Édesanyám pár éve belém kötött. Nem vesz nekem az asszony ruhát .
De van 6 féket farmerem 14 ugyan olyan alsó gatyám , 10 fehér ingem , 2 ugyan olyan öltönyöm , a zokiknik mások meg a pólók . Munkában meg a munkáltató ugyan azt adja max más a méret.
Egyébként milyen kéne legyen a férfi ruha tár ?
most,hogy fogytam nekem 4xszer ennyi van 10kilónként de nem dobtam ki hátha jó lesz még…
Majd bele nősz
Egyetlen ruha db amit veszek magamnak azt is kényszerből . Az a fürdő nadrág . Azt is azért mert mindig az enyém marad otthon van vagy 12-15 már
ismerős…strandon venni gáz Hawaii mintás van csak…
Már csak ha az volna a baj . Két opció van rohadt villódzó színekben mintha rablóra mennél . Másik meg az a testhez simuló ami jó szövésű mutatja ami van ha meg nincs azt is de a szöröm át lóg a szövésen . Mint a friss gumi feszes és szőrös még
Ez engem így egy kötött fürdőnadrágra emlékeztet
ja nagyi kötötte gyapjú ami a legjobban szúr
És ez még fémből van, ha jól látom.
igen ez 1szériás…
bármelyikre is gondolsz…
Hát akkor szabadon választott. Mit szeretnél, melyikre gondoljak?
Han Solo után szabadon: Bármelyikre tudok gondolni!
Ismerős küldözgetett gyönyörűen gravírozott boro cuccokról képeket, és mesélte hogy sajnos sokan csak az alábbihoz hasonló feliratokat akarnak.
Poénból úgy állítottam be mintha ennél a feliratnál jobb ötletet még soha nem is hallottam volna. Megköszöntem az ötletet és mondtam, hogy meg is csinálom…
Szóval ez igazából egy "shitpost’… amiben 1 óra munka van, és az első gravírozásom… (átfirkálva Fandango Pink permanent marker-rel a jobban láthatóság érdekében XD)
köszönöm, nem kell a taps a sütit elfogadom.
Tényleg, azoknak az itthon újradizájnolt pofás pico-knak mi lett a sorsa…sikerült valakinek megkaparintania egyet? Vagy dugába dőlt a project?
A project működik messenger-es megkeresés alapján,40K/darabja.
na annyira azért nem pofásak Lehet túl nagy volt az előzetes hype és vastagon fogott a ceruza az árazáskor. Azért csak egy pico-ról van szó…