen beszerezhető mod -ot :star_struck::heart_eyes::+1:

15 kedvelés

Jó egy hét folyamatos nyüstölés után, mind a Qi mind a CL szépen hozza az elvártat!

15 kedvelés

Váljék egészségedre! :beers:
Egy könnycsepp azért legördült…:sweat_smile:

4 kedvelés

Ez nem is olyan csúnya :+1::grin: és SBS.
Grat!

1 kedvelés

Négyes fogat :grin: :fire:

15 kedvelés

Csinos. Azt hinné az ember, hogy nagy ember nagy moddal járkál. :grin:

2 kedvelés

Egyre kevesebb a hely a vitrinbe! :grin:

2 kedvelés

Szerintem pici a vitrin…

Szia​:smiling_face:tudja azt nyújtani mint a v2 üzemidőben,teljesítményben ? :grin:

2 kedvelés

Bőven nagy! Az út meg van, időnkét toldozgatom-foltozgatom! Azt szájé!

3 kedvelés

Habár nem engem kérdeztél, de nekem is van mindkettő, így elsőkézből tudom mondani, hogy tudja, szerintem jobb is, habár ez szubejktív :slight_smile:

9 kedvelés

Köszönöm az infót :smiling_face:bárki aki használja,csak az tud róla akármit is :grin::fist_right::fist_left:

5 kedvelés

Az elektronika ugyanaz mint a V2-ben csak olcsóbb műanyagból készült a ház. Cserébe lehet variálni a kinézetét ami valakinek előny valakinek hátrány. Az oldallapok mágnesei “kiesnek” idővel de szerencsére ha Healthcabin-ról veszi a vásárló akkor küldenek egyet ingyen. (Két rendelés két ajándék Pulse V3 :smile:). A mágnes vissza ragasztása pedig csak egy pillanatragasztót igényel. A feltöltés nekem jobban kézreáll mint a V2 viszont 120ml-es palackkal nehezen vagy problémásan lehet feltölteni. Csavaros kupakkal nem próbáltam de azzal is tuti rossz lesz a feltöltés. 60ml Chubby palackkal tökéletesen kivitelezhető az utánpótlás :ok_hand:

4 kedvelés

Köszönöm :slightly_smiling_face: lehet rápróbálok :grin:

3 kedvelés