Mutasd meg, mid van 4.0

Még mindig nem értem itt most mit is kell nézni? Vagy mi a nagy fejlesztés a CL-nél? Mondjuk az mtl és az fl között is mikroszkoppal kellett keresni a difit…

Nana ! :joy:a deck kialakítás,peek,itt nincs eltolt bekötés se “láb” mint az flnél.
Ez a sima mtl (CL=classic :wink:) újragondolása,mert sokan hisztiztek hogy a régi jobb volt.
Nekem ennyinek tűnik.

2 kedvelés

Ez csupán szemléltetés csak :joy:

Bal a CL,jobb oldali az FL

4 kedvelés

Nekem a sima v1 maradt ami még nincs firkálva a többi változat eddig nem tetszet ízre…de szerintem a cl se lesz inkább még egy diplomat…

3 kedvelés

Jó, hát nálam ez a fingfűrészelés kategória, fogták az mtl, átrajzoltak pár vonalat, meg megemelték picit a kazánteret, akkor ez most lett az mtl fl fl, aztán majd visszarajzolják megint 4 év múlva, az lesz az mtl fl fl fl, ha ennyit sikerült 4 év alatt kitalálni az elég vérszegény, és inkább gyűjtsünk be egy kis lóvét a fanoktól szagú dolog. Pont ugyanezt játszották el az mtl és az fl esetében is.

6 kedvelés

Én is így gondolom…

5 kedvelés

Eltaláltad,sztem pontosan ez történt bármennyire is szeretem ezt a magyar terméket ,ezt megreszelték :grin: de büszke is vagyok magamra hogy nem csábultam el :joy::joy::joy:

1 kedvelés

Leglább összelopkodták volna a mindenfélét, mint a diplomatnál vagy az ellipse-nél. :joy:

Az helyett nézegetem a narancs d-t és a millllllllennniumot,de minek azt én se tudom :joy:

Például…és jók is…azt,hogy lopták hát ja pont leszarom én csak az ízekre megyek márpedig ezek jók…

3 kedvelés

Azért mondom, nem szégyen az. :rofl:

1 kedvelés

Milleniumot én is néztem, de annyiért, ehhh, de lehet veszek most egy fl-t, hátha leesik az ára, akkor mehet két gyümi egymás mellett. :grin:

1 kedvelés

Nem lehet már újat kitalálni…

5 kedvelés

Hát mondjuk egy gyári topfill dvarw azért nagyobb újítás lett volna kis kalapszar nélkül.

Állítólag az is szar :joy:én nem vennék :smiling_face:és nincs is mielőtt :grin:

2 kedvelés

Lehet felőlem kockába is tekergetni ha valaki kitalálja,azt hiszem meg vannak a tutik :flushed:onnantól már csak rajtam múlik hogy solub vagy poker kell-e bele :grin:

Várjuk a műszak végét piszkosul :+1:Ammit ma megtehetsz…

6 kedvelés

Öt perc még ! Kibirod valahogy :joy:

https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://steamtuners.com/shop/dvarw-fl-mtl-22mm-top-fill-kit/&ved=2ahUKEwjdx8yWyZ-CAxVzhv0HHderBOgQFnoECA0QAQ&usg=AOvVaw3GXORfwDCtnPHdWU9zTU4m

4 kedvelés

Maradnék a retro vonalon ma a béjemfében,úgyse használhatom a mocskoknál sűrűn :joy:drónoznak,és rá vannak állítva erre is emberek​:smiling_face_with_tear:

11 kedvelés