Mutasd meg, mid van 4.0

Az jó, mert nem találom. :rofl:

Ott van, bekarikáztam :smiley:

Jahhh, az a blankoló? Előbb is mondhattad volna…én meg azzal krimpeltem. :sweat_smile:

2 kedvelés

A zeecigit karikáltam be, te :sweat_smile:

Szóval te sem tudod melyik a blankoló. :sweat_smile:

2 kedvelés

Én meg csak a blankolót kerestem.Olvashatnék figyelmesebben is,szólj már rám. :joy:
Szerk.:Jó kis álcázás a Dani-nak.Gratula.Remélem nem kerül beépítésre a PC-be.! :joy:

Valami hűsítős liquiddel…direkt a CPU-ra :grin:

3 kedvelés

Majdnem rákerestem a ZEE márkára…pfff :thinking::grin:

Hasonlatos gondolatok voltak a fejemben.(Heisenberg+FBS rag.) :rofl:

Ez de jól néz ki

Nehogy befektessek egy Demo-ra én is :stuck_out_tongue: Bár karácsonyy, tsalád, ajándékozás és a többi… nem ma lesz az sem.

Amiért elsősorba írok, hogy mennyi idő alatt ért oda hozzád a rendelés? Én csak egy Nio-t rendeltem még dec. 7-én de azóta nem hallottam a csomag felől. DPD hozza elméletileg és ha jól gondolom még itthon rá kell fizetnem az ÁFA-t is… lehet eggyel drágább szállítást kellett volna választani :grimacing:

10 nap alatt itt volt a rendelés. A vám fizetés már akkor elérhető volt amikor a franciákhoz érkezett a csomag. Érdemes a DPD csomagszámára rákeresni a Parcels nevű appon belül mert ott kiadja a a Magyar Posta csomagszámát is. A két tank kb. 20ezer volt és erre jött még a postai díjjak ami 2173 Ft volt :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Naytakarítós, nagybevásárlós, nagypakolós, aktívnapi ultra TVGC bomba. (Minő kevés watt 18 mg-ra, az új clapton ereje legyen velünk ma​:roll_eyes::grin:)

8 kedvelés

Kedvenceim…

8 kedvelés

Azt szeretem a penonba, hogyha dzsuvás, 10mp szétszedni, csap alatt megfogkefézem, eltörlöm és kész is.

8 kedvelés

dani ugyan ez… :man_shrugging:

1 kedvelés

Gyönyörű enter gombocska :joy:

2 kedvelés

Nekem meg sose dzsuvás szinte :thinking::grin:

1 kedvelés

Azt macerásabb a feszítők miatt…meg azt letörlöm azt kész, de a penon rücskös, jobban gyűjti a koszt.

3 kedvelés

Már nem azért,de !
35 ml készrekevert cucc :thinking:
Gondolom más is felfigyelt a jövő évi készletére is :thinking::grin: