Szóval te sem tudod melyik a blankoló.
Én meg csak a blankolót kerestem.Olvashatnék figyelmesebben is,szólj már rám.
Szerk.:Jó kis álcázás a Dani-nak.Gratula.Remélem nem kerül beépítésre a PC-be.!
Valami hűsítős liquiddel…direkt a CPU-ra
Majdnem rákerestem a ZEE márkára…pfff
Hasonlatos gondolatok voltak a fejemben.(Heisenberg+FBS rag.)
Ez de jól néz ki
Nehogy befektessek egy Demo-ra én is Bár karácsonyy, tsalád, ajándékozás és a többi… nem ma lesz az sem.
Amiért elsősorba írok, hogy mennyi idő alatt ért oda hozzád a rendelés? Én csak egy Nio-t rendeltem még dec. 7-én de azóta nem hallottam a csomag felől. DPD hozza elméletileg és ha jól gondolom még itthon rá kell fizetnem az ÁFA-t is… lehet eggyel drágább szállítást kellett volna választani
10 nap alatt itt volt a rendelés. A vám fizetés már akkor elérhető volt amikor a franciákhoz érkezett a csomag. Érdemes a DPD csomagszámára rákeresni a Parcels nevű appon belül mert ott kiadja a a Magyar Posta csomagszámát is. A két tank kb. 20ezer volt és erre jött még a postai díjjak ami 2173 Ft volt
Naytakarítós, nagybevásárlós, nagypakolós, aktívnapi ultra TVGC bomba. (Minő kevés watt 18 mg-ra, az új clapton ereje legyen velünk ma)
Azt szeretem a penonba, hogyha dzsuvás, 10mp szétszedni, csap alatt megfogkefézem, eltörlöm és kész is.
dani ugyan ez..
Gyönyörű enter gombocska
Nekem meg sose dzsuvás szinte
Azt macerásabb a feszítők miatt…meg azt letörlöm azt kész, de a penon rücskös, jobban gyűjti a koszt.
Már nem azért,de !
35 ml készrekevert cucc
Gondolom más is felfigyelt a jövő évi készletére is
Most kaptam, tesztelésre.
ez legalább látszik van aki tesztel de kép nincs..
Ne bántsátok már szegényt, csóróság van, egy tisztességes billentyűzetre se fussa már, csak ilyen gyerekméretűre
Nekem egy szép nagy GENIUS van..