Az jó, mert nem találom.
Ott van, bekarikáztam
Jahhh, az a blankoló? Előbb is mondhattad volna…én meg azzal krimpeltem.
A zeecigit karikáltam be, te
Szóval te sem tudod melyik a blankoló.
Én meg csak a blankolót kerestem.Olvashatnék figyelmesebben is,szólj már rám.
Szerk.:Jó kis álcázás a Dani-nak.Gratula.Remélem nem kerül beépítésre a PC-be.!
Valami hűsítős liquiddel…direkt a CPU-ra
Majdnem rákerestem a ZEE márkára…pfff
Hasonlatos gondolatok voltak a fejemben.(Heisenberg+FBS rag.)
Ez de jól néz ki
Nehogy befektessek egy Demo-ra én is Bár karácsonyy, tsalád, ajándékozás és a többi… nem ma lesz az sem.
Amiért elsősorba írok, hogy mennyi idő alatt ért oda hozzád a rendelés? Én csak egy Nio-t rendeltem még dec. 7-én de azóta nem hallottam a csomag felől. DPD hozza elméletileg és ha jól gondolom még itthon rá kell fizetnem az ÁFA-t is… lehet eggyel drágább szállítást kellett volna választani
10 nap alatt itt volt a rendelés. A vám fizetés már akkor elérhető volt amikor a franciákhoz érkezett a csomag. Érdemes a DPD csomagszámára rákeresni a Parcels nevű appon belül mert ott kiadja a a Magyar Posta csomagszámát is. A két tank kb. 20ezer volt és erre jött még a postai díjjak ami 2173 Ft volt
Naytakarítós, nagybevásárlós, nagypakolós, aktívnapi ultra TVGC bomba. (Minő kevés watt 18 mg-ra, az új clapton ereje legyen velünk ma)
Azt szeretem a penonba, hogyha dzsuvás, 10mp szétszedni, csap alatt megfogkefézem, eltörlöm és kész is.
dani ugyan ez…
Gyönyörű enter gombocska
Nekem meg sose dzsuvás szinte
Azt macerásabb a feszítők miatt…meg azt letörlöm azt kész, de a penon rücskös, jobban gyűjti a koszt.
Már nem azért,de !
35 ml készrekevert cucc
Gondolom más is felfigyelt a jövő évi készletére is