Még mindig nem értem itt most mit is kell nézni? Vagy mi a nagy fejlesztés a CL-nél? Mondjuk az mtl és az fl között is mikroszkoppal kellett keresni a difit…
Nana ! a deck kialakítás,peek,itt nincs eltolt bekötés se “láb” mint az flnél.
Ez a sima mtl (CL=classic ) újragondolása,mert sokan hisztiztek hogy a régi jobb volt.
Nekem ennyinek tűnik.
Nekem a sima v1 maradt ami még nincs firkálva a többi változat eddig nem tetszet ízre…de szerintem a cl se lesz inkább még egy diplomat…
Jó, hát nálam ez a fingfűrészelés kategória, fogták az mtl, átrajzoltak pár vonalat, meg megemelték picit a kazánteret, akkor ez most lett az mtl fl fl, aztán majd visszarajzolják megint 4 év múlva, az lesz az mtl fl fl fl, ha ennyit sikerült 4 év alatt kitalálni az elég vérszegény, és inkább gyűjtsünk be egy kis lóvét a fanoktól szagú dolog. Pont ugyanezt játszották el az mtl és az fl esetében is.
Én is így gondolom…
Eltaláltad,sztem pontosan ez történt bármennyire is szeretem ezt a magyar terméket ,ezt megreszelték de büszke is vagyok magamra hogy nem csábultam el
Leglább összelopkodták volna a mindenfélét, mint a diplomatnál vagy az ellipse-nél.
Az helyett nézegetem a narancs d-t és a millllllllennniumot,de minek azt én se tudom
Például…és jók is…azt,hogy lopták hát ja pont leszarom én csak az ízekre megyek márpedig ezek jók…
Azért mondom, nem szégyen az.
Milleniumot én is néztem, de annyiért, ehhh, de lehet veszek most egy fl-t, hátha leesik az ára, akkor mehet két gyümi egymás mellett.
Nem lehet már újat kitalálni…
Hát mondjuk egy gyári topfill dvarw azért nagyobb újítás lett volna kis kalapszar nélkül.
Állítólag az is szar én nem vennék és nincs is mielőtt
Lehet felőlem kockába is tekergetni ha valaki kitalálja,azt hiszem meg vannak a tutik onnantól már csak rajtam múlik hogy solub vagy poker kell-e bele
Öt perc még ! Kibirod valahogy