Háát végül is Dicodesben mindegyik jó…
40 éves emléket szakítottál fel… Gyűjtöttem azokat a “lemezeket”, volt ritka pirosam meg citromsárgám
Szerettem én is…öregszünk…bár kézen állni régen se tudtam meg most sem…
Én vagyok még így ezzel a témával.
Ez egy régi fekete-fehér dia rólam.
Szívesen
Itt még kis kecske voltál…most meg…só
Macc gó oooon hát, igen.
Volt a kezembe…sajnos nem az igazi…
Maga az elgondolás tetszik, képek alapján szerintem kár volt eltérni a fő formatervtől.
Mert veszik akik lusták utántölteni is
Cuki ez az új Odin.
Furcsa, hogy milyen könnyű mondjuk a cicás Thelemához vagy a Brünhilde SBS-hez képest, amiket melóba hurcolászok, de nem bánom, emelgetek én eleget így is.
Tegnap, éjfél után másfél perccel adtam le a Liquidcity szülinapi eksön rendelést, ma délelőtt pedig már itt volt a csomag.
Egy kicsit szexisítettek az elődhöz képest…ne de ez a bugyilila baró
(Nekemiskelllllll)
Ezért tetszett meg. Annyira lehetetlen egy szín, hogy majdnem mindegy, hogy mit raksz rá.
Kicsit fostam, hogy hibásat kapok. Az elején sokan panaszkodtak a Bogan gyereknek, meg úgy amúgy az interneten, hogy beragad a gombjuk. Ezért sem akartam külföldről rendelni. Egyszerűbb lett volna a City-n keresztül intézni a gariztatást. Habár úgy tudom, hogy alapból a Dovpo sem szarozik.
De szerencsére semmi gond az enyémmel eddig (bátor kijelentés 110 slukk után).
Belenyomsz 25 ezret, bekopik az
Egyébként tényleg. A Brünhilde is beragadós volt. Pont valamelyik nap gondolkodtam, hogy vajon volt-e ilyen gondom mostanában. Szerintem nem.
@Janos_Groszeibl János! Tudnál segíteni? Élőben mennyire látványos a különbség egy Dani mini és 21700 között? 21700-on mennyire tűnik kicsinek egy 22mm-es rta?