Sajnos,vagy nem,de át szoktam nézegetni párat ha van róla értelmes emberi videó,és néha megakad a szemem pár “ritka” darabon.
én is így találtam rá…
Nem akartam odakommentelni néhány használt cucc hirdetés alá hogy a ujjonan olcsóbb volt… De ezt most itt hagynám nektek:
Láttam az árakat.Szerintem odaírhatod senki nem veszi zokon.Én biztos nem.
Kb.annyit szántam DNA mod-ra amennyiért itt vettem a ZQ-t.
Remélem nem sértettem meg senkit.
Pénteki délutánoskodás (viva ), mindig ugyanaz a szett (bár a kv más Frei cseresznye), és szóval copó, fele csapat beteg.
Murphy 16. cikkelye, 9.-es alpont:
Mindig azt IS helyettesíted, akinek problémás a gépsora
De ez is eltelik, jó 7VG-t mindenkinek
Nagy igazság opórolleren nincs fék
Eszembe,(fejembe) ötlött Zolee(becses személyem) és a szolnoki Strabag esete.1hét szabadságról visszatérve a “munka világába”,szembesültem azokkal a munkákkal,amiket a szabi alatt én ba…m el.Nem győztem az ép.vez-nek magyarázkodni,hogy itt sem voltam a múlt héten.Nem sokkal később elmentem egy ún. maszekhoz hengeres,aszfaltterítős feladatkörben dolgozó “jó munkásembernek”.
Hatan voltunk a brigádban,kicsivel később mind utánam jött a másik helyre.
Megint nem a topic témában írtam.BOCSÁNAT!
Azért azt kalkuláld bele, hogy:
a, kifizeted a drágábbik szállítást, 2-3 hét múlva maceramentesen örülsz (90$ alatt megáll, még mindig tuti vétel )
b, sóher megoldással kivárod, amíg ideér, a Nagy Adószedő Vállalat rátesz a maga kis hasznát, kifizeted, örülsz(közben szídod picit a rokonaikat, mi az isten tart ennyi ideig ) -nagyjából ugyanott vagy, picit olcsóbb
Szóval az a 67$ inkább 90, de jó testben DNA nem nagyon van ennyiért máshonnan.
Ja, a levonás CNY-ban történik, azért ~90 a vége.
@TheSoftParade1968 csak nem zq-tulajdonos lettél???
Hamar megérkezett
Még tanulom a kezelését,liquidtakarékos az biztos de igéretes
Köszönöm @Janos_Groszeibl
(Az első vattázás az kuka lett )
Még nem, majd hétfőn,a foxy infó szerint.
Harmadik nekifutásra kezdek belejönni
Nem egyszerű mert nincs nagyon mihez viszonyítani…hajrá…
Check atomizer,low high,too hot most volt itt minden amit még nem láttam
érdemes az alját és a pozítiv érintkezőt össze húzni imbuszkulcsos…a wattot meg lefelé vinni.11-12 w.
Ja és különben erről a Dani tehet mert erős az 510 pozítív pinje és az ílyen tipusú tankok pozítív pinjét a fel-le tekergetés miatt ki lazítja és ezt okoza.Érdemes néha ezeket ellenőrizni.
Igen rájöttem,meg arra is hogy a meshnek nem kell leérni az aljáig mert picit szikrázik a leves benne ejjh mindíg tanulok valamit